De ce nenea de ce ?

Azi ma simt vedeta ... sa ii scada traficul lui zoso cu 500 de nu! De ce tocmai azi? pentru ca am gasit pe cieneva care mi`a copiat un articol si l`a pus la el pe blog fara nici un via or smth. Pe de`o parte ma deranjeaza pe ala care l`a copiat .... adica am atat de multe articole cu adevarat geniale si tocmai o glumita copiezi nenea? ( vai cum s`a umflat pieptul de mandrie si vedetisme ).

Vreau sa pun o intrebare fireasca celui care l`a copiat. De ce? Adica tot ce e scris acolo isi pierde relevanta daca nu te`a gasit pe tine cineva pe google la ora 9 dimineata cu searchul " de ce rad femeile cand vad pula? " Eh ... totusi apreciez ca omul s`a straduit si a pus chiar si diacritice ...

Gata ... sunt vedeta ... desi nu prea indeplinesc cele 3 conditii : hate mail, copy cat si aere. Buahhahaha. Bat si eu obrazi pe calea asta .... cum adica lipsesc eu din blogroll? Nu sunt suficient de bun pentru tine sa apar acolo ? (hiihihiihih) Dar sunt destul de bun sa ma furi de genialitate ( vai cat imi place situatia asta in care pot sa ma laud singur ca ultimul distrus)

Ah era sa uit ... vorbesc despre omul asta
Si despre insemnarea mea de aici

Comentarii

  1. Cum de ce?Raspunsul este pe blogul persoanei respective:Din cauza de "Personalitate în curs de structurare"

    RăspundețiȘtergere
  2. eu aveam impresia ca vorbesti despre mine si ma intrebam de unde pana unde :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!