Noul Caracal

Ce dezastru este Calea Mosilor cu toate lucrarile ce se desfasoara pe tot parcursul ei .... cred ca toata lumea stie. Am si evitat sa merg pe acolo tocmai din cauza traficului infernal creat de scoaterea sinelor de tramvai. In schimb azi am trecut pe acolo cu un prieten cu masina si m`am crucit.

Nu din cauza traficului .... ci din cauza noilor locuri de parcare care pe alocuri sfideaza si legile fizicii. Legilor bunului au fost violate si batjocorite de mult pe o alee intunecata. Cum? Bordurile foarte inalte care impiedica urcarea pe trotuar ... precum si stationarea interzisa. Practic nu ai unde sa opresti pe Calea Mosilor

Locurile de parcare realizare sunt mult prea timide cantitativ pentru a te impiedica sa blestemi nevoia de stationare. Dar asta e legat doar de bunul simt. Ce e surprinzator cu adevarat sunt legile fizicii care au indemnat Dorel`ii sa faca locuri de parcare cu cate un stalp in mijlocul lor. Nu sunt putine cazurile .... sa tot fi vazut 5-6 cazuri pe partea stanga directiei de mers Obor - Unirea.

Eu sunt inca naiv si zic ca nu se poate asa ceva .... poate ulterior acei stalpi se vor muta in locuri mai oportune .... astfel renuntand la singuratatea oferita de parcarea goala din jurul lor. In general locurile de parcare sunt pentru o singura masina .... dar pe ici pe colo sunt amenajate pentru 4-5 masini si un stalp. Pai nu ti se pare normal sa ai un mare stalp in mijlocul locului de parcare?

Conceptul asta a la Caracal ma infricoseaza pentru ca desi pe viitor candva e planuita schimbarea locatiei acelor stalpi .... ma gandesc ca totusi exista un risc insemnat ca ei sa nu`si modifie coordonatele GPS. Vorba aia " Las`o bre ca merge asa .... ne`am obisnuit cu ea!"

Mai jos pun si niste poze realizate pe fuga in trafic din masina.

Comentarii

  1. eu locuiesc pe mosilor!!! iti dai seama ce bucurie pe capul meu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Alea-s special amenajate pentu motociclete si bicilete :p - (se leaga de copac).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea cu bordurile inalte este tocmai ca lumea sa nu mai parcheze pe trotuar. Se amenajeaza locuri speciale de parcare oblice care se intra putin in trotoar.. In locurile astea incape doar o masina, problema e in in unele locuri dintr-astea de parcare e cate un stalp de electricitate.. asta chiar e "caracal style"

    RăspundețiȘtergere
  4. problema e ca nu se amenajeaza suficiente locuri de parcare ... astfel a devenit o loterie sa opresti pe mosilor... unde oprirea este interzisa mai pe toata durata bulevardului

    RăspundețiȘtergere
  5. "caracal style"
    eu sunt din caracal si acolo n`ai sa intalnesti destepti ca cei din bucuresti...si stiu cum decurg lucrarile pe mosilor(trec zilnic pe acolo) si te asigur ca nu e "caracal-style"....documenteaza`te te rog...

    RăspundețiȘtergere
  6. sa inteleg ca voi nu aveti o macara prinsa intre 4 blocuri? cimitirul pe strada invierii sau puscaria pe strada libertatii?

    RăspundețiȘtergere
  7. pai nu....de ce nu vii sa te convingi singur/a? daca ai dubii.... ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. bahh eu asa oameni cretini si idioti nu am mai vazut de cand is io!!! cum mortii mati sa construiesti 4 blocuri si sa nu mai poti sa scoti macaraua !!! si aia cu stalpu din parcare ii tare !! poate intr-o zi voi parca in stalp !!!=))))))):)))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. bahh eu asa oameni cretini si idioti nu am mai vazut de cand is io!!! cum mortii mati sa construiesti 4 blocuri si sa nu mai poti sa scoti macaraua !!! si aia cu stalpu din parcare ii tare !! poate intr-o zi voi parca in stalp !!!=))))))):)))))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!