Micile lucruri care iti lipsesc

Sunt in general lucrurile pe care le asociezi copilariei - adolescentei. Recent mi s`a facut un dor inexplicabil de a vedea geamuri care se deschid in exterior. Cele cu micul piciorus de fier care le impiedica sa se tranteasca de la vant. Faimoasele doua trei randuri de geamuri. Zgomotul specific pe care il feaceau la fiecare adiere de vant. Nu prea mai vezi asta nicaieri. Termopanul e la mare cautare.

Alta chestie care mi`a lipsit si care am experimentat`o acum cateva saptamani a fost intrebarea " Scuza`ma ... cat este ceasul?". Toata lumea are telefoane mobile care masoara trecerea timpului. Dupa ce am raspuns cat este ceasul mi`am dat seama ce libertate deplina ar trebui sa simti in momentul in care nu ai nici un mod de a constientiza trecerea timpului. Agende sau alte moduri de organizare te leaga mai mult de variabila numita timp.

Cand iti dai seama ca nu mai ai timp? Te uiti la ceas cum trec secundele si iti dai seama ca timpul trece usor pe langa tine. Dar daca nu esti legat de el ... esti mai liber decat toti.

Vreau sa desenez pe asfalt. O sa ma apuc sa desenez iepuri prin oras .... trebuie doar sa gasesc niste creta colorata si ma apuc. The new urban street art! Dragut dar curat. La prima ploaie totul dispare. Asta e pe " To Do List " pentru ca ma bate gandul asta de mult timp.

Anul trecut am avut o tentativa cu un stencil ... dar m`am lasat pagubas. Anul acesta sper sa nu treaca iar spiritul urbano artistic de centru pe langa mine.

Comentarii

  1. Merci pentru poza.
    Uite si asta:
    http://www.g-mk.hr/news/Ahmet-%D6g%FCt:-Softly-But-Firmly/219/

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ce am uitat sa`ti zic a fost ca pe tricou e o dacia 1310 nu renault 12 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce misto e cand iti vine tie sa visezi. Zici ca esti un cpopil care si-a primit inghetata dupa mult timp de can parintii il tot amageau. Mai scrie asa !

    RăspundețiȘtergere
  4. very sweet... mai zi d'astea! daca esti cuminte, te invit la un sirop la bunica'mea sa te joci cu geam din ala care face click-clack :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!