Ceva incercari fotografice

Niste incarcari timide pe timp de noapte. Moment in care mi`am dat seama ca imi trebuie senzor mai mare .... dar ma descurc cumva si asa. Mai jos m`am gandit sa pun niste cadre care mi`au placut mie mai mult.

Ce sa spun mai mult despre aceste cadre? Favoritul meu e ultimul ... care seama asa cu un monstru intunecat ... un fel de bau bau pentru oameni mai mari. Am grait... acum graiti si voi!

Babel!

Popas...
Poster de vacanta
Relaxare...Creaturile noptii!

Comentarii

  1. mie popas imi place mult. focus interesant. pacat de zgomotul de imagine care strica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Idem pentru 'Popas'. E intentionat asa sau, cum a zis creionar, e doar zgomot involuntar?

    Keep tryin'. Cu ce lucrezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. un panasonic fz 15.

    Zgomotul e datorat iso`ului 400 care e cam jalnic pe camera mea. Dar in conditiile in care am tras cadrele alea era necesar (iluminare foarte slaba pentru camera mea).

    In mod normal nu e asa de jalnic iso 400 dar aspectul oarecum neplacut e dat si de zidurile poroase (camera era fixata pe zid).

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa iso la 200 si mareste timpul de expunere. nu stiu modelul ala de camera dar presupun ca ai cum. daca ai ies sigur cum trebuie, dar ti-ar trebui o suprafata foarte stabile de pe care sa tragi poza, sau un trepied

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am incercat cu iso 100 si au iesit ok... cel mai greu mi se pare sa pacalesc iluminatul public... cand mi-e lumea mai draga apar niste stalpi care ma scot din sarite :(((

    RăspundețiȘtergere
  6. te cheama epure? pai de ce te mai ascunzi, omule, in spatele unui nume de cocalar ca nihasa? epure rulz. bunny? iarasi e aiurea. branduieste-te ca epure.

    RăspundețiȘtergere
  7. tre' sa pui white balance pe bec,
    asa ies toate pozele din iluminatul asta public, oricum au iesit destul de bine. strange niste banuti, nu multi, si ia-ti un trepied. daca o sa faci poze nopate o sa-ti fie de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!