Thank you, Mr. Obvious

Sunt in pana de idei. Am nevoie de o muza!!! Asa ca putem spune ca sunt in cautare de muza ... tinerica slabuta draguta la fata ... si fara planuri de viitor. E vara si genialitatea mea se va intoarce cu anotimpurile mai racoroase. Oricum in alta ordine de idei ... aseara am fost in club a la marea dezbatere bloggeri versus ceva. Cu ce am ramas eu in cap dupa discutie nu cred ca este relevant nici pentru hamsterul epuizat sexual din coltul camerei.

Dar sunt darnic si impartasesc. Cuvantul castigator a fost: criptocomunisti. Spre rusinea mea eu nu stiu ce inseamna criptocomunisti. Probabil ceva legatura intre comunisti si biletele criptice de tot felul rozali. Who cares and who gives a fuck. Dar cuvantul e tare nu?

Urmatorul premiu este pentru intrebarea cea mai tare de pe durata intregii dezbateri : " Piticu te`a ajutat? ". Trecem peste lipsa de politete exprimata de autorul intrebarii (moderatorul) si ajungem la stupizenia expulzata oral. Esti la o dezbatere cu politicieni si bloggeri. Esti ceva sef la asociatia consumatorilor de media. No-liferii astia de pe internet numiti bloggeri au venit si s`au prezentat pe numele reale. Tu de ce il intrebi pe Nastase daca piticu` l`a ajutat? Eu sa innebunesc de nu ii raspundeam ca nu doar unul .... chiar toti 3. (note to self ... la un momentdat ar trebui sa pui link cu reclama aia cu cei 3 pitici la banca ca asa poate intelege si lumea ce ai vrut sa zici).


Sa continuam cu ...alta observatie personala: la inceputul dezbaterii am avut in stanga mea vreo 3-4 domnisoare care fie scriau ceva de zor in micile lor agende fie aveau o criza de epilepsie cu un pix in mana. Eu am zambit si am desenat o inimioara taiata in agenda mea .... asa sa vada ca scriu si eu ceva sa nu ma fac de ras. Dupa 20-30 minute .... s`au dat batute. Eu iar am zambit parsiv ca anduranta le`a dovedit. Care e concluzia? Ai ceva destept de spuns ... fa`o in primele 20 minute ca oricum fata oboseste repede.

Alta idee asa din putul gandiri este ca eu nu vreau sa ajung ca nastase la varsta la care se gaseste acum dumnealui. Fetele astea tinerele si dragutele (in special cea de la brain teve) nu se uitau la el ca la o bucata de carne ... deh si`a pierdut si el din sexappeal cu timpul. Dar in schimb babuta zgribulita pe un scaun tot in stanga mea .... avea asa o privire de je ne sais quoi cand se uita la nastase de imi era frica ca she will flash it for musiu psd. Cireasa de pe tort a venit cand a inceput in plina dezbatere politica sa isi dea cu ********** (sincer nu cunosc instrumentele astea de tortura) pe la ochi. Se facea frumoasa pentru el .... of of.

Tocmai mi`am pus mana la cap sa ma gandesc ce a mai fost cat de cat neinteresant la conferinta. Dupa s`a facut curatenie si s`a mai ramas la o bere. Vis a vis de noi erau doi indragostiti homelesi .... de fapt mai bine spus rumleshi. Ca ai dracu nu aveau si ei o camera unde sa atinga pe rand cele 3 baze (1.2.3rd base). Asa ca s`au gandit sa o faca in fata noastra. Deh cand exista acea chimie ..... Era sa le cam stric relatia cand m`am dus cu cineva si ne`am asezat langa ei si am inceput sa discutam.

S`au oprit .... aparent ii deranjam. Au inceput sa vorbeasca .... wow surpriza. Nu prea se intelegeau de minune asa cu gura libera de tesuturi straine. Am plecat ... am zis ca nu merit eu sa le stric o relatie asa de patimasa.

Barmanul tot se glumea cu niste minore cu pantalonasi trei sferturi. M`am oferit si eu sa ma las atins de senzatia dumnezeiasca de desfacator de sticle. Automat m`a pasat tipului din colt ... ca cica el ar stii mai bine ce sa faca. Am luat plecat cu sentimentele mele facute terfelita.

Cam asta a fost dezbaterea .... in rest au fost numai lucruri pe care probabil va`ar fi interesat ... dar deja au scris altii si n`am de gand sa imi bat gura spunand aceleasi banalitati.

6/10 - slabuta cu final previzibil. minorele au mai ridicat nota.

Comentarii

  1. Impresionant...:|aproape boem ce sa zic.Te anunt ca nu-ti prea iese:D MrCool sau mai bine zis Wise Guy.Ce plictis impus si comandat ai, dar e bine nu?Da cool?Nu?Poate asa o sa apara si domnisoara aia draguta si slabutza pe care ti-o doresti...Ma gandesc.Esti previzibil si in blogul asta CEL PUTIN PLICTISITOR!so...Thank YOU Mr.Obvious!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu inca sunt impresionat de oamenii care au tupeul sa imi zica ca de fapt mi`am interpretat gresit trairile propri.

    in rest sunt flatat ca ma crezi capabil de un plan atat de elaborat in a gasi o domnisoara. Si as vrea cu permisiunea ta sa te citez cand mai vine o domnisoara slabuta sa imi zica ca sunt superficial. Pentru ca daca eram superficial puneam mai de graba o poza cu mine si nu incercam sa le dovedesc intelectual oh my god. *egal paranteza paranteza*

    RăspundețiȘtergere
  3. snif...m-a mancat undeva sa intru p tagu 'poze cu nihasa'... teoria mea ca tipii care scriu bine nu arata prea grozav a fost rasturnata.infrangerea e grea.spune-mi ca ai ales singurele poze ok pe care le aveai adik 5 din vro 300. si daca totusi nu,ziceai ceva de o muza fara planuri de viitor?:));;)=))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!