Treceți la conținutul principal

City Slide IV

A fost astazi in fatal a TNB ... si m`am infiltrat si eu asa finut sa prind vreo 2-3 cadre. Am fost cam dezamagit ... putine trickuri .. dar oarecum de inteles - o cazatura pe treptele TNB`ului nu parea atragatoare oricat de impatimit erai. Nu pot spune ca am ramas impresionat profund ... a fost amuzant dar probabil ca puteam sa traiesc si fara experienta asta

Frigul si vantul taios erau doi factori care te faceau de douar ori sa te gandesti daca vrei sa mai petreci 5 minute pentru a prinde alti boarderi. Cu toate astea am rezistat eroic cam trei sferturi de ora cu mana tremuranda pe aparat .. in asteptarea ... trickului. Eh .. vorbesc de parca nu s`a facut nici o smecherie ... dar cum am mai spus aveam niste asteptari nitel mai ridicate.

Mai jos am pus o duzina de poze care mi se par mie ca au iesit mai inedit asa.



Comentarii

  1. Aparatul asta de'l ai tu permite setarea diafragmei (aperture)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ti-as zice cand faci poze ca astea sa setezi diafragma cat mai deschisa [numar cat mai mic].. astfel iti va iesi subiectul pe care focalizezi clar si ce e mai departe in ceata. Totodata la diafragma mai deschisa ai timpi de expunere mai scazuti, ceea ce e super ok la instantanee. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. era 2.8 - max la aparatul meu. Timpii sunt de la 1/400 la 1/1000. Probabil ce nu`ti place e prefocusul facut pe capatul barii ...

    RăspundețiȘtergere
  4. interesante fotografii. in locul tau - daca-mi ingadui o semicritica - as fi fotografiat chipurile celor de pe margine.

    RăspundețiȘtergere
  5. looks oki ;) dar parca eu n-as fi stat in frigul ala pt niste trickuri pe treptele de la tnb... scuze, sapada de la tnb :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nici la 3 n-au fost trickuri. Dar atunci aveau o mie de scuze bune. (incepand cu zapada topita+16 grade si terminandu-se cu o masina care era la un metru dupa butoi)

    "Si o cazatura dorsala! Si inca o cazatura dorsala! Si inca una! Si inca...NU E CAZATURA WOO"

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce nu-mi place e ca pare focusata toata imaginea :). Timpii de expunere sunt intradevar foarte mici.

    La un moment dat aveam un 5% regrete ca nu mi-am luat un compact (de ce sa-mi bat eu atata capul cu obiectivul care este cam prost daca poate fi singurul pe care il pot avea). Intre timp mi-a trecut :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ana ... am incercat si niste panning ... dar cum tremura mana pe aparat ...nici o sansa

    @m - in general nu prea fotografiez chipuri :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…