Cum sa fii un pilon de etica si moralitate

Titlul este ales aiurea doar pentru ca suna bine asa ca nu vreau sa va dau sperante prea mari. Vroiam sa scriu despre atotstiutorii netului. Desi pot sa spun ca nu doar pe net ii gasesti... dar netul e asa mai in ograda blogului asta. Expertii acestia sunt peste tot. Oare a devenit atat de greu sa spui " nu stiu " ? Nimeni nu o sa`ti reproseze ca nu ai stiut ceva candva. /// Omul cat traieste invata /// Dar hai sa zicem ca nici macar asta nu e deranjant. Ce e cu adevarat iritant este agresivitatea in a impune propriul punct de vedere ... (what the fuck?).

Observ chestia asta pe forumuri ... pe bloguri sau prin comentarii. Crezi ca stimulezi conversatia daca ii reprosezi interlocutorului ca doar oamenii prosti gandesc asa? ca este un dobitoc si nu stie nimic? sau ca limba romana se invata in clasa xx si typoul ala tocmai l`a retrogradat la statutul de agramat ordinar? Fuck it (aparent in ultimul timp a inceput sa`mi placa foarte mult cuvantul fuck folosit in diferite contexte .... suportati`ma cumva)! Astia chiar cred ca prin injurii si inflexibilitate se poate schimba modul de gandire al unei persoane?

Ma irita la culme handicapul asta de a purta o conversatie. Nu ti`am batut in usa si am venit sa te convertesc ... pur si simplu vreau sa iti transmit un mesaj. Ce faci tu cu el din punctul acela este doar problema/responsabilitatea ta. Nu incerc sa ti`l bag cu forta pe gat si nici nu te fortez sa inghiti! In cazul meu singurul mod in care poti sa imi bagi ceva in cap e sa ma iei cu binisorul ... argumentand logic tot ceea ce spui .... si astfel ridicand niste intrebari in capsorul meu.

Poate ulterior vii sa ma descosi pe subiect ...
sau poate o sa te mai gandesti si o sa-ti dai seama ca nu am dreptate. Dar macar ti`am vandut mesajul si te`am facut sa analizezi problema din punctul meu de vedere. Asa zic eu am mai multe sanse sa te convertesc la mormonie (nu sari muscat de fund ca e intentionat) de exemplu.

Nici nu iti dai seama cat de mult poti sa cresti in ochii cuiva cand il surprinzi pozitiv. Am si eu trairi in care aruncand critici la adresa cuiva (nu sunt ipocrit ... postul e mai mult un to do list pentru mine) persoana respectiva a reactionat total neasteptat (discutand calm argumentat si flexibil fata de crticile/injuraturile asteptate) si automat m`am adaptat si eu la noul mod de discutie .... culminand intr`un final cu atingerea unui consens. Deci se poate nu?

Din (ne)fericire si tu si eu o sa uitam repede ce am scrijelit aici si o sa revenim la " go fuck urself " de fiecare zi.

Comentarii

  1. Romanu' cand se strange ciopor pe net devine foarte necioplit. Da' foarte. Incredibil de. You wouldn't believe it.
    Daca citesti forumurile din afara te crucesti de nivelul discutiei. I do.
    Am observat insa ca romanii tind sa trolleze si in real life, da' nu sh' foarte sigur, i don't get out or talk with people that much.

    G.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://video.missuniverse.com/missuniverse/movies/vlog/video/full/05.23.07-001v.swf

    http://video.missuniverse.com/missuniverse/movies/vlog/video/full/05.12.07-001v.swf



    imi aduc si eu contributia la cum sa fii un pilon de etica si morala.

    sa vada si lumea de ce ajung unii stabilopozi si de ce altii nu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!