De m`as detona ...

Pe toti v`as lua cu mine ...
Mai ales pe autorii filmului acesta de pe youtube (hit read more)

Vrei sa imi demonstrezi ceva? Oke ... fa`o intr`un mod inteligent. Gandeste`te la toate aspectele pe care trebuie sa le acoperi ... si mai ales intrebarile pe care trebuie sa mi le ridic si raspunsurile pe care vrei sa mi le oferi.

In primul rand cand faci un filmulet de genul asta nu`l uploada pe youtube cu un user care se numeste thecursero si care are printre alte filme uploadate ... : "Banchet clasa a 12 .. unul care isi bea pisatul partea 1 , 2 , 3 , 4 , 5 " , "Posedat de diavol" sau " Satan in the house". Nu de alta dar o sa cred ca esti doar un pubertos stupid care i se pare cool ca se bate cu mana in piept ca e roman cu adevarat (check the fucking username)

In al doilea rand ... prea multa referire la satan ... blesteme si alte din astea o sa ma faca sa cred ca esti emo kid sau satanist wannabe. Emo is like so not cool. Go killurself or smth.

In al treilea rand ... tine despre corectitudinea celor prezentate in film ... paradoxal ai cam dat`o in balta cu "forum" care e de origine latina si reprezinta acelasi lucru in engleaza ca si in romana. Asa ca "problema" ta cu romengleza in combinatie cu forumul respectiv e cam apa de ploaie. Si e bine ca e apa de ploaia .... macar asa iti creeaza mediul propice de scaldat in namol potrivit pentru cuvintele de dor aruncate in filmulet persoanelor din pozele respective.

A patra sugestie este sa te concentrezi pe mesajul pe care doresti sa il transmiti. Aparent in film e vorba despre rom-engleaza. Atunci ce legatura are faptul ca cineva de 50 ani a iesit la o intalnire forumistica alaturi de niste tineri de 18-20 ani? Ce legatura au fetele si persoanele respective? Ca simplu privitor nu inteleg ... devin frustrat ... ma imbat si imi bat nevasta in spiritul cel mai pur romanesc posibil. Uite asta e momentul in care o sa te consider doar material de Noua Dreapta. Dont get me started on ND.

Deja la punctul cinci incep sa te consider nitel retardat ... imi pare rau dar daca singurul tau argument este ca in loc de go fuck urself ar trebui sa zicem ia pula ... raman dezamagit si cu ochii in lacrimi la ce initiative de cacat ( shit shit) e in stare sa produca un tanar in 2007 la frumoasa varsta de 20 ani. Ma asteptam la o sclipire de geniu nu o rabufnire de prostie.

Tot nu inteleg de unde mandria asta nebuna pe filmuletul respectiv de ai facut un thread pe forumul pe care il frecventez pentru a demara o campanie. La fel ... nu inteleg de unde aceasta agresivitate fata de niste persoane care aparent nu au facut nimic gresit in film ... si mai ales fata de forumistii mei dragi (persoane care m`au si inspirat pentru postul acesta) care ti`au explicat ca mesajul tau este unul eronat.

Eu nu am inca rabdarea lor (care presupun ca vine cu varsta) asa ca o sa`ti zic doar ca esti un retardat ... si mesajul meu pentru tine e : Go bleed or something(smth bitch) emo kid!

Comentarii

  1. Pumnii mei minte nu are..

    RăspundețiȘtergere
  2. ce film aberant. nu comunica nimic. e cumva vorba despre forumul vama veche ? ca am recunoscut cativa de acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. cei din film nu stiu de unde sunt.

    eu am intrat in contact cu filmuletul pe computergames.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. oricum prostia omeneasca nu are limite, sunt sigur ca aceasta initiativa nu e singulara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nihasa e suparat ca nu a aparut in film. :)

    Acum serios, get a life, sau make a blog, ca se pare ca astea cu injuraturi aduse la adresa cuiva prind :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si de ce il bagi atat de mult in seama incat ii scrii un articol pe blogul tau ? ...
    Fiecare are dreptul la o parere...el si-a spus-o intr-o maniera de tot cacatul, dar a spus-o ... ignora-l ...

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) ce aberatie de filmuletz..
    dar sincer, nu inteleg de ce ii dai atata importanta, e pur si simplu ALT idiot din marea de idioti care ne inconjoara..
    fuck him, ca sa zic asa :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare om are dreptul la exprimare.. fiecare om are dreptu la prostie..

    RăspundețiȘtergere
  9. http://360.yahoo.com/profile-tQVoTxklc6OLgzrLPwGAFWoR

    uite si restul inteligentei... m-am amuzat ceva vreme pe seama lui, dar am renuntat vazand ca n-are nici macar simtul ridicolului.

    RăspundețiȘtergere
  10. mhm, merci nihasa.

    daca nu existai n`as fi stiut nici eu de artistul asta.

    acu mai pe ocolite, mai direct, gunoaiele astea se propaga in mare masura si datorita bloggerilor, care din lipsa de *** shokeaza cu ce le vine la indemana.

    RăspundețiȘtergere
  11. Merg pe premiza logica ca daca faci misto de unu idiot ... altul se va gandi de 2 ori inainte sa faca aceasi tembelie ... sau o tembelie in aceasi sfera de influenta.

    Poate este si nevoia de a face misto de cineva ... sau doar dezgustul ca cineva apropiat de varsta mea poate sa fie atat de ... pe langa.

    RăspundețiȘtergere
  12. as vrea sa se observe facultatea pe care o urmeaza si sa se noteze ca pe un anumit forum al carui nume nu il dam, el a fost intiatorul acestor intalniri forumistice. Ipocrit.
    Si da, este vorba de forumul Vama Veche.

    RăspundețiȘtergere
  13. repectivul tip la 50 de ani la care te referi e cunoscut drept pitbull, mod/admin pe forumul vama veche...am avut placerea sa lucrez cu el, tipul fiind fost(sau actual) actor
    cat despre film...e complet aberant intradevar...din orice pdv...k l-am vazut fara sunet si pt mine nu era decat o amarata insiruire de poze fara sens e 1 lucru...dar oricum nu cred k prin acel filmulet demonstreaa constinta lui sociala...poate chiar reuseste sa isi dea cu firma in cap...
    si asta vine de la unu inca...tanar...(octav's bro, sa o dak si pe "englezisme")

    RăspundețiȘtergere
  14. nu ma refeream la forumul Vama Veche cand am zis ca nu ii dau numele forumului ci raspundeam la al doilea comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce paranteza de om de a putut sa investeasca atata imbecilitate intr-un clip video. Luat logic, clipul e de o cretinatate fara margini, pana la urma nu intelegi nimic ce a vrut sa zica.

    That guy yells for a hug ... geez.

    RăspundețiȘtergere
  16. eu cred ca nu a fost invitat la acele intalniri, sau s-a facut misto de el... saracu...

    RăspundețiȘtergere
  17. The music was nice... "Generatie de labagii.. Yeah Rock on!" =)))))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!