intreaba`l pe nihasa 9595

Yay its back. Acum trageti`va usurel bluzitele si fustitele scurte si sa ne apucam de treaba. Am restante vreo 3-4 luni de intreaba la barosanu de nihasa. Nu ne grabim ca doar avem o intreaga viata inaintea noastra. Searchurile astea sunt din iunie si ceva din luna care vine inainte de iunie si care imi scapa acum pe moment. As putea sa fiu nitel mai exact dar cat timp am mainile pe tastatura nu sunt in stare sa determin a cata luna sau ce luna vine inainte.

Trecem peste limitarile mele in cazul unor treburi asa de usoare si continuam cu premiul special dr andrei (parca asa il cheama nu?) : cum sa o fut pe prietena mamei - desi imi e destul de greu sa concept asta data fiind situatia (al 2lea copil cu diferenta de 6 ani) as putea doar sa presupun ca la varsta aia singurul raspuns acceptat este : foarte foarte foarte bine.

O secunda sa pun pun un smokie - stumblin' in pe repeat si brusc devenim amuzanti.

Prima categoria vreau sa o numesc ... sfaturi de bun simt pe care aparent voi nu le stiti.

cum fac sa nu mai ramana pipi pe pula? - vedeti de unde am scos si titlul categoriei? oricum ... hmmm .... cum dracu sa explic eu asta .... dupa ce termini ... se scutura de 3 ori. Fix trei ... nici mai mult nici mai putin. Daca o scuturi de mai mult de 3 ori inseamna ca te joci cu ea ...

de ce un barbat cand vine foarte tarziu acasa in fiecare zi are apetitul sexual foarte scazut?- ha ... hmmm ... cum sa zic eu ... ti`a trecut prin cap vreodata ... asa o idee total nebuneasca ca poate nenorocitul ala e si el obosit si vrea sa se culce? Nu? Aatunci sunt sigur ca deja te`ai gandit ca are pe alta cu care isi satisface nevoile sexuale. Asa este femeile (sub 50).

de la bere iti cresc sanii? - daca ai sanii lasati pana la nivelul buricului .... pai atunci se poate spune ca iti cresc sanii de la bere. Asta e varianta single. Cealalta varianta e ... da iti cresc sanii de la bere ... de la berea pe care a baut`o el. U know ... helping ugly people having sex since ...

la ce ajuta dezvirginarea? - chiar la nimic ... nici nu stiu de ce se mai practica procedeul asta barbar. Daca se renunta la dezvirginare acum cateva mii de ani sunt sigur ca nu se mai gaseau acum pe net diferite creaturi cu bostani in loc de cap care sa puna intrebari stupide.

cum sa te comporti ca fata cand te duci acasa la un baiat care este prietenul tau? - te comporti natural si il iei pe nu in brate .... cei 2 de nu ... NU!!!!!! sau nu ... nu ... hihihihi .. nu

ce-i spui unui tip dupa ce te-ai culcat cu el? - cat ma bucur ca am ocazia sa raspund la intrebarea asta si mai ales ca pot sa influentez atatea minti fragedete de minore nestiutoare. Raspunsul este: Fie nu ii zici nimic fie "Vrei sa iti aduc o bere?". Atat. Nu il intereseaza ca a fost cel mai bun ... cel mai prost ... al paispelea sau cine stie ce alte idei razlete din capusorul tau. Zece minute dupa este regele universului. Nu`i luati acele 10 minute. Acelasi raspuns si pentru: ce trebuie sa faca o fata dupa sex?

ce se intampla daca nu faci sex cum trebuie? - probabil ca nu o sa mai faci sex a doua oara cu persoana respectiva. Daca e fata poate o sa le zica si la prietene ... asta inseamna ca nu prea o sa ai sanse la prietenele ei ... mai nasol ar fi si ele sa continue sa povesteasca mai departe ... si concluzionand cu 6 degrees of separation .. probabil nu o sa mai faci sex niciodata. Nah acum sa te vad cum o sa iasa sexul cu tot stresul asta pe cap!

cand ramai insarcinata ce inseamna insemnat? - ca nu ai folosit metode contraceptive ... si ca sunteti amandoi fertili ... duh! Ah si daca nu ai inca prefixul doi .... inseamna ca esti si proasta.

cum se poate ca la 19 ani sa nu ramai insarcinata? - citesti ce scrie mai sus si bagi totul (paranteza egal egal) la cap si nimic vaginal.

cum se numeste cand faci sex langa un mort? - problema locativa? lipsa acuta de spatiu? ca esti descurcaret? imi imaginez totusi ca e destul de dificil sa faci rost de un mort de fiecare data cand vrei sa faci sex ... trebuie sa fii descurcaret sau la morga.

Matrimoniale

caut fata pentru penetrare cu obiecte - pentru ca spre deosebire de sex pe care poate sa il faca si singura .... penetarea cu obiecte necesita un partener ...oke inca unul care nu a avut parte de suficienta iubire si atentie cand era mic .... next!

fata serioasa 25 de ani caut barbat serios nume de cod oana - pe mine asta cu nume de cod m`a terminat de ras. Rad si acum cand ma gandesc cum ar decurge prima intalnire ...

matrimoniale despre baieti seriosi si bogati - hahahhahahahah de`ar fi atat de usor.

Dupa ce am stationat nitel in tralalalala land unde fetele isi gasesc printii bogati si serisi pe internet ... hai sa ne oprim la niste mambo jambo.

-25 grade ipotenta - da .... este corect ... e un fel de mecanism de siguranta plantat de natura ... ce naiba? o siluesti cu harponul si apoi tragi in spatiu inchis? Omori saraca fata nesatulule.

barbati cu pula de 10 m - ce pot sa spun .... da ... suntem putini.

cum sa faci prada mare la vanatoare de oameni - le promiti mici, bere si sansa de a il atinge pe dan diaconescu ... sigur iti faci high score la manhunt.

bratara la picior semn ca faci sex - puii mei asta e o chestie pentru mythbusters. Chiar sunt curios cum s`a infiripat ideea asta. Trebuie sa fie o legatura cu chilotei la glezne dar nu pot sa pun degetul exact unde as vrea eu. Eu tot timpul am crezut ca semnul ca cel putin unul dintre noi o sa faca sex e atunci cand ea iti baga o mana in pantaloni ... dar ma rog ..mai greu pe strada .. mai discret cu bratara.

lost in translation a fost tradus - ce zeno ... pha! ia neamule de aici pradoxul paradoxurilor pradoxiatice (desi nu exista cuvantul ... suna bine).

cunilingus o face sa te iubeasca - baietii astia ... niste diavoli ... dupa ce ca s`au fortat asupra incentei lor la 15 ani .... acum cauta sa le faca sa ii iubeasca iremediabil irecuperabil .... irascibil (singurul cuvant care mi`a venit in minte cu ir). Cu riscul de a spulbera un mit ... dupa ce bagi botul acolo jos ramai cu un gust greu de descris (care te va urmari toata ziua oricat de mult te`ai spala) dar cu multa implicatie emotionala. De iubit nu cred ca iese asa de usor ... dar ma rog ... eu si obosesc repede.

fu-te ma cu germana ta - Honig tut dich mag meine grosse Artillerie .... zic eu in germana mea stalcita si probabil gresita ... in timp ce ea geme incet si imi striga numele ... Sven Sven ... si cred ca o sa ne oprim acum pentru ca asta nu e genul ala de blog ... s`a inteles?

al+4 sex - oameniii astia se plictisesc asa usor .... 3 perechi de sex ... de toate 3 s`au plictisit ... acum cauta al4lea sex. Mergand pe ideea .... orice gaura se fute nu e foarte greu sa gasesti si al 5lea sau al 6lea sex.... anyway ... al 4lea sex cred ca e unul spiritual care tine de ....

meditatia dupa ejaculare - eu o numesc tigarea de dupa ....moment in care vreau sa o vad asa frumoasa langa mine .... tacuta supusa .. timp in care eu am o epifanie.

tehnici in utilizarea felatiei - daca ai tehnica de tehnica poti sa iti scoti o masina ... casa sau chiar videoclip din chestia asta. Cu putina rabdare si exercitiu o sa ajungi exact ca un papusar ... ma rog ... in esenta e cam acelasi lucru ... in realitate tu o sa fii mai tacuta nitel.

urasc cum te imbraci urasc k ma atragi - cum tocmai mi`a zis cineva acum pe messenger ... ur such a superficial bitch

cine este m.u.i.a. - e un cod intre barbati .... si reprezinta "minora uda ia`o acum"

Mistere Sexuale

daca nu am avut orgasm pana acum inseamna k sunt bolnava - sincer imi place cum gandesti. Majoritatea ar da vina pe incompetenta partenerilor ... cand de fapt e vina ta! Eu asta imi zic de fiecare data cand ea nu are orgasm ... sunteti bolnave frigide defecte stricate.

de ce se termina repede barbatii cand fac sex - cum zicea si Alessandro Boffa in " You're an Animal, Viskovitz! " pentru masculul calugarita (prayer mantis) ejacularea prematura este un mod de viata. Ca si acest mascul ... noi vrem sa traim ... vrem sa vedem rasaritul si frumusetea lumii.

ce se intampla daca nu faci sex doi ani de zile - o dai in masturbare cronica daca esti baiat ... iar daca esti fata probabil ca o sa fii genul ala uptight si nefe de la munca. De ce? pentru ca o sa ai impresia ca toata lumea o face mai putin tu. Si probabil cand se va intampla ii vei manca capul partenerului ... asta daca nu ejaculeaza prematur.

cand este indicat sa fac sex cu prietenul meu - dimineata ... incepi frumos ... se trezeste si el mai incolo .... si o sa aveti o zi buna amandoi.

status-uri messenger transport virgine - ...da

Alte searchuri de care nu mai am chef ... pe google gasesc tot ce vrea pula mea /cand masoneria crestina suge pula /vreau sa ma fut cu fete care peste 6 ani vor face 18 / sani ca piatra / cum poti sa mori de la o basina / vama-rockerite/punkiste-bete= sex oral .

Si uite cum ne dam seama ca traim intr`o lume bolnava .... si pentru aceasta concluzie geniala avem si un search pe masura. Puteti sa speculati voi ce si cum ... mie mi s`a taiat orice replica de smarty pants.

cacat la intrarea in casa vrajitorie

Comentarii

  1. =))=)) mistere sexuale si intrebarea dinainte sunt bestiale =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba ce pacat ca nu am reusit sa ti-o fur pe aia cu al 4-lea sex ! :))
    P.S. Am glumit ma ! Oricum nnu o luam ! Ti-am zis ca am mai invata si io cate ceva ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. egal paranteza paranteza [=)) nu =((] era sa pic de pe scaun de ras:))

    RăspundețiȘtergere
  4. egal paranteza paranteza, dar... daca era un tip care isi facea griji ca o sa i se dezvolte caracterele feminine daca ea bea berea? sau daca se uita in oglinda dupa bere...

    RăspundețiȘtergere
  5. noi nu ne referim la ai nostri ca sani ... asa ca sigur era o domnisoara cocheta si nitel complexata.

    pun ramasag pe ce vrei tu :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!