Sunt suferind si imi caut prietena !

Am vreo 20 de ani dar imi place sa cred ca am 25-26. Sunt asa nitel cocalarish si relativ mandru de asta. Fata in mod sigur nu ma ajuta sa conving domnisoarele sa isi lepede toate inhibitile si lenjeria .... poate chiar le sperie si le e frica ca dupa sex o sa le omor si apoi le voi ingropa in spatele casei. Am zis casa ... pentru ca probabil nu stau in bucuresti ... sunt de la tara. Nu ca asta ar fi o problema ... sunt in pas cu ce e trendy si mai ales moda de obor.

Imi place sa cred despre mine ca sunt un metrosexual. Sunt un cuceritor si sunt mandru de chestia asta. Poate chiar prea mandru ... si din cauza asta tind sa exager nitel. Unii ar spune ca sunt minciuni grosolane dar eu sunt mai optimist. Din cauza asta nu prea stau bine cu simtul umorului si nici cu realizarea momentelor in care trebuie sa tac. Din cauza asta spun prostii si ma stramb cand sunt nervos.

Asta sigur innebuneste fetele!

*naratorul* Asa puteati sa il cunoasteti pe ... bla bla insert name here .... la emisiune de mare angajament Preludiu prezentata de bla bla (mare vedeta mare) de pe Romantica. Despre ce e vorba in emisiune? Ea pune intrebari lor ... vorbeste si cu prietenii lor si cu fostele lor ... ea la final il alege pe el si pleaca in nush ce excursie obscura. Emisiunea e relativ digerabila mai ales cand vii nitel ametit de la meciul de fotbal.

Nu vorbesc despre emisiune .... vorbesc despre el ... cel eliminat al doilea. Fix la proba in care le`au sunat pe foste. Dintre toate fostele care au vorbit ... a lui a fost fix aia care nu stia despre cine e vorba ... ca apoi sa isi aduca aminte ca a fost vorba acum vreo 2 luni de o aventura de o noapte.

S`au intalnit la o petrecere .... ea s`a imbatat rau ... el a vrajit`o nitel si a dus`o acasa unde s`a intamplat si prea fericitul act. Ea la telefon acum i`a reprosat ca a mintit`o ca are xx ani cand de fapt are doar 20 .... ca era foarte beata si nu candea cum trebuie ca nu s`ar intalni cu el nici intr`o mie de ani si mai ales .... * zgomot de tobe * ca la el in casa putea de ti se muta nasul din loc. Hahahahahh ... miros pe care el l`a descris inainte la alta rubrica ca fiind mirosul dragostei.

Moment in care era sa mor de ras. Ea a continuat ... si i`a spus sa o lase in pace ca nu vrea sa mai primeasca mail`uri si sms`uri de la el ca ea are pe cineva acum. Nici ea nu e asa de zmeoaica cum se crede ca doar nu ii scria id`ul de messenger si numarul de telefon pe un serevetel in timp ce se futeau.

Trecem peste ... si ne rezumam la actiunea de pwnt la televizor. Frate ... i`a facut`o asa de frumos ca mai avea putin si isi musca buza. La eliminare ea a zis ca decizia a fost foarte usoara ... el era campionul. Dupa eliminare a venit si mometul celor 2-3 vorbe la cald ale lui ... a incercat el sa o dea la intors ca nu isi da seama de ce fosta nu a vrut sa recunoasca ca au fost impreuna mai mult bla bla bla. Foarte impresionant.

Te`a facut fata din vorbe ... si ti`a lovit si imaginea de cocalarish macho man. Intre noi fie vorba ... nici macar nu era greu ... la ce fata ai.

Avem si emisiune integrala ... aici


Comentarii

  1. zi care e emisiunea si de cand / unde ... sa vedem daca avem si inregistrarea pe net :))

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de ajutor ... am editat insemnarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ai prea mult timp liber...daca ai ajuns sa te uiti la asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. offf ai ajuns sa te uiti pe romantica, grav, grav. Pune mana pe o carte si citeste =))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. ii asteptam replica la comentarii :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul e ca are fata de cocalar!

    RăspundețiȘtergere
  7. m am uitat la toata emisiunea, si m am minunat, respectiv cocsat de ras. desi ma uit destul de des la scalambaielile firii umane, mai ales cand sunt si televizate, tb totusi sa recunosc ca emisiunea asta tocmai a intrat in topul celor mai "picante". mi a placut baiatul cu iepurasul , mai ales ca m a dus cu gandul la... tine. ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am ras cu lacrimi... desi sunt constienta de gradul de cultura promovat de teve si de toate ... fiintele care apar in emisiuni de genu, tot ma minunez... geniala faza cu dansul... "care e mai stil manea, asa"... punctul culminant au fost, totusi, exclamatiile de genu' "oh, yeah" ale celor doua "doamne/domnisoare respectabile..." imi pare rau, dupa dans, nu am mai rezistat... ma asteapta la un ceai amicul meu kafka... ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. NICU SPUNEA....
    NU AM NOROC IN DRAGOSTE SI VREAU O PRIETENA PENTRU MINE CARE SE OFERA SA VRB CU MINE PE MES

    RăspundețiȘtergere
  10. Am 24 de ani si vreau o fata frumoasa de 21-23 de ani
    madalina_sweet8002

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah..am citit primele 2 paragrafe, mi-am dat seama ce ratat esti si am renuntat...cum se face tara asta de ras !

    RăspundețiȘtergere
  12. @miruna iti dai seama pentru a intelege o poveste ... trebuie sa o citesti pana la capat.


    Mesteca nitel ideea asta data viitoare cand te uiti la telenovela preferata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi place blogul.Miruna,esti rea :))
    ma rog,desi e cam veche postarea..anyhow,id`ul meu e < eu_nu_am_nimic_cu_nimeni > Iulia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!