Free Hugs at Arthur Verona

M`am dus iar la Free Hugs .... de data asta sub patronatul (daca pot sa zic asa) evenimentului StreetDelivery organizat pe Arthur Verona de pe 1 pana pe 3 iunie. Ora de incepere a coincis cu Bataia cu Apa de la ora 18 ... asa ca iepurasul de fata s`a udat nitel. Voi toti bloggerilor care m`ati udat ... va tin minte si nu o sa primiti nici o felicitare de Craciun.

Ca si anul trecut am fost cu Tudor in echipa ... si am oferit un pic de zambet tuturor celor care au trecut prin fata pe la Patria. Fata de anul trecut nu putem sa ne ludam cu o captura asa de mare ... dar oricum satisfacatoare. Ce mi`a placut a fost ca daca anul trecut eram niste ciudatei cu pancarte care marketau imbratisarile gratuite ... anul asta lumea stia si chiar ne zicea ca au vazut filmulete pe youtube.

Oarecum din cauza asta consider ca am fost primiti mai bine ... desi am primit si priviri si replici rautacioase. Exemplu: Trece o pereche de tzatze cu un decolteu aproape de buric ... citeste mesajul nostru de dragoste iubire si pace mondiala (free hugs) si apoi cu nasul pe sus ne zice " Ati vrea voi " .... Ce sa zic draga de parca iti ceream sa ma alaptezi sau ceva de genul asta. O imbratisare si atat asta ofeream.

Alta chestie ciudata au fost fetele care atingeau marfa ... adica in loc sa vina sa ii dau o imbratisare ceva ... trecea frumos pe langa mine incercand sa ma gadile cu burtica sau sa ma frece gingas pe manuta. Cute but wrong. Marfa nu se atinge!

Tudor a venit cu ideea originala vazuta pe youtube sa faca o pancarta cu " Free Slaps Me" .. dar romanul este pasnic si iubitor de fel ... nu se prea bagau la palmuit saracul porumbel. Dupa cateva palmute la fund primite de el s`a trezit si in mine nevoia de masochism cu necunoscute dominatrix and shit. Mi`am servit si eu portia mea de palmuiri pe fata si fund. E oke ... sunt un pacatos si meeeeeeeeeeeeeeeeeeerit sa fiu pedepsit.

Fetele si`au facut poze cu noi ... unele s`au oferit sa ne faca cu totul si cu totul altceva in afara de imbratisari. Noi am zambit strengareste si ne`am rusinat. Ne`au sarit si im brate cum se vede in filme ... ea vine alergand si sare in bratele lui imbratisand`ul. Tudorica s`a ales cu o durere de spate ... dar eu fiind mai tanar vanjos si norocos .... am prins tipa micuta si usurica care sa faca asta.

Cand am avut foaia cu " Imbratisari gratuite .... (si un blogger)" lumea m`a intrebat ce e ala blogger sau ce blogger sunt. Orgoliul meu a fost un pic ranit pentru ca ma asteptam sa fiu deja un fel de mini vedeta de aprozar pana acum. Dar deh ... facem abstractie de asta si ne multumim cu cei care m`au recunoscut. Ne mandrim chiar si cu cei care indepartandu`se au strigat " Froza Iepurasul "

Ce zi frumoasa.

Comentarii

  1. azi la 3 e iar bataie cu apa!!!

    ma bucur ca v-ati distrat, ar trebui sa fie mai des chestii de genu' asta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi nihasa ud, erai asa cute :D

    RăspundețiȘtergere
  3. da' normal ca ne-am distraaaat :D...tu, tu, tu nihasa care esti? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. in original era Free Slap

    da am scris eu fin gresala Free Slaps

    si pentru ca lumea intelegea invers
    am pus dedesubt cu o sagetzica -> me

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost foarte frumos... cu toate că după bătaia cu apă, ud fiind, nu am primit atâtea îmbrăţişări, cum m-am aşteptat :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nihasa :D stiu cine te-a alergat la bataia cu apa :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde erai Nihasa? Ca nu te-am vazut. Am primit o gramada de Free Hugs numai pe tine nu te-am reperat :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Omu ai gresit ca nu ti-ai facut ma tricou cu NIHASA va PUPA fetelor ! Ca uite nu toate fanele nu au reusit sa te repereze foarte clar si sa te huguiasca la greu !
    :))
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. hai ca nu sufar asa de mult .... inca :D

    RăspundețiȘtergere
  10. me? ... a bunny has to do what a bunny has to do

    RăspundețiȘtergere
  11. unul din motivele pt care o campanie free hugs nu va avea niciodata succesul celor de afara este faptul ca nu sta in natura romanilor sa se imbratiseze. noi ne strangem mana, ne pupam pe obraz, ne batem pe umar, pe cap....de imbratisat ne imbratisam numai la inmormantari.


    in alta ordine de idei, esti cumva viitor constructor? papai azi cumva o bere la safen?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!