Cerf 2007

Ieri am dat o fuga pe la cerf unde am si zabovit vreo 3 ore ... 3 ore jumatate. De vazut aveai ce sa vezi ... ba niste picioare ... ba niste tzatze certate cu decolteul ... dar nu ceva breath taking ... asa ca cineva cu probleme cardiace poate destul de usor sa viziteze cerf`ul. Tehnica de ultima ora nu lipsea nici ea .... de la cea mai mare plasma la thoughbook (laptopul monkey proof). Oarecum impresionant.

De ce am zis oarecum? E prea mare asemanarea intre Siab si Cerf : masini exotice pe care nu o sa le conduci niciodata (in viitorul apropiat) si tehnica pe care nu o sa o cumperi foarte curand. Alta asemanare ar fi si prezenta domnisoarelor pe care nu o sa le calaresti prea curand spre vreodata. Mai mai ca puteai sa citesti tristetea din ochii pasionatilor de calculatoare totusi sa nu le zic computer geeks.

M`au enervat aia pe transportoarele de butelii de la vodafone care se plimbau cam repede pentru gustul meu. M`au enervat si aia de la Ultrapro care chinuiau o mana de fete cu niste costumase micute care abia acopereau cu chiu cu vai formele dezvoltate. Si cand zic forme nu ma refer exclusiv la tzetze ... daca intelegeti ce vreau sa spun.

Am mai fost uimit si de fetele unor hostesse - fugly in sensul de paper bag pe cap. L`am vazut si pe Supermam ... vizibil slabit si manelistic asa. M`am jucat si un nintendo wii si am ramas dezamagit ca nu pare sa fie conceput si pentru stangaci (vizibila tendinta spre stanga in jocuri) dar cu toate astea pe la 10milioane s`ar merita asa de amuzament.

Cea mai mare plasma din lume m`a lasat cu o senzatie de .... wtf? fucking moft - de la 4-5m nu reuseam sa cuprind tot ecranul cu privirea mea de vultur plesuv. Am vizionat la Cosmote - Germanos un Glofiish M700 ... care venea ca bonus cu IGO crackat (in folder programului exista si crackul pentru el). Am realizat astfel ca totusi traim in Romania unde pirateria e luata de buna.

Baietii de la PcCoolers aveau jucarii frumusele de vizualizat dar unele cam exagerate ca functionalitate si aspect pentru cineva obisnuit. Pentru un Overclock freak probabil ca erau orgasmotronice.

Standul ClickNet mi`a placut cum se prezenta: exact ca in reclama ... interesanta ideea. M`am jucat si cu un mp3 player de la sandisk (sansa) care in umila mea opinie da mucu oricarui ipod. Am pus mana si pe niste SLR`uri dragute si am ajuns la concluzia ca de pe adsense anul asta vreau sa imi schimb camera foto. Testat si Felicia (Fuji S5600) si am ajuns dat satisfacut din cap pentru ca Patricia (Panasonic Fz15) e mai potenta. Presupun ca se subintelege ca este implicit si mai masculina ....

Am observat ca Netul si Tvul se inteleg bine .... un pic cam prea bine daca ma intrebi pe mine ... comparand relatia lor cu telefonia. Sincer ... si eu de la RDS folosesc mai mult Tv`ul si Internetul ... mai slabut asa telefonia.

M`am distrat ... am desenat (reclama mascata de fapt era aia) si am observat si prezenta blogului pe acolo (te`am prins cu mana pe maus frate). Daca nu aveam o combinatie probabil ca n`as fi dat cei 10 lei pe bilet. Surprinzator a fost ca era destul de multa lume intr`o zi de joi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie sambata.












Comentarii

  1. mda... idem eu :)

    te-am vazut pe langa standul de la ultra pro... dar aveai un ecuson ceva in piept... nu ai avut invitatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti stangaci ? :)

    Erai expozat, nu expozant :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si eu dar doar vreo 30 minute.
    Adevarul e ca ma asteptam la mai multe, la ceva in genul marilor targuri internationale de IT. Dar nu-i asa. Nu e ca la SIAB, unde vizitatorii sunt mai multi decat exponatele :D
    De placut mi-a placut, tehnologia fiind o pasiune de-a mea totusi parca mi-au atras atentia mai mult animatoarele de la standuri.
    Prea putine noutati totusi, de fapt l-am vizitat cam in fuga, asta putand fi o impresie si-atat. Dar ce m-a dezamagit la CERF a fost lipsa de vizitatori, el putin pe la ora 11:30 erau foarte putini, cei de la multe standuri interesante stand cam degeaba. Mi-au atras atentia mai multi expozanti: Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom si altele care erau amenajate foarte reusit, acolo erau majoritatea celor care vizitau targul, se adunasera poate atrasi si de mesajele prin Bluetooth, pe care eu insa nu l-am activat, eram cam grabit si nu aveam cand sa stau prea mult pe langa standuri. Mi-a placut totusi inventivitatea celor de la Romtelecom sau Vodafone, acolo erau foarte multi vizitatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romtelecom s-a prezentat foarte bine si imediat vine cu o bomba pe piata internetului.

    RăspundețiȘtergere
  5. hai frate am ajuns in poze pe net :))

    ursii au invadat cerf-ul !!ncawnr

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!