Gandeste liber...

... pentru ca mai incolo poti sa fii tarat in noroi de niste ziaristi in cautare de senzational. Mi se pare trist ... nevoia asta disperata de a scrie pentru a iti castiga painea ... inspiratie??!! ha! deadline`ul se apropie si trebuie sa prezinti un articol. Cam asa e si foamea asta de senzational din articolul acesta din gandul. Long story short e vorba de un blogger (Gramos) profesor de filozofie (nu`mi place sa scriu filosofie si conform noului doom e corect si cu z .. asa ca sa nu va aud cum carcotiti ) care pe blogul sau a pus poze din vama unde facea nudism alaturi de sotie. (read more)

Pozele respective infatiseaza o nuditate nonsexuala ... si cu precadere sotia bloggerului apare in prin plan. Cum puteai sa ajungi pe blog? Fiecare profesor are o pagina personala pe site`ul facultatii si acolo e liber sa si`o modifice ... asa ca Gramos si`a pus link catre blog. Bum! Scandal si probleme ca ... asta ceva nu e etic ... contravine bunelor moravuri ... bla bla bla.

What the fuck? trecand peste faptul ca nu se vede nimic care sa`ti lezeze retina (doi oameni frumosi facand nudism) ... omul mai este si profesor de filozofie. Filozofie? Da ... exact ... oamenii aia care interpreteaza/analizeaza realitatea ... probabil oamenii de la care te astepti sa fie open minded si sa gandeasca liber. Adevarul ca este socant sa afli ca a facut nudism ... si nici nu ii e rusine de asta. Hahahahhaah Aparent proverbul " Haina il face pe om " se aplica de minune in capusorul unora.

Putem sa fim mai inchisi la minte? Oooooh da! Putem sa criticam si fotografiile artistice semi nud (daca ar exista notiunea) cu nevasta insarcinata. In momentul ala doream sa lovesc violent monitorul. A dracu arta ... am ramas frustrati de sexualitatea prezenta la televizor ca nu putem sa deosebin vulgaritatea de o chestie artistica. Chiar sunt profund dezamagic ca cineva a criticat fotografiile respective ...

Articolul e bine scris ... asa cu o rautate virtuala cum e ... creeaza o legatuara cadru didactic - invatat tineri - nudism - kamasutra si de aici rezulta in mintea cititorului ... MISA!!!!!! E cam penibil sa te folosesti de un scandal care nu are lagatura cu acest caz .... pentru a fi senzationali.

Oricum eu nu inteleg o chestie ... cum dracu s`a socat roamanul atat de mult la un nud? Daca deschid televizorul vad numai sani lucrati care duc o lupta pe baricade efectiv ... cu decolteul ... mult prea mic sa ii mai tina. Sau vad funduri dezgolite la discretie ... asta asa pe partea de entertaiment. Pe partea informativa vedem violuri crime si abuzuri sexuale .... like what the fuck. Credeam ca dupa ce te prostesti atat timp cu televizorul capeti ceva imunitate.

Imi e sila sa o mai critic pe domnisoara ... Nu sunt de acord cu ce a scris ... Posibil ca nici ea sa nu creada intr`u totul .... dar un deadline e un deadline pentru toti. Asta imi aduce aminte o chestie de la netoo5 " Sa ridice mana toti bloggerii de aici care se considera jurnalisti " A ridicat cieneva mana? Nope! ... Hmmm asa retoric zic eu ... " Oare de ce n`am vrea sa fim jurnalisti? " ...

Comentarii

  1. e cam trecută cea care a scris articolul, nu e din categoria domnisoare din presa
    oricum, era link, nu era ,,pe site-ul universităţii''
    vai de capul lor, sa ai un serviciu unde daca esti dobitoc, automat sa n-o vada numai cativa ci jdemii de oameni

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca nu sunt de acord cu tine la un punct: don'soara nu scrie bine! Mi s-a parut un articol de kkt, si prin stil, si prin subiect. Oricum tanti asta e o idioata cu diploma. Din cauza mega-scandalului iscat de ea in vara MEC a hotarat sa publice subiectele pentru bac. Multa lumea a zis ca e super, n-avem surprize, avem cu ce sa ne pregatim etc... But take it from me: sunt cam de 3 ori mai grele decat in anii anteriori. Cel putin la romana, ma astept la cel mai mic procentaj de trecere de ceva secole. Noroc ca sunt intr-a 12-a... :P

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu tine.

    Nevoia de senzational a cazut closca pe cine s-a nimerit, de data asta pe combinatia de tag-uri "dascal -nuditate -blogger" cu trimitere subliminala la MISA. Un amestec ce atrage atentia.

    Ce ma mira insa este ca inca n-ai inteles ipocrizia societatii (care a existat dintotdeauna si va continua sa existe)ce pretinde dascalilor sa aiba grija de imaginea lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap!eu stiam, de articolul asta ,parca l'a citit Badea -ntr-o emisiune ...Unii jurnalisti ca si unii oameni in genere se folosesc de orice combinatie de termeni pt a atrage atentia ....ca deh ,scopul scuza mijloacele ...cat despre tipul ala ...viata lui frate ,in fond a fortat pe cineva sa deschida linkul respectiv?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mooning-ul si pygophilia - o forma de nuditate non-sexuala.

    http://wiki.voyeurweb.com/index.php/Mooning

    http://www.magamba.com/index~title~Mooning_Girls~i~19220.htm

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Pygophilia

    Vom trata in continuare mooning-ul inafara cuplului. Deci, cel care nu face parte dintr-un preludiu pentru raportul sexual. Cel din cadrul cuplului, poate fi incercat mult mai usor decit cel din afara cuplului, – care, la rindul lui, ramine un scop in sine, - deci, nu consideram ca trebuie dezbatut.
    Cel din afara cuplului neavind deci alte implicatii intre partenerii de mooning. Observam din materialele prezentate in strainatate, ca de multe ori, – deci, nu doar ca exceptie, – pygophile-ul este de multe ori un barbat mai in etate mult decit fata, sau in egala masura este o femeie tot mai in etate, sau, dupa caz o fata tinara, sau chiar un grup de fete de multe ori.
    Asadar imaginile de pe website straine sugereaza o raspindire destul de larga a mooning-ului inafara cuplului, - de multe ori chiar ca public mooning.
    Apreciez chiar ca nu trebuie facuta in mod preconceput o legatura intre participantii la un mooning dintr-o perspectiva sexuala, deci, nici de cuplu.
    De aceea consider mult mai important sa tratam subiectul privind mooning-ul si pygophilia in afara cuplului, - dupa caz in grupuri restrinse, de cele mai multe ori de fete.
    In special, cel M/F dintre barbat mai mare ca pygophile (admiratorul), cu fata mai mica ca phigophilist (mooning girl), si care nu sint cuplu, – cit si in egala masura situatia F/F dintre 2 fete, (ambele facand mooning), dar care, altfel au orientare sexuala normala, deci nu au orientare sexuala de fata cu fata.
    In schimb, cei doi sau mai multi parteneri pot avea o frumoasa reletie de prietenie, dar in care fata nu vrea sa aiba raporturi sexuale. Spre exemplu, barbatul cu fata tinara, sau fata cu cealalta fata pot avea o frumoasa relatie afectiva.
    O posibila relatie doar afectiva, dar care ar putea sa se completeze pentru divertisment si cu un mooning, urmind sa se limiteze doar la atit, – fara a mai tinde la relatie de cuplu, – mai ales in cazul unui grup de fete cu orientare sexuala normala, – sau intre M/F in care barbatul este mult in etate decit fata; - aici doar fata face mooning, iar barbatul pe pygophile (admiratorul).
    De asemeni, la noi, unde mooning-ul nu are traditie, si unde sunt idei preconcepute greu de trecut, este nevoie ca initierea in a face mooning inafara cuplului sa se faca progresiv, – chiar cu pasi mici, dar siguri.
    La noi, unde nu s-a mai facut prin traditie mooning, – ar trebui introdusa si notiunea de “partial mooning”, – pentru fetele care nu ar accepta un mooning, respectiv sa stie ca i se vede fundul gol complet.
    Cum am mai precizat, ar trebui mai intii abordata problema dezbracarii fetei, – mai precis ca fata se se dezbrace in fund gol fara sa-i fie rusine. Ceea ce, la noi, consider ca nu e chiar usor. Sa nu uitam ca sunt fete carora la este rusine chiar si in tanga sau boxeri, in situatia mai sus descrisa. Or, din cum se vede pe weburile straine, fetele poarta in principiu chiloti care acopera bine fundul, dar pe care apoi ii dau jos de tot pina sub fund. E asa zisul “bare bottom mooning”, – si cam asta e mooning-ul adevarat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!