Treceți la conținutul principal

cica 2 ani

maine as face si eu 2 ani cu blogul asta. wow felicitari ... si vreau cadouri. 2 ani de spalat pubere minti si vrajit minore. 2 ani de amuzament si idei la hoha. doi ani in care am vazut cum a devenit cool sa fii blogger. 2 ani in care cloaca a decis ca amuzant inseamna sa te umplii de embed`uri. 2 ani in care am fost consecvent si m`am ridicat triunfator si m`am ales cu fata .... printesa si stralucirea celor 7 platforme de blogging ... si cei 7 jurnalisti bloggeri wanna be.

2 ani in care am ras mai mult de mine ... decat de altii. tot doi ani in care multi nu s`au prins. 2 ani in care mi`am populat lista cu multe fane.... am bifat si noi ceva ca suntem pacatosi cel putin cu gandul. 2 ani in care m`am maturizat. 2 ani in care am devenit mai bun .... mai rapid si mai bionic. primul blogger bionic ... de 2 ani incoace.

eh ... la mai mult ... sanatate si sa varsam si pentru aia plecati dintre noi.

Comentarii

  1. 2 ani in care plopul a facut mere si nihasa a pierdut timpu` la calculator in loc sa faca niste bani sa-si duca iubitzica in tenerife si sa i-o traga pe plaja.

    RăspundețiȘtergere
  2. bionic zici? trec maine sa-ti zic "la multi ani/bani/fani" :P

    RăspundețiȘtergere
  3. aha ... deci si eu te urmez indeaproape :)

    RăspundețiȘtergere
  4. bionic o sa fie cand o sa bloghezi direct cu creierul direct in PC ca in Matrix, pana atunci la multi ani si la cat mai multe posturi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Credeam ca zici 2 ani pana la Guild Wars 2.

    RăspundețiȘtergere
  6. induiosator pana la lacrimi. numa ca se scrie "umpli", cu un singur "i".

    RăspundețiȘtergere
  7. si ai "evoluat" k sa zic asa in astia 2 ani. posturile de acum sunt altfel decat cele de la inceput, in sensul bun, evident :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nevermind that, n-are sens ;)

    Trăiască şi înflorească şi sus cu blogul! Şi cu GuildWars şi micul sfârâind pe cărbuni şi cu obiectivele alea de făcut zoom pe lună şi cu berea rece şi . . . discutăm şi de restul :P

    RăspundețiȘtergere
  9. 'pare rau. da' nu esti esti primul blogger bionic. primul loc a fost amanetat. daca doresti, poti fi al 2-lea. hehe

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani / ani / posts / chestii / minore / blah / blah

    eu mai am pana-n septembrei...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai ajuns un Mosulicxa si tot la SEx ti-e gandul !
    LMA ba iepure !
    Artistu'... ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Hartelijk gefeliciteerd!
    http://www.10mg.nl/

    RăspundețiȘtergere
  13. Iar eu 1 an de cand te citesc. What do I get? :P

    RăspundețiȘtergere
  14. happy anniversary! eu am duminica un an :) tai motzu'

    RăspundețiȘtergere
  15. Da nihasa, felicitari si din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  16. la multi ani si sa-ti creasca mare .........................blogul

    RăspundețiȘtergere
  17. Happy bday evil bunny!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…