Nu se numeste inselat daca ea nu afla ... nu?

Stateam aseara la o bere si o tigara cu o domnisoara blonda (nenatural) si fiindca era trecut de 12 discutam si noi despre sex si in special despre inselat. Azi de dimineata la radio o emisiune despre inselat (cine inseala mai mult ? barbatii sau femeile ? ) .... am zis ca e un semn divin si ar trebui sa scriu si eu vreo 2-3 fraze lipsite de sens pe tema subiectului.

Ea imi zicea ca nu exista tip cu care a avut o relatie pe care sa nu`l fii inselat. Eu atunci i`am zis ca are o problema. M`am simtit bine ... eu al "lipsit" de pacat am aruncat prima piatra. De inselat am inselat si eu ... mai cu cap sau in general mai fara cap si cu " what the fuck was i thinking!!!?? " ... dar nu le`am inselat pe toate.

De ce sa inseli? Pentru sex? E o scuza buna ... o folosesc si eu frecvent dar sa fim seriosi ca nu suntem animale pur sange .... putem sa ne controlam nitel acolo. Atunci pentru nevoia de noutate / experimentare ceva nou? Posibil dar sincer nu cred ca e cazul meu cu my top relation length record.

Cred ca exista un milion de motive pentru care cineva ar insela. Toate sau majoritatea covarsitoare ar fi superficiale. Eh ... ce dracu ... in esenta toti suntem superficiali ... numai ca unii dintre noi nu isi dau seama sau nu isi imbratiseaza aceasta latrua.

Dar cine inseala pana la urma? Who the fuck cares? Totusi sunt de parere ca barbatii o fac mai bine ... parca. As fi tentat sa zic ca femeile pun sentiment dar hahahahaha sa nu fim atat de naivi.

Totusi as putea sa spun ca macar cand vine vorba de agatat / dating femeile au un plan ... spre deosebire de mine care mizez pe ....... noroc? Din punctul asta de vedere cred ca femeile sunt cele care agata .... nu noi.

Ma rog ... deja am deviat de la subiect...

Comentarii

  1. Domnul N., o intrebare pt cand mai raspunzi ascultatorilor: sexul oral se considera a fi "sex"? Pentru ca Bill Clinton a declarat ca nu a mintit sub juramant cand a zis ca nu a facut sex cu Monica, pt ca a facut doar oral si acesta nu se considera sex. Pe de alta partea, prezenta cuvantului "sex" in expresie sugereaza ca este. Parerile celor din jur sunt impartite ("cata vreme o bagi undeva, e sex", dar altii sunt de acord cu Bill). Am decis sa intrebam expertul.

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha si eu mi-am inselat toti prietenii so what? intervine plictiseala, ei nu inteleg devin obsedati de tine si oricum asta se produce cand deja relatia nu mai e reltie..pana la urma inseli cand nu mai esti multumit de situatia ta actuala

    RăspundețiȘtergere
  3. radu ... aveam pretentii de la tine ... are cuvantul sex pentru ca vechiul cuvant nu mai este folosit (felatie). Eu personal nu consider ca am fost cu o tipa doar daca mi`a facut sex oral ... trebuie sex. Parerea mea e ca nu e sex (duh) dar e inselat.

    mystique .. daca intervine plictiseala de ce nu o terminati? nu e ca si cum ai avea niste obligatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trist că avem tupeul să urlăm că bărbaţii sunt porci dar înşelatul pentru că nu ai coaie să o termini sau pentru că te scoate la îngheţată zilnic în romană e motiv de laudă.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nihasa:
    daca te-ai stradui sa treci pe foaie (si nu pe blog!) toate ideile tale (intr-o forma mai ordonata), cred ca ai putea scrie o carte despre "Relatii & Sex".
    Ar fi interesant de citit, macar ca sa privim problemele din perspectiva barbatului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Na ca ti-ai gasit si vocatia... Scriitor vericule ! dai ma si tu un autograf pe piept ?
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. pai da, si mai e problema care a pus-o si liviu mihaiu - ca a lui era emisiunea, after all - ca la tipi in general se vede, pe cand femeile mai stiu sa o ascunda, cu plan cu tot :D carrie bradshaw-ish nihasa :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!