Treceți la conținutul principal

This is the crowd of people that care

Un scurt tutorial despre aroganta si ignoranta. De fapt dupa niste mancare si ceva suc natural cu un gust dubios am decis sa apuc pe alta cale. Mi`am dat seama ca mie imi place sa desfiintez unele idei geniale pornite dintr`o pasiune desavarsita pentru intarziere mentala. Nu incerc sa fiu arogant si sa ma uit de sus la voi cei multi de jos (totusi am 190) dar lipsa de bun simt nu are nici o legatura cu inteligenta.

E vorba de common sense ... si de a gandi rezonabil. Nu cer pace mondiala sau eradicarea tuturor bolilor. Este atat de greu sa dai dovada de chestia asta intr`o discutie simplista? Nu ma astept sa am o epifanie ( epiphany - pentru ca recent ma tot izbesc de cuvantul asta) in urma dezbaterii pe o anumita tema data.

Dar cu toate astea ma astept sa nu incepi cu o argumentare "yo mama" ... sau cu o injuratura sa mai descretesti atmosfera ... sau de ce nu o dovada crasa de ipocrizie? homofobie? xenofobie?

Sincer chiar e pierdere de timp toata aceasta argumentare. Vreau sa ii arat cu degetul pe ipocriti ... pe fanatici sau pur si simplu pe toti care fac subiecte fierbinti din moartea cuiva. O sa fiu fericit intr`o ignoranta totala. Cum una implica oarecum si pe cealalta .... o sa fiu si arogant.

Online pentru epenis eract .... poti folosi clasica " this is the crowd of people that care ". E un fel de agiazma pentru idiotenie aplicata. E cool e trandy e flashy si in primul rand e cu poze. Vizual mesajul prezentat astfel poate sa fie mai usor de inteles.



E sec dar cu un gust aparte ... ramane pe limba ca un gust respingator de manea la maxim. Distruge prin apelul la ignoranta generala .... exact acolo la impresia ca cineva asculta bocetul tau de adolescent virgin.

Unii vad in asta ca pe un afront argumentarii .... dar in realitate este argumentarea suprema: ai fost cantarit ... ai fost masurat si ai fost gasit plictisitor. Tada ... iti inchei spectacolul fara nici o reactie din partea publicului ... asta da lovitura la orgoliu.

Comentarii

  1. Relatii cu publicul nope?Poate scrii si un post despre oamenii care se grabesc intotdeauna desi n'au nimic de facut.Esti totusi prea putin virulent ,'nseamna ca n'ai fost vreodata in situatia de a lua interviuri.Anw ,sunt "in the mood"cu postul asta(pe blog evident)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cumva ai dat de "epifanie" in Scrubs cand se cacau ei pe veceul de pe acoperis si aveau parte fiecare de cate una?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…