Treceți la conținutul principal

Looking for a job!

Cred ca a venit momentul acela in viata ( T - 2 days till 22 ) in care vrei sa faci si altceva in afara de rasfatul zilnic pe banii parintilor. La mine inca nu e sigur asta ... dar a intervenit abundenta deranjanta de timp liber de care dispun. Cum incerc sa mentin blogul asta intr`o imprejmuire personala incercand sa fac abstractie de stiri si alte barfe mondene ... nu am cum sa`l fac sa`mi ocupe tot timpul liber.

M`am gandit ca un job ar fi un lucru bun in momentul asta ... unul part time intr`un domeniu care sa ma captiveze si sa ma atraga. Asa ca ce ma atrage pe mine? Comunicarea intr`o forma sau alta m`a atras dintotdeauna si implicit blogul asta reflecta acest lucru. PR sau Comunicare? - da ... de ce nu? Ceva legat de internet/bloguri? hmm chiar bine ( imi e foarte cunoscut domeniul ).

Scris articole? realizare de emisiuni ... depinde de tema. Dar in principiu as fi incantat. Ce skilluri posed? hmmm problematic ... nu prea ma pricep sa imi fac lobby singur. Cum in esenta blogul asta ma reprezinta ... o scurta lecturare ar realiza o imagine pertinenta despre mine.

Sunt optimist ca pentru un job de gen m`ar califica blogul (fingers crossed) pentru ca experienta in domeniu e cam inexistenta ... la fel ca si studiile specifice ( sunt la constructii student). Astea fiind zise ... lansez mesajul acesta in cyberspatiu ... pentru ca nu poti sa stii de unde sare iepurele.

Contact ... nihasa [at] gmail [dot] com

Comentarii

  1. omg esti varsator!
    de ce n-ai zis ca apartii acestei masonerii?

    RăspundețiȘtergere
  2. u did not recognize the secret hand shake ... what can i do more?

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt varsator, ce i drept varsator de februarie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ubisoft cauta testeri.. dar e fulltime

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani! Chiar că eşti tinerel. Şi vrei să te distrugi de pe acum cu munca?
    Îţi urez succes în găsirea unui job fain şi LMA! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar ca trebuie sa o punem de secret handshake(varsator de februarie as well)

    nu cred ca e prea devreme pentru un part-time, cand aveam vreo 21 de ani m-am angajat, part time, 3 milioane/luna.
    ca sa vezi cum s-au schimbat timpurile(si salariile) de atunci incoace...

    cam care e salariul dorit?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca am inteles eu bine sau nu, dar esti la constructii si te plangi de timp liber?

    RăspundețiȘtergere
  8. unde cauta ubisoft testeri si la ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. salariul este oarecum irelevant ... o suma acolo sa nu simt ca muncesc de placere.

    da Andrei ...am un orar foarte bine facut si as putea sa duc si un part time.

    Testeri ... game testeri ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum zicea lightning, ubisoft cauta testeri pentru jocuri. Anuntul a aparut si in ziar, si l`a preluat si lightning in blogul lui.
    http://lightning.ro/?p=351

    @ nihasa
    part time gigolo n`ar merge? ;))( a nu se creea aici vreo idee cum ca n`as fi straight dpdv al orientarii sexuale :| )

    RăspundețiȘtergere
  11. varsatorii sunt cei mai tari...suntem zodie de aer...celelalte semne (foc, pamant, apa) nu pot trai fara noi ;) :))

    RăspundețiȘtergere
  12. stiu ca deviaza discutia da nu ma intereseaza
    varsatorii sunt incompatibili cu capricornii asa ca nu ma prea intereseaza . puteti disparea toti , mai putin anka

    RăspundețiȘtergere
  13. Io .. esti Pro ? poate te intereseaza (desi parca iti gasisei job) cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti
    13-14 APRILIE SALA PALATULUI
    Mai multe detalii pe voce ! cu ocazia asta poate schimbam si doua vorbe :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…