So what is still adorable these days?

Sa ai 22 ani si o zi. Ha ha ha ... nu! Stiti copiii aia mici pe care ii intrebi ce varsta au si iti raspund ceva gen 5 ani si 8 luni? Dragutei foc in micul lor exercitiu de a invata numaratoarea pana la 10. Sau poate la varsta aia conteaza fiecare luna. Imi inchipui ca masivitatea fluxului de cunostinte pe care le acumulezi chiar fac trecerea timpul sa para mai inceata.

Revenind ... la problema arzatoare care imi tot da tarcoale de vreo 2 saptamani incoace. Singurii oameni care mai fac asta peste sa zicem 9-10 ani sunt cei care implinesc 18 si intra astfel in legalitate cu multe lucruri imorale. Cati ani ai? 18 si 4 luni. Wow ce dragut. (si nu sunt ironic aici)

Eu sunt usor de fascinat cu lucruri pe care nu pot sa le fac. Sa retin zile de nastere / zodii si alte chestii din astea e nitel peste puterile mele. Trebuie sa fie cineva care sa imi aduca aminte ... pentru ca eu sunt praf.

Revenind .... iar ... adorabili zilele astea sunt oamenii care sunt constienti de durata timpului scurs de la iesirea din uter. Asa ca avem o dedicatie pentru 22+1zi (Yoli) cu bla bla bla happy happy joy joy.

mini pi es ... am mentionat asta doar pentru ca ai primit un iepuras in carne si oase de ziua ta.

PS Ma enerveaza la culme aia care cand eram mai mic spuneau ca au varsta lor + 1 atunci cand deja mai aveau 4-5 luni pana la implinirea respectivei varste. Eu personal eram genul ala geeky care spunea ca are xx ani pana in ziua in care implineam xx+1.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!