sex cu nihasa 08

Parca a trecut prea mult timp de la ultima autopsie a relatilor interumane ... si am si subiectul perfect pentru editia #8. Make up sex ... si cum se ajunge la make up sex. Oarecum va bucurati de pomana .... sexul de impacare e un fel de concluzie geniala (qed`ul cremei de pe tort daca vreti sa ii spuneti asa) la o insemnare despre controversa intr`o relatie.

Contradictia intr`o discutie e un fel de sare in bucate pentru toate dialogurile din lumea asta. Stimuleaza conversatia si practic ofera pe tava argumente si contra-argumente ... sau poate chiar noi moduri de abordare a problemei. E clar ca lumina zilei ca sunt pro controverse.

Ahaa... dar unde e legatura cu relatii and stuff? In relatii mi se pare ca se inclesteaza cel mai bine orgoliile intr`un maraton al contradictiilor .... dar sunt niste contradictii murdare ... badjocorite si terfelite - exista prea mult sentiment ... patima si suferinta/iubire.

Totusi o chestie nu o inteleg ... de unde nevoia de public intr`o cearta? Cat urasc oamenii care zbiara unul la celalalt in public ... atragand susoteli si priviri curioase. De ce profanezi intimitatea cuplului in fata unor martori in cautare de senzational?

Daca faci asta in public esti un dobitoc. In primul rand pentru ca ce se intampla intre voi doi trebuie sa ramana intre voi doi ... si in al doilea rand ca pierzi sexul de impacare. Ah da ... sexul de impacare. Sexul care iti iese prin fiecare por al pielii ca o chemare extatica. Cata pasiune cuprinde trupurile celor doi indragostiti....

E sentimentul de regasire a unui lucru atat de familiar pe care ... pentru o fractiune de secunda l`ai vazut pierdut .... esuat intr`un timp trecut. Cunoscand asta ... si existand un gram de bun simt .... pun si eu o intrebare ... de ce trebuie sa asist la certuri intre cupluri pe strada? Chiar simti nevoia de aprobare tacita a unor necunoscuti nepasatori si indiferenti de pe strada?

Fascinante sunt toate cacaturile pentru care se cearta suficient de tare incat sa aud si eu. Motivele sunt atat de obscure si variate incat dau senzatia doar de un pretext care transporta in dubita duzina de emigranti ilegali. Nu exista certuri serioase. Sunt doar mici batalii de orgoliu ... pe niste chestii atat de nesemnificative incat pe tine ca martor fara voie te fac sa razi. Cu toate acestea e de apreciat sarguinta cu care isi prezinta fiecare "cazul" in fata noastra ... a juriului.

Asa ca oameni buni ... ori percepeti controversa ca pe o comunicare productiva care se va servi cu calm si rabdare ... ori te certi si tipi cat pot plamanii in intimitatea propriei locuinte .... nu de alta ... dar e aiurea ca impacarea sa se soldeze doar cu un zambet si o sarutare.

Ah ... era sa uit ... post cu dedicatie pentru tipul din break`ul ford cu dialog de acum vreo 2 zile de pe la casa poporului. Daca te certi cu ea in masina si ea e nevrotica si la primul stop se da jos din masina tu ca tip ai doua optiuni: o iubesti si nu vrei sa o pierzi bla bla bla parchezi masina si te duci dupa ea (situatie de no cojones) ... ORI pleci mai departe sperand ca fie nu o mai vezi niciodata sau ca remediezi situatia asta mai tarziu (2 cojones). In nici un caz dupa ce se da jos la semafor ... parchezi masina si o astepti. No no no! Stiu ca ai parcat masina si te`ai asteptat sa se intoarca la tine ... la fel de bine stiu ca nu s`a intors pentru ca ulterior te`am vazut la razoare singur in masina. In concluzie .... situatia asta e doar de 1 cojones. Pentru tine am scris postul asta... Noroc si bafta in dragoste.

Comentarii

  1. Ai dreptate la partea cu certatul in gura mare pe strada... Fraieri cei ce nu asteapta pana acasa, nu stiu ce pierd :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne nea unii dintre ei vor sa foe vazuti. Adik vorba dobitocilor pe care ii mai cunosc:
    "FRATE AM VRUT SA O FAC DE RASUL LUMII".
    Sigur ei nu observa ca cei care se fac de rasul lumii sunt chiar ei. Dar nu ziceri tare ca se trezesc si e pacat ca asa frumos dorm "somnul ratiunii". Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sexul care iti iese prin fiecare por al pielii ca o chemare extatica"

    mancate-ar tata de filosofu lu pashte

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!