OTV random headlines (e cu poze)

Mai mult asa de plictiseala m`am uitat prin directorul de screenshoturi salvate de pe tv tuner. Majoritatea sunt ale Zero TV`ului - acest Lowest common denominator al televiziunilor romanesti. Ca ei fac rating senzational .... cred ca e deja la mintea cocosului asta. Asa intre noi va zic ca mie personal mi`ar fi rusine sa pun pe CV - bla bla la OTV.

Pai este posibil atata jeg si prostitutie la televizorul nostru? Regret ca CNA`ul nu a reusit sa inchida flegma asta de televiziune. De fiecare data cand ma uit (cele 4-5 minute magice) la ea ma simt de parca tocmai am ajuns la Zoo.

Alt mister pentru mine este cine dracu da 0.90 euro sau 1.19 dolari sa voteze in topul lui peste. Mare mister reprezinta si cei 2 - 3 telespectatori care intra in direct pe subiectul insultator de inteligenta si bun simt care in acelasi timp este si senzational de suculent si fierbinte.

Libertate de exprimare ca libertate de exprimare .... dar sincer as interzice prostia si fuga dupa rating.








Comentarii

  1. sondajul ala cu "credeti ca parintele e satanist?" e genial :))

    RăspundețiȘtergere
  2. OVT-ul e cea mai de cacat televiziune. Pacat ca a murit Ralu Filip. Sper sa vina unul mai al dracului dupa el... sa-i inchida cosmelia lui Diaconescu...

    RăspundețiȘtergere
  3. OTV suge rau, ma mir ca rezisti 5 min ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. se gasesc destui sa voteze , fiindca exista si disperati destia ,care vad in acest post ceva bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. ardelean care sta in bucuresti30 mai 2007 la 13:51

    bai voi n-ati auzit de libertatea de exprimare? si ce daca spuneti voi ca postul e asa si pe dincolo... lasa-ti-l sa traiasca, trebuie fiecare sa manance o paine.
    vreau sa va spun ceva interesant totusi. s-a intamplat sa ajung pe-acolo cu un prieten care avea ceva de vorbit cu diaconescu, si am asistat la ceva care voi n-o sa intelegeti vreodata, de-asta nici n-o sa va spun decat atat: cine are tupeul sa spuna ORICE de rau despre Dan Diaconescu (atentie, nu despre televiziune), e un "mitic" in adevaratul sens al cuvantului. pt cine nu stie ce inseamna mitic, va spun eu: asa vi se spune voua, bucurestenilor, care va dati cu parerea despre ce nu cunoasteti, si mai ales sa criticati, desi voi nu produceti absolut nimic, voi n-ati ajuta o baba sa se suie in autobuz, insa sunteti campionii tarii in a critica munca depusa de altii. uitati-va in oala voastra, miticilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. exista o diferenta intre echidistanta si fanatism. DD nu e un sfant sa fie fara de pacat. Asa ca ORICE cu caps al tau e un mare cacat aruncat doar asa sa fie. In al doilea rand nu vad legatura intre bucuresteni si faptul ca OTV este o televiziune de cacat (in opinia mea).

    Cand reusesti sa argumentezi o pledoarie pro otv ... te astept. Momentan esti la nivelul " otv e super .... bucurestenii sunt naspa "

    RăspundețiȘtergere
  7. tv ie o televiziune asa de curata ca si daca o bagi in acid nu se ia nimik de pe ea. Iar masinile ielicpteru si alte bagabonteli pe care si le-a luat DD sunt muncite cu sudoare.
    P.S. A fi prost e'un lucru mare, BAGA'LE'ASH NOAPTEA'N POSTERIOR DE SPAGARI MAFIOTI CE IESTE IEI !"
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. nihasa, m-ai bagat in spital... stii chestia aia de care erai tu nervos aseara (nu vreau sa ii fac reclama). ma sinucid de nervi! nu am cuvinte sa injur, nu am energie sa ma desfasor, vreau doar o bata si mult sange.
    nu pot sa cred ca inca nu s-a intamplat asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce o "televiziune" cu un asemenea rating nu e in stare sa-si faca adrese de mail? Sa fim seriosi, cum naiba sa apari cu otv@yahoo.com ? :|

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiu ce crezi ca o sa castigi dac tot critici chestii evidente pe care orice om normal la o anumita varsta incepe s ale observe si singur...sau vrei fan club cu varsta maxima de 115 16 ani?

    RăspundețiȘtergere
  11. draga dracushorule ... desi ti`am promis ca iti sterg toate comentariile ... sunt binedispus sa il las pe acesta.


    ce sper sa castig? nimic ... i really dont give a fuck. Scriu pentru mine ... pentru prieteni si pentru o mana de oameni care gandesc ca mine. N`am intrat peste tine in casa cu blogul asta ... asa ca daca nu`ti convine poti sa citesti altul.

    RăspundețiȘtergere
  12. E varza 0Tv asta mie nu-mi place deloc.

    RăspundețiȘtergere
  13. salutari diaconescule esti tare

    RăspundețiȘtergere
  14. credeam ca gasesc ceva mai interesant...dar sa fim seriosi1!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. vreau nr de telefon al ficei CORNELIEI CATANGA cea care este dansatoare..va rog....

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma numesc Culda Marioara prin intermiedul emisiunii dnei mariana lia vrea doar so rog frumos sa ma ajute deoarece sunt o mama singura cu o fetita de 12 ani tatal ei este decedat traim dintro pensie de urmaj alt venit nu avem de aceea am vazut ieri la emiisune ca a vb cu dna nikole fornescu prin telefon si gandinduma la problemele care le am eu si fetita mea care are nevoie de manacre imbracamiunte si rechizite scolare de aceea daca poate sa ne dea nr de tel sau sa o contactati printr-o alta emisiune poate imi intinde ea o mana de ajutor de aceea ma rog la bunul dumnezeu sa va lumineze mintea ca sa ma puteti ajuta calculatorul nu ne apartine ne ajuta o cunostinta tel: 0746607793 multumim.

    RăspundețiȘtergere
  17. SUNT UN TINAR DE 25 DE ANI DIN IASI .DE 5 ANI SUNT PARALIZAT LA PAT ,DE LA GIT IN JOS ,NUMI MISC MAINILE ,VA SCRIU CU GURA ,CU AJUTORUL UNUI MAUS .EU SIMT TOT DAR NU STIU CE POT FACE SA POT SA MA FAC BINE . NU AM BANI PENTRU CA SA POT SA MA FAC SI EU BINE . AM UN AJUTOR DE 290 RON ,MAMA 530 RON , TATA NU LUCREAZA DIN CAUZA MEA .STAM CU CHIRIE PLATIM 300 EUR LUNAR .BANII CAREI AVEM NU NE AJUNG DE MEDICAMENTE . POATE NE POATE AJUTA CINEVA ,SA MA POT FACE SI EU BINE .VA LAS NR DE TF ,0742381053 , DOAMNE AJUTA , FINARU CRISTIAN CONSTANTIN . IASI .

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua !

    Ma numesc Burlacu Laurentiu, am 45 de ani, locuiesc in Zarnesti, jud. Brasov. Sufar de trombaegita obiteranta, in urma careia mi-am pierdut am bele picioare de la genunchi in jos. De 5 ani incer sa imi procur un carucior performant ca sa pot umbla linistit pe strada fara sa imi fie frica ca nu ajung acasa. Intentionez sa fac o excursie in jurul tarii in carucior deoarece am fost sportiv si am o forma fizica care imi permite sa fac acest lucru.
    Rugamintea mea este daca ma puteti sprijini financiar ( partial ) in achizitonarea unui mijloc de transport performant cu care sa imi pot indeplini visul. In eventualitatea sponsorizarii de catre o firma voi purta insemnele firmei cu cinste in acest periplu.
    Tele.0268220209

    Va multumesc pentru amabilitate si intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  19. buna domnule dan diaconescu ma numesc apostol vasilica si as dori sa ma invitati si pe mine intr-o emisiune de a dvs.pentru a face cunoscut cum isi fac doctori serviciul.am o problema de sanatate am o operatie de hernie de disc am si o boala cronica numita lupus eritematos sistemic si mai am inca o boala numita polineuropatie anxonala senzitivo-motorie si ma simt foarte rau si medici ma trimit de la unul la altul si nimeni nu imi da si mie un tratament adecvat stari mele de sanatate.va rog daca ma puteti ajuta sa ma invitati si pe mine la dvs.intr-o emisiune sa pot povesti cum sint tratati pacienti la spitalele din bucuresti.as dori ca prin intermediul dvs.sa pot gasi si eu un medic care sa ma poata ajuta si pe mine,adica sa imi facaniste investigatii mai amanuntite caci nu mai am puterea de a merge la medici si sa mi se spuna ca problemele pe care le am cu sanatatea ba sint de la lupus,ba sint de la coloana,ba sint de la polineuropatie.toti medici la care am fost mi-au spus ca sint prea bonlava la virsta mea,dar nici un medic nu ma ajuta in nici un fel si eu ma simt din ce in ce mai rau,adica de exemplu acum am tot corpul rece si am fost la doctor si mia dat doar niste pastile care nu dau nici un randament,adica ma simt mai rau va rog sa ma ajutati si pe mine sa pot intra la dvs intr-o emisiune sa pot povesti problema mea de sanatate si cum isi fac medici serviciul.va multumesc ma numesc apostol vasilia din bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  20. DOMNULE DAN DIACONESCU...DACA ESTE TELEVIZIUNEA POPORULUI...SI NOI CEI CU HANDICAP...FACEM PARTE DI POPOR. CATI DIN CEI NENOROCITI...FIZIC CA SII NOI ATI AJUTAT?SANT LA PRIORITATI CRIMINALII VIOLATORII..SI ALTE SCURSURI ALE SOCIETATI...UITATIVA SI INSPRE NOI...AVEM ACELASI DUMNEZEU...EU NU AM AMBELE PICIOARE...SI CA SII MINE F MULTI HAIDETI SA INCERCAM SA AJUTAM.LAURENTIU..0268220209

    RăspundețiȘtergere
  21. va rog sa faceti un anunt umanitar daca poate cinva sa ma ajute si pe mine cu o suma micuta pentru operatie de coxatroza a patra la numar deoarece a gresit_o medicul pe prima in anul 2003 si de atunci stau numai prin spitale deoarece dupa 5 ani de la prima operatie ma facut infectie si a plesnit operatia pentru ca doctorul nu nu este competent nu stiu de ce mai face parte din acest spital este vorba de spitalul c f 2 bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!