Sfarsitul e aproape

Azi am vazut ca se poate face si promovare cu cap si in acelasi timp draguta si distractiva. Cum unde? Racheta alba punct ro sau ceva de genul asta. Omul s`a chinuit pentru a imi face un filmulet pe youtube asa ca macar atat pot sa ii fac si eu. Nu`i pun link ca e cu negru si stelute si asta irita la spermatozoizii mei si priveaza lumea de viitori mici nihasa de jucarie.

Despre ce e vorba exact nu stiu probabil ca aflam pe intai octombrie ... daca asta inseamna 10 zile. Mai jos e filmuletul pentru mine. Imi place mult de tot cum zambeste asa ... eh nu se poate asta explica in cuvinte ... se simte *egal paranteza paranteza*

Tineti minte! Sfarsitul e aproape dar toti avem un loc (vip in cazul meu ... lol) pe racheta alba.


Comentarii

  1. Nea' Gurutogu asta aminteste la un moment dat despre Tim Berners Lee, preainaltul sfinte al consortiului ( W3C ) celor 3 lumi largi ( teh WWW ), creatorul marei scliscme ( lol ), deci tind sa cred ca este vorba despre o chestie web-based, mai ales ca printre cei invitati se afla si cativa care au domeniul de activitate in zona web design/web development.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba !!! E marele SFINCTER :)) NU sfinte :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca mai toata lumea stie despre treaba asta cu racheta alba, iar unii chiar sunteti privilegiati sa fiti primii invitati in ea. Interesanta ideea, asteptam 30sept sau 1 oct, sau ce or insemna astea 10 zile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca Nea Guru pregateste ceva web ar trebui sa mai lucreze la "tizing" ca site-ul arata ca scos pe usa din spate.
    Faza cu stelele aliniate in linie curba a fost foarte tare =))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!