Martisor Special

Lenea si mai ales lenea ma cam impiedica sa fac niste noi " intreaba`l pe nihasa " ca deh ... am searchuri destule de uitat peste. Cu toate acestea m`am gandit ca nu ar strica un special ... asa de 1 si 8 martie. Chiar eram curios sa vad ce se cauta pe google in zilele astea doua ... asa ca mi`am deschis analyticsul si m`am uitat pe sarite.

Ceva ceva de facut caterinca tot se gaseste ... asa ca mai jos o sa incep cu ziua de 1 martie. Pe viitor poate o sa fac si un Love Special: 14 si 24 Februarie. Dar pana atunci hai sa vedem ce se poarta primavara asta...

Hormonii potoliti de frig si fetele prea imbracate ... au iesit la iveala! 19x "Sex" 4x " sex cu minore" si 3x " sex cu animale" Concluzia? Vagin si intre 2 si 4 picioare sa ai .... ca primavara asta tot exista cineva care vrea sa te futa!

Baietii au iesit la agatat pe net... oarecum trist cand citesti ceva de genul "fete cu numere pe cosmote" sau " caut femei pentru sex numar de telefon " Desi al doilea are orizonturile mai largute nitel ... primul ca un trist cu 2000 minute cosmote gratuite ... incearca sa dea si el acolo unde probabil ca suna ocupat.

Continuam cu searchuri ...
cum fac sa imi dea sperma - ..... aaah. Ai interdictie? embargo? O anumita cantitate de sperma pe luna? Dar pe de`o parte il inteleg si pe el. Pai ce faci cu mai multa? esti o risipitoare mica.... vorba aia: unei femei sa nu`i dai toata sperma ta si nici cartea de credit.

comunicare cu consumatorii red bull - hmm ... de cand a ajuns red bull`ul un choice of life? Inteleg ca sunt aia care beau doar bere ... altii care beau vin ... plus categoria speciala de oamenii care se rup zilnic pe vodka .... dar nu am auzit de cineva care s`ar numi consumator de bautura energizanta. Oricum red bullul se bea in 3 ipostaze ... un whiskey in vreun club ceva .... in masina in fata unui drum lung ... sau in caz ca ti`ai depasit cantitatea lunara de sperma alocata ... si simti nevoia de nitel placebo taurinos care se presupune ca ar exista in energizant.

poti ramane insarcinata facand sex oral - e fascinant sexul acesta oral. Taine si mister pentru toata lumea. Implicatii morale si etice pentru ejaculare in gurita prietenei mele .... sau fete care nu primesc suficienta sperma ca in searchul de mai sus. Oare exista confuzie intre numarul de gauri si scopul acestora? Ce bagi in una iese pe cealalta ... si ce bagi in alta iese tot pe acolo .... dar sunt distincte .... cred!

prima masura cunoscuta de contraceptie au fost excrementele de crocodil, folosit de egipteni in anul 2000 i.hr. - interesant dar am senzatia ca este gresit. Prima si cea mai logica a fost ejacularea in afara vaginului (Coitus interruptus). Mai mult despre contraceptie istorie .... gasesti pe wiki.

vreau material pr laba - material pentru laba .... nu vrei una deja cumparata? sau preferi sa ti`o construiesti cu mana ta? poti incerca oricand un search ca acesta (fete desbracate in pielea fara sutien si chilotei) ... sa google asta exact ce vrei sa cauti.

manelistii sunt - ... peste tot.

Ziua de 8 Martie incepe cu "filmulete cu oameni care fac dragoste" - se vede deja caracterul romantic al searchului desi finalizarea tot un " filmulete cu moarte an 15 secunde " - ce? ziceam mai devreme ceva de faptul ca trebuie sa fii si vie?

jocuri sa le ajuti pe fete sa faca sex - chiar un search bun ... singurele doua care imi vin in minte ar fi un fel "De-a v-ati ascunselea" ... legata la ochi si goala sa se obisnuiasca cu intunericul si goliciunea. A doua varianta ar fi un fel de lapte gros ... dar o sa ma abtin de la detalii.

blogurile de dating - si ziceati ca oamenii care stau pe net fac diferenta intre bloguri si site`uri? HA!.

documentar socant iubeste omorat cal - un fel de broke back mai zoofilic asa? Hmm socant ... iubire ... omor si un cal. Primele 3 le inteleg - exprima actiunea din film ... al 4lea ma face sa ma intreb ce rol are animalul respectiv in documentar. Ma gandesc la un titlu a la Libertatea: SOCANT! Taranul care se iubea cu un cal a fost omorat de acesta!

poti ramane insarcinata daca nu faci sex? - am zis`o si in alta insemnare ... Desigur!!!!!11111 Poti ramane insarcinata prin atingere divina... detalii prin Biblie.

Si asa de incheire ... tema pentru acasa sa va ganditi ce a vrut sa zica ... " pula 8 martie dracu "

Comentarii

  1. Ai prea mult timp liber :P

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe mine ma socheaza ce gasesc prin analytics... citez: "mare ti-e gradina doamne!"

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau material pr laba - sau poate e doar cineva care uraste sincer, sincer si visceral PR-ul si vrea sa se elibereze 'pe el' :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sal'tare
    Iepurica, la cautarea ta "fete desbracate in pielea fara sutien si chilotei", sunt langa tine. Deci vorba ceea: MAI MUNCESC UN PIC si poate impusc "iepurele" !
    Parca si vad retetele:
    Iepure cu sos alb
    Iepure impanat, la cuptor
    Mancare rece de iepure cu masline
    Iepure crocant
    Asa ca avem ce alege. Cine se mai baga la o portie ? Dati comanda la bucatarie.
    P.S. Iepurica hai ca in urmatiarele zile o sa fi subiect de post ! Promit sa nu fiu prea bun cu tine, ca doar de aia esti un "Soft Pr0n ivil Bunny".
    :)))))))))
    Andrei...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey!ti-am citit blogul mi se pare interesant , sarcastic , ironic , la subiect( am dat de el prea tarziu si n-am apucat sa-l votez)...in asentimentul "i'm bored and i google this" :P am gasit urmatorul site http://www.sexinchrist.com/oralsex.html (notpron don't worry:P)...gotta love these christian wannabes :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!