Tocanita de idei

In timp ce cativa oameni mor de cancer saracie sau foame ... eu m`am gandit sa transpun niste idei scrijelite in ultimile doua saptamani. In general evitam sa fac asta ca le uitam pana ajungeam acasa unde puteam sa la tapetez frumos si mai ales la vedere pe internet. Acum s`a schimbat situatia ... Trag o mazgalitura sau un memo si apare sus acolo ... Xy Active tasks

  • Sa incep cu wiki stufful de saptamana asta ... Slate - si asa am aflat ca 80% or smth din mesele de biliard sunt produse in italia unde exista o gresie mai speciala care e perfecta pentru mesele de biliard. Ah uitasem sa va spun ... dar toate mesele de biliard au suprafata dreapta facuta din slate / gresie.

  • In alta zi incercam sa imi imaginez cum ar arata o varianta romaneasca a celebrului Speaker`s Corner din Hyde Park ... am renuntat repede la idee in favoarea promovarii tacite a subculturii manelistice. Ce sa`i faci ... sunt un las .... in loc sa ma duc sa vad poate reusesc sa import obiceiul asta in deficitul sfantului valentin si haloveeeen ... prefer sa o ard interesant pe blog.


  • Continuam punctual si ajungem la reclamele apa nova ... dragutele interesante ... inedite dar cam stupide majoritatea. La baza e si un site ... deceiubimbucurestiul.ro - o initiativa romantica sa zic asa ... si nu am nimic de reprosat ca si eu sunt un romantic in adancul sufletului meu (vorba de mare angajament in copilaria mea zbuciumata)
  • Am trait cateva zile cu senzatia ca in reclama de la Toyota Yaris - Big Small in momentul in care tipa ridica porbagajul se vede emblema audi pe maneca. M`am gandit automat la conspiratii ... reclame mascate ... mesaje subliminale si cartofi prajiti reci ... mi`au trecut repede ideile astea revolutionare la o vizionare pe youtube.
Vroiam sa propun si un tag unor bloggeri mai asa ... jucausi. Ce melodii aveti la telefoanele mobile? De sunat/sms/alarma. Toate trei daca se poate sa le uploadati undeva. Incep eu cu ale mele. Desi nu sunt mare fan star wars (me loves star trek) trebuie sa recunosc ca imi plac la nebunie astea doua.




Si taguiesc pe Florin Grozea , Bobby Voicu si Piticu

Comentarii

  1. errr... esti sigur ca aia e sigla Audi? Cea a taranului din Spania avea 4 cercuri :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. radem glumim dar totusi ma exprim la timpul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  3. bagandu-ma in seama ca musca-n dosul vacii, eu una am ca si sonerie o melodie din heri potar, aia de suna cam asa: tanam tanam tanaaa nanam tana tanana tanam...

    RăspundețiȘtergere
  4. io mi-am 'decupat' dintr-o melodie shuie care se cheama 'vrei mesaj' o bucata care spune..vrei mesaj..iti dau mesaj
    nu stiu de unde mi-a venit inspiratia.
    multumesc mamei

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ce ai cu Piticu de i-ai pus nofollow?

    RăspundețiȘtergere
  6. La asta cu DECE IUBIM BUCURESTIUL recunosc si io ca e ceva romantic, dar oare doar atat ? Crezi ca reclama pe mijloacele RATB a fost pusa benevol si gratis !
    Miroase destul de naspa de la APA NOVA ! Cred ca a refulat canalizarea ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. fara sa vreau .. asa e trecut in blogroll (?!?!) si eu am dat copy paste de acolo .... de lene :)

    artistu - e o reclama .. normal ca nu e pe ochi frumos si pupaturi in spatele viei.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!