Iepurii migreaza spre beta

Am facut definitiv si irevocabil (pentru ca imi e lene sa ma chinui iar cu widgeturile astea stupide care nu salveaza informatie) pe beta blogger care nu e beta ci e un fel de blogger 2.0 Ce observatii am? Pai in primul rand m`au mintit cu mesajul " Relaxeaza`te in cateva minute se face trecerea si vei primi un mail " .... pentru ca pentru mine cateva inseamna cam vreo 15 maxim ..... dar pentru ei aparent inseamna cam vreo 9-10 ... ore.

Asa ca daca vrei sa iti treci blogul pe noul beta .... fa asta noaptea ... cand te culci pentru ca pana dimineata probabil il ai trecut.

In rest ce pot spune despre noul blogger ... ma coafeaza? da ... e dragut ... stie sa faca si cartofi prajiti .. il pastrez. Pana acum m`am jucat doar asa putin cu template-ul si inca sunt cum s`ar spune in varianta beta ... dar pare promitator.

Si tipul din Taipei (thanks Kaie again for all the help)care a portat template-ul asta pentru beta blogger a fost simpatic si m`a ajutat cu niste chestii de care nu ma prinsesem ... asa ca ma declar incantat pana acum.

To do list ... pentru mine ...
  • sa maresc fontul de titluri ale insemnarilor
  • sa mai personalizez nitel culorile
  • sa fac rotating header shit ... dar sa mai gasesc iepurasi cute ( da ... capatanile alea doua de sus sunt 2 iepurasi diabolici)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!