Blogoree workshop #3

In seara asta ... adica miercuri ... am fost la Blogoree workshop - unde s`a vorbit despre drepturi de autor. Aduce asa nitel a deja vu avand in vedere ca luni am fost la dezbaterea "Bloguri Curate" in Club A care ca tot veni vorba arata mult mai urat acum dupa renovare. Revenind ... bloguri curate a fost asa mai comercial ... deh a venit cristian theoctis popescu cum ziceau aia de la guerrilla la pro contra cristian tudor popescu marti .... (inregistrare mai jos)



Workshopul de la blogoree in schimb mi s`a parut ca a fost perfect. Asta si gratie lui Bogdan Manolea care a avut o prezentare pur si simplu geniala. Se vede totusi ce inseamna a vorbi cu pasiune unui grup care este interesat de ceaa ce spui.

Cu aceasta ocazie m`am mai pus si eu la punct cu legile care se aplica si pe internet ... si desi concluzia generala a fost ca la nivelul la care sunt eu momentan ... se aplica mai mult legea bunului simt decat altceva totu e bine ca butoiul plin cu ignoranta in care ma scaldam de ceva vreme ... s`a varsat.

As vrea sa multumesc si celor de la Sopolec care ne`au pus la dispozitie locatia.

Mai jos niste poze de la workshop pe care puteti sa le gasiti si pe picasa (aparent imi trebuie cont pentru a pune mai multe seturi in flickr ... double bleah).


Comentarii

  1. Ce cauta CTP ul intr-o intalnire a celor fatza de care de fapt ii dispretuieste? Sau joaca hora 1 pas inainte si 2 inapoi si e in etapa pasului inainte?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!