Again bunnies at the cinema

Aveam mai multe taguri de explicitat si care asteptau sa fie detaliate pe blog. Unul cu ce bloggerite am avut fantezii si altul ce parfum folosesc. Eu de felul meu sunt lenes asa ca m`am gandit sa le impletesc pe amandoua plus o chestie cu iepurasi in acelasi post. Asa ca daca nu intelegeti nimic ... sa nu transpirati prea mult .... nu e acesta scopul final.

Sa incepem cu iepurasi - nah ce felicitare am primit de nush unde (nu ca alti oameni care pleaca in afara si nu imi aduc nimic .... nu`i asa Cristina?)

Revenim totusi la fantezii si pot sa spun ca nu dispun de o lista asa de numeroasa cum are Adi. Nu prea sunt genul care sa viseze cu ochii deschisi la ce s`ar putea intampla ... prefer totusi la ce s`a intamplat deja.

Domnisoarele bloggerite sunt o categorie aparte de caprioare care cred ca ar prefera totusi sa nu isi citeasca numele aici ... indiferent de ce alegeri gresite au facut in trecut de mi`au trecut calea fizica sau virtuala. Asa ca ma fofilez finut si ma axez pe al doilea tag ... ceva mai fizic.

Ce parfum folosesc .... hmmm pai ceva antiperspirant si atat. La surbrat tzac tzac ... si gata. Nu fac asta sa nu imi maschez mirosul natural .... feromoni si bullshituri d`astea ... ci doar ma cam irita urma aia de parfum pe care o lasi pe strada imediat dupa ce te`ai dat. Da da da as putea sa ma dau cu ceva timp inainte sa plec .... dar niciodata nu se intampla asta. Bleah.

Cam astea au fost tagurile si mambo jamboul de azi. Thumbs up si promit ca de maine o sa fiu mai coerent.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!