Ziua Barbatului ie cand vrea io!

Moarte viralelor (presupunand ca asta e pluralul)! Refuz sa fiu un consumator din ala! Din ala care sare in sus cand zice de exemplu Bergenbier ca avem nevoie de o zi a barbatului. Trecem usor peste paradoxul din reclame : "barbatul subjugat caruia ii lipseste initiativa si libertatea de a face ce vrea in caz ca ar avea initiativa" si nevoia de planificare a unei zi a barbatului (bine ca nu e cu hartie de voie). Si unde ajungem? Dupa atata planificare si marketing ... pai ce ne propui mah?

Sa bem o bere cu prietenii? Esti nebun!?! Am nevoie de o pseudo sarbatoare sa beau o bere? Frati barbati ... pai Ziua Barbatului propusa de astia de la Bergenbier e un fel de resemnare combinata cu o laba la picior de lemn. Scuip (parca suna mai bine in engleza) pe initiativa voastra. Comparand`o cu Blow Job and Steak Day (14Martie) imi dau seama ca ies mai realizat cu un Bj si o Friptura. Auzi tu ... cica bere ... hahahahh.

E trist ca reclamele sunt misto si promovarea conceptului e bine realizata. E un fel de Sprite spune pe bune ... cu 5% mai mult alcool. Tot trist e faptul ca fiind atat de bine realizate iti accepti statutul de mascul dominat ... subjugat ... sleit de puteri si inactiv sexual (pe ultima am inventat`o eu). Vreau sa cultivam mentalitatea de alfa male ... nu de beer male. Exagerez dar e misto.

Cu prilejul asta au venit toti zmeii pe internet sa ofere care mai de care motive pentru care meritam o zi a noastra. Unul amuzant a fost cu " pentru ca trebuie sa facem preludiu " la care eu sincer i`as fi raspuns ... pentru ca altfel ai rupe`o pe laba ... dar ma rog trebuie sa fim mai indulgenti cu toate frustrarile sexuale. Alt motiv destept ar fi ... " meritam pentru ca nimeni nu s`a opus " ... mda as adauga pentru ca suntem si foarte destepti dar asta e deja la mintea tantarului.

Nici o graba ca inca mai citesc ... e vorba de sectiunea cu castigatorii baxului de bere unde ochiul meu de mare cunoscator de filmulete de pe net a recunoscut deja vreo 3-4 videouri si cateva zeci de glume obosite ... hahaahah ce spontani si amuzanti suntem. Alt laitmotiv prezent printre cugetatorii netului bergenbierian sunt aia care se plang ca nu pot sa vina acasa beti pula ... sa mai redecoreze cu niste voma sau ceva de genul asta ... fara sa se planga femeia. Pula mea ... zic eu... adica are tupeu sa comenteze in prezenta unei astfel de prezente impunatoare?

Observ ca totul se reduce la sexul opus. Dezamagitor. In esenta totul suna cam asa : meritam pentru ca ele au asa ceva ... si pentru ca (*surpriza surpriza*) fiind diferente notabile intre femei si barbati ... se aplica dublul standard. Bleah. Previzibil si neinteresant. Cred ca apreciam mai mult pe cineva care zicea ca vrea o zi a barbatului pentru ca vrea sa vaneze o caprioara cu un cutit de bucatarie si apoi sa se manjeasca cu sangele ei - nevoia de agresivitate si violenta tipic cave man.

M`am plictisit ... asa ca inchei cu o vorba de duh:

Vreti sa va zic eu de ce meritati o zi a barbatului? Pentru ca va plangeti ca niste femei de niste femei. Bithez

Comentarii

  1. da' parca erai beat cand ai scris postu asta. prea mananci litere. pun pariu ca nu era bergenbier

    RăspundețiȘtergere
  2. deci ce-ar trebui sa intelegem e ca desi n-ai nevoie de o pseudo sarbatoare ca sa bei o bere, ai in schimb nevoie de o alta pseudo sarbatoare ca sa get a blow job?

    RăspundețiȘtergere
  3. ziceam ca la cealalta te alegi cu ceva mai consistent. atat

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare omu ! la sta inca nu ma gandisem ! Sigur ca aveam in cap conceptia conform careia se incearca acest demers, doar pentru ca "un" sau "niste" barbati au in minte ideea de a iesi din anonimat. Deci, frustrare de gen "I want to be famous !", nu sexuala. Insa la o asa frumoasa argumentare nu pot spune decat: Bravo ! Bravo ! de trei ori Bravo !
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. AMIN!... o sa dau linkul asta de fiecare data cand mi se mai trimite faza aia:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Kua3, imi place cum scrii, scrie mai des. :)
    btw: Te-am bagat la bookmarks, in caz ca..

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, mai si mie mi se pare cam tampita ideea asta :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!