Nu *doar* te uita!

Oh dulce ignoranta si cate lucruri le luam ca fiind firesti si implicit neinteresante and so last year. Vreau sa generalizez si sa ma trag de codite cu toti deprimatii societatii. Vreau sa ii vad cum izbucnesc in lacrimi si imi cer iertare. Vreau sa le arat ca frumusetea nu iti vine la usa intr`un pachet de la Posta Romana.

Vroiam de mult sa refulez pe blog despre frumusete si marile asteptari pe care fiecare le are in legatura cu frumosul. Vroiam sa rad si sa arat cu degetul! Sa pun eu degetul pe fiecare lucru pe care il consider frumos. Fiecare lucru care studiat cu un minim de atentie poate sa te lase fara suflare.

Dar m`am resemnat. Mi`am adus aminte ca si eu ma complac frecvent in ignoranta asta. Care sunt adevaratii luptatori de guerrilla? Fotografii care cu o fractiune de secunda inghetata reusesc sa iti prezinte o poveste. O poveste cateodata demna de basme si legende. Oameni a caror pasiune e ca tu sa fii impresionat.

Nici regizorii nu au o munca mai usoara. Din 1/25 secunda prezentata de fotografi cu a sa poveste la indemana imaginatiei proprii ... se alege munca titanica de a transforma 135000 cadre intr`o poveste "la pachet". Incet incet alunec spre subiecte mai departate.

Ca sa iti faci o idee despre ce e frumos .... ai nevoie de maxim 11 ore ... un dvd player si 5 DVD-uri " Planet Earth ". Sa admiri o lume a filtrelor si tehnicilor de filmare iti trebuie 211 minute de " 300 " sau 124 de " Sin City ". O frumusete metalica se poate savura scurt .... doar 59minute de " Top Gear ".

Dar asta e doar un preview ... care are rost de a iti deschide apetitul pentru frumos. Pasul cel mai important tot tu trebuie sa il faci. Sa cauti frumosul langa tine ... Sa pui mana pe o camera foto sau video si sa incerci sa surprinzi frumosul
care vine cu satisfactia faptului ca tu l`ai gasit si tu l`ai dezvaluit lumii.

Posibil sa exagerez asa tarziu in noapte .... dar trebuia cineva sa arate cu degetul unde se gaseste frumusetea! Eu sunt capitanul vostru. Si noapte buna!

Comentarii

  1. E bine ca citesc blogu asta.. mai invat si eu noi cuvinte (badjocoresc, izbugnesc, rafulez).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai idee cum dau si eu de dvd-urile alea te rog da-mi un semn :D (ofer bere la schimb :D )

    RăspundețiȘtergere
  3. Realitatea e ca Planet Earth este o capodopera. Ma uitam ca poti sa pui pauza pe in orice secunda (si au documentarele 11 ore) si vei avea in fata un cadru superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce pacat ca anonimu' n-a inteles nimic... te iei de aia care dau rateuri ortografice atunci cand scriu despre ce minore au mai futut prin regie, nu cand scriu asa delicato-inversunat cum ai scris tu postul asta :)

    ma rog... baga-ti si tu rss feed full, sa te citesc si eu in readerul de care m-am indragostit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. On-topic: Si totusi cred ca cel mai frumos frumosul se "fura" cu ochiul si cu mintea. Asa ca daca nu aveti aparate de filmat sau fotografiat plecati cu rucsacul in psinare si "furati" imagine pe "hard-disk-ul" creierului vostru. Parerea mea !!!
    Off-topic:
    Esti Bucurestean ? Esti scarbit sau incantat de orasul tau ?
    Atunci treci pe aici si dati cu parerea ! Poate asa reusim sa creem un curent de opinie (stiu ca e un vis frumos, dar lasati-ma sa visez).
    P.S. Daca considerati ca acesta e un SPAM, dati cu pietre la manea.andrei [at] gmail [dot] com si promit sa imi cer scuze si sa nu va mai deranjez !
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandra nu bag full feeds ca mai sunt "intreprinzatori" pe net care preiau astfel toata stirea.

    Vina ortografica mi`o asum ... scuze pot sa gasesc nenumarate de la ora tarzie la ziua foarte incarcata si obositoare de ieri ... dar nu sunt absolvit de greselile mele.

    O sa modific cu prima priza de chef :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. artizdule, dupa ce ca cersesti trafic, cersesti si hate-mail?
    mai lame nici ca se putea :|

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!