Intreaba`l pe nihasa ... Eighth 8 (high hitler)

Incet incet ma apropii de final. Dap cred ca rubrica asta o sa crape in curand. De ce? Google analytics si`a schimbat interfata si eu sunt prea prost sa gasesc unde pot sa downloadez excelul cu toate cautarile. Toate e cuvantul magic .... pana acum am gasit de downloadat cate 500 pe fisier. E relaxant si usor sa citestii cautari in excel. Ma rog ... vad eu ce fac dar fiind lenes probabil ca mai de graba as renunta la rubrica in loc sa depun nitel efort.

Cum a fost si luna trecuta .... asta e inceputul ... partea intai. Urmand sa vina si o eventuala parte a 2a - the return of them who never left. Acum e vorba de primele 4000 cautari din luna Mai. Cea mai amuzanta si oarecum trista cautare a fost : cum sa exciti pe prietena cand nu are chef. Problema de cand lumea a barbatului ... sexul si mai ales lipsa lui. Sincer as vrea sa te ajut dar nici eu nu detin raspunsul la aceasta intrebare.

By the way... daca nu intelegeti titlul cautati pe net 88 words si eighth. E un joc de cuvinte pe care mi l`am permis si eu asa mai in gluma mai in serios.

Revenind la cautarile noastre. Sa incepem cu noi descoperiri de ordin sexual ... sau mai bine spus mistere de ordin sexual. Cele cu virgine insarcinate manjite de menstruatie pe maini le`am sarit ca deja am explicat ce si cum mai de mult.

cum ajungi la ipotenta - am inteles ca prin bautura ... fumat si mai ales prin fete urate rau de tot.

poti ramane insarcinat daca esti gay - frate ... egalitate egalitate dar tot credeam ca nu puteti sa concurati cu femeile pe domeniul asta. Si cand zic domeniul asta vorbesc de penibilitatea si stupizenia de care dai dovada cand pui o intrebare asa de idioata. He? Doar nu credeati ca vorbesc de procreere?

cum sa faci un baiat sa se intoarca la tine dupa ce ati facut sex - pai ii zici cand se pregateste sa plece ca: A. Pana saptamana viitoare se termine si seria de operatii estetice. B Ca tot ce ai zis a fost la misto si tu nu esti asa de proasta. C Ca data viitoare o sa inghiti. Ce varianta alegi este la mintea cocosului. Cu toate acestea .... daca tot nu`iti dai seama care varianta ti se potriveste ... mergi pe B si C.

ce se intampla cand iti pierzi pt prima data virginitatea - ai facut primul pas in ceea ce priveste sexul si in acelasi timp esti mai aproape de titlul: virgina cu experienta. Ca tot veni vorba .... chestia cu " esti primul tip cu care mi`o trag" nu e un lucru care sa atraga barbatii buluc. Multi se feresc. Asa ca pierderea virginitatii de fiecare data cu alt tip .. nu e o idee asa de stralucita. Parerea mea.

fac sex pt a 3a oara si nu simt nimic - asta e trist si permite`mi sa`ti dau numarul meu de telefon in caz ca esti fata. Macar cu mine ai un buchet intreg de sentimente de la dezamagire la regret. Numar de telefon pe privat ... fetelor.

cum iti dai seama cand s-a rupt prezervativul? - nu stiu cat de mult conteaza momentul exact al ruperii. Nu e ca si cum te`ai lauda ca ai rupt un prezervativ in 15 secunde. Din punctul meu de vedere conteaza cand observi ca s`a rupt ... inainte sau dupa ce el a terminat. Dupa cand esti baltoasa ... e deja prea tarziu.

poze cu sex care te tin in suspans - cine a zis ca misterul in sex si`a pierdut atractia? LOST porno frate .... si nici macar film. Doar cu poze asa .... sa te tina in suspans si incordat vreo 3 sezoane.

cum sa ramai insarcinata suta la suta - ... adevarul e ca daca vorbesti cu prietenele tale si le zici ca ai ramas doar cinshpe procente insarcinata ... te faci de ras. Pai tu ai motanel sau tigru in pat? 100% sa fie ... sau nimic. Nu umblam cu jumatati de masura.

insarcinata gravida pot sa ma masturbez - ma tu nu te`ai invatat minte? tot mai vrei sex? ai vazut ce ti`a facut ultima partida de sex? sau poate ai prins jmecheria si acum doar masturbare sa fie? Plus ca vreau sa se observe ca si aici e productie record la hectar: 200% = insarcinata + gravida.

Rubrica urmatoare e de matrimoniale slash publicitate ... gratis de la mine

ofer muie la cine da limbi - eu cred ca e un troc bun.

babe care se fut de se rup - ... way too fucked up for me

caut baiat tinerel sa ma linga in pizda - tanti tanti ... chiar asa ... gratis? trebe sa plusezi cu ceva si tu.

Probleme de cuplu`

prietenul nu are erectie din cauza ca nu poate sa ma satisfaca - sincer eu credeam ca una implica pe cealalta. Cat de greu de satisfacut esti de saracul om nu mai are erectie? Femeile astea ... inainte iti mancau viata acum iti mananca virilitatea (si nu in modul ala placut si adorat de noi toti ... )

sex anal inainte de casatorie - doar nu crezi ca dupa ce ii dai sex inainte de casatorie ... o sa te ia de nevasta doar pentru niste stinky stinky anal? naivitatea nu are limite. Btw .. biserica zice de orice fel de sex inainte de casatorie ca fiind no no. Your on the sin side already enjoy it.

what is love ?pls give me information about love - daca barbatul e ca un vin (cu cat e mai batran e mai bun) si femeia e ca o briosa (....?!?) ... atunci dragostea e ca o sanie scapata de sub control pe partie.

Cautari fara categorii aparte ...

filmulet cum merge fundul unei fete - iti mai aduci aminte toate jucariile alea care aveau o cheita de care invartai de cateva oric ... captand energie intr`un arc si apoi ii dadeai drumul si ele mergeau cu bazaitul ala caracteristic? Extrapoland totul si dand dovada de nitica imaginatie bolnava .... iti faci o imagine despre cum ar trebui sa iasa filmuletul ala.

poze cu apocalipsa ce o sa vina - prea multe filme sf cu calatorii in viitor?

hamsteri beti download - ..what the fuck? wild party in hamster land?

sutien cu sfarcuri - deceptia asta nu are limite. Avem sutiene care ridica si maresc sanii ... acum vrei sa`mi spui ca nici macar gemenii care imi zambesc nu sunt naturali? Tot o iluzie? Ah crunta viata si crunta dezamagire.

cum aflu marimea la sutien - poti sa vii la mine ... am mainile formate pentru asa ceva

emi care sa futut cu buza in scara la el si buza nu a mai avut prezervativ si ia dat fara - ah .. toata protejarea sexuala a fost fututa de buza cu aceasta istorisire plina de patos si dragoste.

bunny does not have enough sex - si sunt sigur ca ai citit asta in privirea mea ...mmm lui adica...

vedete dezgolite in locuri intime - vedeti? asa se aprecieaza un nud. Nu e necesar sa fie doar goala. Conteaza si impactul sentimental pe care il creeaza locul intim in care se afla. Frumos frumos. Cine mi`a zis ca astia care vor poze sa se masturbeze nu au gust de loc? Acum sa`l vad cum isi musca limba.

stateam si ma gandeam la o tigara despre nevoia pornita din subconstient a unei persoane de a folosi cuvinte pompoase doar de a face un statement de ordin intelectual - asta e citat din nihasa ... nu ma credeti? google it. Multumesc celor care inca mai apreciaza un geniu in viata.

cel mai de cacat e sa ti o i ei la laba - cel mai de cacat e sa i`o iei altuia la laba.

jocuri cu ponei da sa fie jocuri cu ponei da sa fie jocuri pe calculatorul asta - pirateria de mic(a) se invata.

cat de mare trebuie sa fie penisul la baieteii de 4 ani - de la varsta asta incepe sa isi faca simtita prezenta insecuritatea? in ce lume bolnava traiti.

vreau sa merg pe jos de la gara de nord la piata unirii - aha ... dar nu vrei sa o faci singur? ti`ai zis sa cauti pe net poate mai gasesti alti oameni cu intentii din astea. In cazul fericit gasesti un mars/demonstratie sau parada. That should be fun.

mana lui dumnezeu maradona - daca si aia a fost interventie divina .... of of.

ma masturbez si vecina suge pula - ce comunitate stransa aveti. Fiecare stie absolut totul despre fiecare....

Acum am cateva pentru mine ....

nihasa o fute pe vecina - iti dai seama ca nihasa asta fute si el pe vecina cuiva.

de ce viata e grea nihasa - sa apreciezi mai mult finalul.

sex anal cu nihasa - stinky stink? neah

Mai aveam unele pentru zoso ... dar nu le pun. Intelegeti mah? Ati citit nenorocitul ala de titlu? Este intreaba`l pe nihasa ... nu zoso.

Cum ziceam si mai sus ... cred ca o sa ma opresc ... am senzatia ca nu mai sunt asa de amuzant and fuck that.
Over and out

Comentarii

  1. ma, dar totusi ... raspunsul intrebarii de la bauta ?! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca ar trebui sa te opresti insa ai putea sa faci chestia asta mult mult mai rar. Parca postul asta a fost mai slab decat precedentul (abia am zambit).

    Ce e prea mult strica ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://smokingcoolcat.blogspot.com/2007/05/propunere-indecenta.html

    look ! e cu iepuri :D

    The guy, the author, is a friend :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau asa - e done by Octav Ungureanu at 9:20 PM

    RăspundețiȘtergere
  5. aia cu fute pe vecina am dato special pentru rubrica asta:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca iti zic eu unde se gaseste lista intreaga a cautarilor in interfata noua, nu'i asa ca o sa avem "intreaba-l pe nihasa infinit"?:D:))

    RăspundețiȘtergere
  7. I h7... h9... nu, h8 your google ads.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, parca a mai scazut calitatea :d

    RăspundețiȘtergere
  9. " femeia e ca o briosa (....?!?)"
    detin drepturile la numele asta.
    in rest, respectu' meu pentru raspunsuri, mai ales intrebari

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!