Kama Sutra - Sexual Positions

Din cand in cand pe diferite site`uri de file share apare cartea (sau mai bine ii zic ilustrata?) asta. Oameni buluc ca la circ ... toata lumea downloadeaza ... se mai si comenteaza in modul falusului explorator ... ce sa zic ... mare mare distratie. Acum eu imi pun si eu o intreb relativ evidenta: In afara de palmares ... face sex cineva urmand indicatiile alea pentru nush ce pozitie exotica?

Vorbesc si eu asa ca m`am trezit si eu cu ea pe hard disk de vreo doua ori dar nici nu am trecut de rasfoitul curiosului la ghidul practicantului. Sincer e si cam greu sa pui in aplicare ce e acolo ca sunt indicatii care trebuie impartasite anterior actului sexual. Refuz sa cred ca se mai gasesc unii care sa umeze indicatiile alea la cald .... de fapt la fierbinte asa.

Asa ca bunnysexualul din mine intreaba .... sunt utile astfel de carti? Ca am senzatia ca tot in cele 4-5 pozitii clasice se face sex in Romania.

Pentru curiosi ofer si o sursa de download gasita pe google.

Comentarii

  1. Eu am cartea in format tiparit. Cand am rasfoit-o, mai mic fiind, nu mi s-au parut interesante decat ilustratiile de la finalul cartii. Din cate tin minte cea mai mare parte a cartii contine norme si reguli de comportament din vechea societate indiana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vrei ma iepurica, daca suntem o natiune care "Mananca nereguralat si reguleaza nemancati !", incepem mereu de la prima pozitie si pe la 4 sau 5 suntem gata. Urla foamea in noi ! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt chiar bine hranit ... :) altele sunt problemele ... lol

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!