Cum albanezii ne`au furat locul in bancuri

Cum? Pai simplu ... ziceau astia de la radio ca Bush ... adica presedintele USA s`a gasit prin Albania sa faca o vizita. Si`a pierdut si ceasul tot in Albania. Comunicatul de presa zice de pierdut ... filmuletul de fata zice de furat. Da frate ... un albanez i`a sustras ceasul de la mana in plina ograda a pampalailor de la serviciul secret. Gata ... epoca de aur cu romanul descurcaret dar nitel furacios s`a terminat acum.

Dovada e filmuletul de mai jos. La inceput se pot observa cateva cadre in care Bush are ceasul la mana ... ca apoi cateva secunde mai tarziu sa fie cu incheietura mainii stangi goale. Tot respectul pentru indemanare si sange rece. Hotul si`a asigurat titlul de cel mai bun hot din buzunare din lume plus un ceas cu o valoare de fabrica de vreo 50$ si cu nitel mai mult potential pentru colectionari. Zic din buzunare pentru ca si furatul de ceasuri e cam acelasi lucru .. nu cred ca e meserie separata.



Prima oara am auzit de chestia asta de la radio guerrilla dar abia de la radu am luat filmuletul. Reactii international gasiti aici. Si dezamagirea si rusinea nationala o gasiti aici pe blog. Uite inca un lucru la care am pierdut locul intai. Rusine Rusine Rusine.

Comentarii

  1. albania, romania... pariez ca bush nu stie de niciuna unde e pe harta

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare ca pe la 3:07 -3:08 s-a intamplat evenimentul, daca te uiti atent se vede o mana care il apuca de antebrat si pe urma sustrage ceasul :D ma rog poate am eu vedenii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceasul nu a fost furat ! Aici gasiti detalii http://www.ovidiualvis.com/personaj/2007/06/13/zoso-minte-si-paralela-intre-prostanacul-bush-si-presedintele-ju-de-cator-jucator/

    RăspundețiȘtergere
  4. hai lasa ... a cazut ca prin minune si i l`au luat de pe jos ulterior ... hahaha sa fim seriosi. La ce lovitura in imagine a primit bush sunt sigur ca s`a gasit ca printr`un miracol ceasul dupa intalnire.

    RăspundețiȘtergere
  5. in Albania e un obicei sa furi ceva \ sa=i furi ceva, cand tii foarte mult la persoana respectiva. De exemplu, cand a murit Chaplin, pentru ca tineau foarte mult la el, l=au furat dupa doua saptamani si l=au "returnat" dupa o luna cand si=au dat seama ce scandal international au facut.

    asa ca daca va fura un albanez la el in tara inseamna ca va iubeste foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai cum mai nu e meserie separata!? Pai din buzunare poti sa furi si tu, nu e asa mare branza... da ia sa incerci sa-i desfaci cuiva cureaua de la ceas fara sa-si dea seama... Pai aia e ARTA! E mai greu decat sa spargi seifuri...

    RăspundețiȘtergere
  7. ai ma ca io cred ca afost schema, ca sa ii scoata hoti pe albanezi (zice romanu din mine, invatat sa dea vina pe americani, pentru orice se intampla rau in lume)
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce obiceiuri ciudate au albanezii astia :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @mafi^^otz: cum nu a fost furat? cînd se vede clar că acum are ceasul în secunda următoare o mînă îl prinde de încheietură și alta de antebraț și apoi nu mai e ceasul! ei zic că l-a pus în buzunarul haine; păi care haină că era în cămașă!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!