Intreaba`l pe nihasa .03

A mai trecut o luna ... searchuri au tot fost si pana la urma m`am pricopsit cu o lista destul de bogata. Cu ce vine nou v.03? Categorii ... pentru o mai buna incadrare ... si cu niste glumite din partea unora dintre voi care ma citesc. Ca si alta data .... majoritatea seachurilor sunt cu tente sexuala si probabil or sa primeasca un raspuns mai in gluma mai in serios.

Prima categorie este ... " fun with nihasa " cu searchuri care sper ca sunt facute special pentru a junge in rubrica asta.

nihasa face sex ? - nu .... nihasa face dragoste and shit.

nihasa e un animal in pat - oooh u make me blush

sa-mi dea nihasa bani sa pot trai mai bine - dap ... nihasa asta si gigi becalii ... dau cu suta de parai. Go get a job or smth god damn it bitch!

www.google.com hi5 nihasa - lumea e curioasa de ultra secretul meu profil de haicinci? hhehhehehe ... ei bine secretul moare odata cu mine!

Urmatoarea categorie este " Cu si despre virgini/e "

de cata sperma e nevoie sa ramai insarcinata - daca e sa ne luam dupa legile lui Murphy ... atunci cand nu iti doresti sa ramai ... doar o picatura ..... si atunci cand vrei sa ramai ... vreo 2-3 galeti umplute ochi.

daca nu mai sant virgina inseamna ca nimeni nu o sa mai vrea sa fie cu mine? - DA! pentru ca barbatii au o atractie irezistibila pentru virgine ... puritane si calugarite catolice. Efectiv toata viata ta s`a adus pe ..... obiectul dezvirginarii.

ce trebuie sa faci sa fii virgin - Dar vai ce nu trebuie sa faci sa fii virgin! E un fel de masonerie care controleaza lumea ... si accesul se face in urma unor probe de foc si pucioasa. E vorba efectiv de un stil de viata ... o noblete unica ... de curaj daruire si sacrificiu. Toate acestea condimentate cu mister si practici oculte.

cat esti de virgin/a - Cum ziceam si mai devreme ... e ca la armata ... grade decoratii si saluturi specifice. Apoi cand esti pregatit ... poti sa fii ... cel mai virgin ... si sa conduci lumea cunoscuta.

este bene sa pui 3 prezervative pe penis - da ... normal ... chiar nu vad de ce nu ar fi bine. Oricum pentru orice eventualitate foloseste si niste manusi chirurgicale si un costum biochimic.

ceva despre fetele care nu fac sex inainte de casatorie - Pai ce vrei sa zic? Dupa umila mea parere au tupeu sau se cred foarte norocoase ... ala care le va lua se va dovedi a fi un zeu al sexului .... buhahahahah. Si uite asa iar completam statsticile cu femei frustrate si care n`au avut orgasm niciodata. Dar porc sunt ...de fapt iepure .... daca dragoste e ... nimic altceva nu mai conteaza.

cum iti dai seama ca ai avut un act sexual? - In umila mea gandire sunt doua variante. Ori esti lucida si vezi/ simti cum se potriveste puzzleul asta genital ..... fie esti fata si in vreo 2 zile afli din barfe cum a fost ... si ce ai facut. Partea a 2a se aplica cu precadere prin liceu si poate si pe la facultate ... Barfa de tigare deh.

este ceva normal sa te exciti de la varsta de 14 ani - sa te exciti este normal de cand te nasti ... acum conteaza la ce te exciti. Daca e cumva o fantezie ce implica masturbarea cu femurul strabunicii moarte de 15 ani ... da ... tind sa cred ca ai o problema si nu prea e normal.

daca faci sex anal se observa prima data? - Evident... Fatza toanta pe care o iei in momentul ala ... e de nepretuit.

pot ramane insarcinata cu degetul cu sperma uscat? / deget uscat de sperma introdus in vagin - Stai nitel sa vizualizez ... amandoi goi in pat ... virgini ... unul dintre voi. O joaca ceva ... un hand job la baiatul ... o ejaculare satisfacatoare .... si niste sperma care se intareste pe degetel. Apoi tu curajoasa si plina de tine il bagai acolo jos unde e fierbinte... hmmm Nu cred ca ramai insarcinata din 2 motive : spermatozoizii (sperma) moare dupa 1 ora in aer liber .... si apoi o atingere firava in zona genitala nu se compara cu o ejaculare.

daca esti virgina poti ramane insarcinata doar prin atingere? - da ... prin atingere dumnezeiasca .... exista cazuri documentate .... citeste Biblia.

daca nare orgasm poate sa ramana insarcinata? - evident... orgasmul asta e cea mai buna metoda contraceptiva ... stupid fuck. Daca in timpul orgasmului se desprin ovulele si sunt eliminate (fapt cunoscut si ca menstruatie) .... da atunci sigur nu ramane insarcinata.

dezvirginarea la fete se face cu prezervativ sau fara - pe vremea mea se facea cu penisul ... dupa alegerea acestui obiect important se vorbea despre contraceptie (ding ding! asta e prezervativul) ... si se facea. Si ... DA! poate sa ramana insarcinata la primul contact sexual in care isi pierde virginitatea.

daca inghiti sperma poti sa ramai? - da ... cu un gust acrisor in gurita. In unele cazuri ... (depinde exclusiv de baiat) ... poti ramai si cu o reputatie proasta. Intrebai daca ramai insarcinata? hmmm si eu o sa pun o intrebare la fel de toata ... ti`ai pus vreodata intrebarea de ce ai menstruatie? hmmm Dee Dee Dee! .. Si in caz ca nu ai inteles .... Nu ramai insarcinata daca inghiti sperma.

imagini cum se face sexul cu pula? - iar raman cu senzatia ca sunt batran si fumat si nu mai stiu nimic legat de sex .... dar pun si eu o intrebare asa mai stupida ... se face si cu altceva sexul asta? Astept un mail sa mai revolutionez si eu viata mea seuxala.

Urmatorul pas in sex - asa se numeste categoria aceasta.

nu simt nimic cind ma penetreaza - pai sunt 2 optiuni ... o are prea subtire ... sau esti tu prea larga ... La a 3a optiune cu frigiditate m`am abtinut avand in vedere ca ai zis ca nu simti nimic nu ca nu simti placere.

cum sa exciti o fata fututa - la fel cum exciti si o fata nefututa ... nu e ca si cum ar avea 3 fise ... si dupa nu se mai poate excita. O saruti ... atingi ... mangai ... pe unde stii ca ii place ... sunt sigur ca dupa nu o sa mai dai searchuri stupide pe net..

cum iti dai seama daca prietenul tau e bisexual - Cazul 1 : search facut de o fata ! hmmm pai daca o faceti cu precadere pe la spate ... te pune sa te imbraci in haine barbatesti ... te alinta Ronny ... si cu toate astea o mai faceti si sex normal nu doar sex anal .... sunt sanse destul de mari sa fie bisexual. Cazul 2 : search facut de un baiat heterosexual .... imbata`te rau rau de tot alaturi de el ... si daca a doua zi esti oke .... ei bine ... nu e. Pentru cazul 3 : tip gay vine cu searchul asta .... nu pot sa zic decat ... " We (str8 guys) are taking him back ... bitch ! "

de ce vrea prietenul meu sa ma filmeze cand facem sex - ai cautat vreodata pe dc++ " sex cu ioana " blonda proasta o ia la muie de la prieten " " alexandra de la liceul de informatica " sau " denisa din motru " .... nu? eh ... sa zicem ca este o chestie tipica pentru baietei care sufera prea mult de ... anonimat.

laba ce implica? - multa iubire ... o atmosfera calma si linistita ... luminata senzual de niste lumanari parfumate ... scaldata de acordurile suave ale unui jazz .... ahh brb.

vreau sa o dau pe laba si nu stiu cum trebuie vreau sa-mi arati tu - ... sau nu.

cum sa-ti faci singur sex oral - exact ... cum? Este fascinant cum cineva poate sa fie atat de zgarcit inca sa nu vrea sa imparta un strop de sperma cu domnishoara de langa el .... off mai mai ca imi lacrimeaza ochii cand vad atata egoism si egocentrism. Nu este ambrozie ... nu iti pierzi superputerile cu fiecare picatura ... este darul tau in calitate de zeu ... muritoarelor de rand care te divinizeaza

prietena mea a supt - hmmm sa inteleg ca nu pe tine. Lasa ... doar stiai ca viata suge.

prietena merge in club fara mine e normal? - pun pariu ca nu te deranjeaza sa mearga la cumparaturi/coafor fara tine. Vezi e vorba de incredere ... trebuie sa ai incredere in ea. Plus ca daca vrea sa te insele ... nu ai cum sa o impiedici. Nu te mai stresa si du`te si bea o bere cu prietenii.

cum sa nu mai fii gay - hmmm gay e foarte cool si trendy. Nu stiu de ce ai vrea sa nu mai fii gay...

cum zici la o fata daca se fute? - Vin`o la mine sa vedem un film .... e clasica replica asta

lipsa sexului duce la nebunie - DA! Sunt perfect de acord cu tine ....

ce sa pun pe hi5 ca sa atrag fete - pai poti incerca sa pui niste poze in care sa nu pari ca esti disperat ... unele facute din unghiul tau bun. Daca nu ai nici un unghi bun ... poti oricand sa iti fac poze cu lantul pe afara, langa o masina jmechera sau cu domnisoarele semidezbracate de la SIAB sau CERF. In caz ca nici asta nu merge ....fa`ti poze din alea de care crezi tu ca sunt artistice ... sufera nitel ..pozeaza si fi sexy pentru ele. .

lista femeilor din bucuresti care vor cunilingus - Opaaa surpriza la fetele .... e cu lista mah ... bon de ordine si tot tacamul.

fetele ma pun sa fac laba - pentru ca nu stiau de lista de mai sus. Oricum atata rautate nu mi`a fost dat niciodata sa vad ... sa te izoleze in colt si sa te puna sa faci laba.... of of of ... cata tristete si deceptie trebuie sa fie in sufletelul tau. Si nici macar o mana de ajutor nu`ti dau .. eh cata tristete.

sex cu picioarele prieteni mele - pentru mine in momentul acesta expresia " iti fut doua picioare " a capatat un nou inteles. Nu prea inteleg cum vine asta cu sexul cu picioarele ... si singura imagine care imi vine in mine si cu care as putea sa asociez asta ar fi un caine in calduri care face dragoste suav cu piciorul tau.

Si ultima categorie ..." Manelisti online "

cum sa nu mai fi manelist filmulet - Adica ... ce poate sa fie mai bun ca un tutorial video? Cei 5 pasi spre a iti schimba orientarea muzicala. De la incetarea fredonarii melodiilor preferate in mijloace de transport in comun pana la schimbarea stilului vestimentale.

penis de penis - mai nu cred ca e pe domeniul meu .... asta cu penis de penis aduce mai mult a ceva pentru Romeo Fantastik Regele Sexului ...

poze la infinit cu pizde goale - Chestia asta cu " la infinit " ma duce automat cu gandul la un " fara numar" mai cult asa nitel. Bravo baieti ... se vede ca ne integram nu gluma.

Cam astea au fost de pe luna Ianuarie .... si incet incet imi dau seama ca devine din ce in ce mai obositor sa vad ce searchuri au fost. Multumesc si celor care m`au facut searchurile acelea speciale de la inceput ... .... pup si apreciez efortul.

Comentarii

  1. Google power :). Sa ne intrebam de unde au atatia bani cei de la Google ? Bine a spus candva un prieten, ce-ti vine in cap search pe google. :) e sanatoasa o portie de ras, dar trebuie sa ne gandim ca exista si oameni care cauta asta ceva. Ma sperie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuuuper!
    De fiecare data "ma rad" de ma prapadesc. Chiar le-ai putea face mai des.

    Ai avut o idee excelenta, ai si stil... bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti cumva ruda cu Bebe sexologu'? Gluemsc :)) oricum, sunt sub masa de ras! nice one bunny guy!

    RăspundețiȘtergere
  4. articolul e bun dar ce e cu articolul scris de eloa.

    http://deaia.wordpress.com/2007/02/01/cum-i-am-tras-o-lui-nihasa/
    iepurele da interviuri ? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eh era un interviu pe care mi l`a luat eloa :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Suuuper tare !!!
    Andrei... ;)
    P.S. Si capitol cu aberari nu ai ma ?

    RăspundețiȘtergere
  7. nihasa, papushe masculina ce esti, de unde stii tu ca sperma are gust acrisor? a cui sperma ai gustat-o?

    RăspundețiȘtergere
  8. sa zicem ca mi`au spus niste pasarici .. :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ras cu lacrimi! :))

    sex cu picioarele prieteni mele - pentru mine in momentul acesta expresia " iti fut doua picioare " a capatat un nou inteles

    a fost cea mai tare

    RăspundețiȘtergere
  10. oooo da...funny! :))) chiar n-am mai fost de mult pe aici..bookmark this tab!

    RăspundețiȘtergere
  11. mereu ma stric de ras la searchurile tale =))
    si ce complex se exprima, cu fraze & shit
    unii pun si semnu intrebarii

    RăspundețiȘtergere
  12. You are to cool to be light!! Prea tare omule ...:))=))

    RăspundețiȘtergere
  13. Tulvai maica me! Era sa crap! :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. salut..eu si prietenul meu am facut de 2 ori sex fara prezervativ..si voi baietii stiti ca pe penis este o substanta alunecoasa...eu,ca fata, pot ramane insarcinatad din cauza acelei substante ? sau fetele raman insarcinate numai si numai cu sperma?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu din cate cunosc eu. Doar in momentul ejacularii se expulzeaza sperma capabila in a fecunda un ovul.

    scuzati exprimarea sunt dupa niste bere :)

    RăspundețiȘtergere
  16. a lil´ late but i´ve found your hi5 profile >:)

    RăspundețiȘtergere
  17. sex cu picioarele prieteni mele - pentru mine in momentul acesta expresia " ITI FUT DOUA PICIOARE" a capatat un nou inteles.....
    Suppppper tare...m-ai facut sa rad cu lacrimi desi de acu'2h s-ar putea sa fiu Tatic din greseala..te-am gasit cu search-ul cata sperma trebuie pt o sarcina?...poate poti sa aprofundezi mai mult!?

    RăspundețiȘtergere
  18. dac un baiat se fute de la 12 ani si ofata de la 12 si baiatu are prezervativ mai ramane insarcinatqa fata

    RăspundețiȘtergere
  19. esti super tare:)))))))))))
    mor de ras:X

    RăspundețiȘtergere
  20. cind dai drumu linga fata shi dupa aia faci sex mai departe..chiar dac o ramas o picatura pe penis e posibil sa ramina insarcinata? rog seriozitate

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!