Daca zic eu inseamna ca asa e

S`a tot vorbit zilele astea in blogosfera de campania logan kiss efem ... fiecare aruncand o parere care mai de care neinteresanta .... lipsita de originalitate si pe alocuri rautacioasa. Eu nu pot sa pierd sansa de a ma alinia olior blogosferice .... asa ca o zic si eu niste vorbe mari pentru un lucru asa de mic.

In primul si in primul rand ... fara legatura cu orice subiect ... vreau sa zic ca ma irita cei care citesc insemnari pe diagonala, al tz`alea cuvant sau doar prima propozitie. Sunteti naspa si o sa va bat in cap cu caciula de la i din a.

La fel ma irita si cei care tin mortis sa sublinieze caracterul aparte pe care il ofera diacriticele intr`o insemnare. As zice eu vreo doua cat ma chinui sa inteleg ce s`a scris de pe telefon sau pda. Ah era sa uit ... mi`am luat pda hp hx2490b bla bla.

Revenind la loganul care a incins placutele de frana ale unor bloggeri. Parerea mea de nimeni in publicitate e ca si`a atins scopul. Pentru 100 000k dolari la cat s`a estimat toata campania (nu mai tin minte cine a zis`o) si`au asigurat un awareness enervant pe alocuri. Nu stiu de ce dar ma gandesc la maggi desi amploarea si reactiile nu seamana deloc.

M`am uitat si eu asa nitel pe site si mi`am zis ... oke am vazut tzatze craci si fund ... acum vreau sa vad si eu ce stie editia asta limitata sa faca. Raspunsul e ca stie sa isi ascunda orice specificatie foarte bine. Ma rog ... am zis sus ca e vorba de awareness asa ca nu stiu de ce aveam impresia ca o sa vad ceva special.

Ce e aievea (de cand doream sa folosesc cuvantul asta ) in toata campania asta e ca undeva acolo sus cuiva ii plac blondele ... sau toate blondele ar vrea sa isi lepede chiloteii la vederea loganului? Nu stiu nu am carnet. Eu vreau brunete si roscate ... m`am saturat de blonde. Sunteti atat de speciale ca toate celalalte.

Sa ma gandesc nitel ... am zis campania de diacritice si cititori in diagonala .... am si puctat nitel pe sexualitate bla bla bla ... cred ca am cam incheiat cu ce doream sa exprim intr`un mod atat de limpede si bine planificat ( si da .. eram ironic in caz ca se va gasi un destept care sa imi explice sta shpilu` )

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!