Trafic punct ro este mort

Nu am inteles niciodata care e shpilu` cu trafic dot ro. Fata de alte servicii similare este total schizofrenic si dereglat. Ma rog ... este romanesc si ar trebui sa simtim o oarecare urma de falsa compasiune si patriotism simulat. Extraordinar! Statistici canceroase de la un soft uzat moral. Nu zic ca tot ce e made in romania suge ... dar trafic face deja gargara (ca`n gluma!).

Ce tot nu inteleg ... hai totusi sa folosesc timpul trecut ca am renuntat la script mai devreme.... la trafic punct ro e modul in care se calculeaza vizitatorii. Unici, absolut unici sau vizitatori .... un mare mister despre ce exact calculeaza ei acolo. Nici nu zic ca toate aceste valori sunt diferite intre ele .... ca asta e deja la mintea cocosului.

Fata de alte programe (analytics, histats, sitemeter) diferentele sunt chiar de pana la 20-25%. Cam mult zic eu ... avand in vedere ca respectivele programe au diferente de max 0.5% intre ele ... observati de ce trafic.ro nu reprezinta pentru mine o sursa credibila. Cu toate astea vederea astrala a scriptului surprinde cautari clonate/duble la doar cateva secunde diferenta ... wow.

Acum intervine adevarata problema cu ce masturbare colectiva face trafic . ro in sectiunea bloguri. Chiar nu vrea nimeni sa faca o curatenie pe acolo? una mica mica? Si daca dati delete la nimereala ... tot e sansa sa prindeti ceva pseudo bloguri.

Ah m`am plictisit sa scriu despre asta ... oarecum imi bat gura de pomana ca tot nu se va schimba ceva ... asa ca in final ... un mini rezumat : trafc.ro = caca de maimuta.

Word!

Comentarii

  1. Intradevar... o mare varza imputita in sectiunea bloguri, ideea a fost buna, la inceput, pana cand a inceput sa fie populata de toate idioteniile.

    La partea tehnica, recunosc ca nu ma pricep extraordinar... insa pana si mintea mea ingusta a remarcat diferentele fata de rezultatele obtinute cu alte scripturi...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu vreau sa sar in apararea trafic.ro, da s-ar putea sa fie o problema tehnica. in momentu-nregistrarii, sub adresa principala a blogului (www.bunny-power.blogspot.com/) ar trebui sa existe si o rubrica pentru adresa alternativa (http://bunny-power.blogspot.com); daca rubrica nu e completata, trafic.ro n-o sa-i numere pe cei care intra direct, scriind in browser bunny-power.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  3. mama mia deja e a doua oara cand citesc despre trafic punct ro si blogurile fantoma sau blogurile pline de bancuri fara comentarii. Ce te deranjeaza pe tine asa de mult ca sunt bloguri inscrise in top si nu sunt updatate sau au 0 vizitatori ?

    Cred ca deja a devenit o problema personala ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. azi la 12 calculam din httpd-access 2100 de afisari ... iti dai seama ca traficu imi arata 300

    RăspundețiȘtergere
  5. ce e nihasa, ti se pare ca nu trafic.ro te fura? oare de asta nu mai castigi la fel de mult cu ggl adsense? IWAY FTW :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca mai bine folosesti mai multe, merge si trafic.ro dar nu e cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. da, trebuie sa cauti bine ca sa gasesti bloguri la sectiunea dedicata lor! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh noes, more trafic.ro bashing?
    Neogen si trafic.ro (nu cumva sunt aceiasi?) sunt cele mai urate pagini din .ro

    Si totusi, le folositi. Uratilor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!