Camera 80 - deschiderea

Am fost vineri la deschiderea vernisajului camera 80 la carturesti si am ramas nitel dezamagit. In primul rand nu prea m`am intalnit cu atat de multa lume cunoscuta cum anticipam. Deh probabil lipsa de interes din partea fotografilor pe care ii cunosc. In al doilea rand ce m`a iritat a fost modul in care s`au expus fotografiile respective. Imprastiate prin tot carturestiul.

E creativ e inedit e special dar si enervant de urmarit mai ales cu toata lumea care o arde prin carturesti ca e trendy. A fost si prea cald sus in mansarda .... desi asta e vina mea ca am fost imbrobodit cam mult pentru o simpla seara de toamna linistita.

Ce a mai fost deranjant? zece minute de vorbaraie din partea unui organizator .... 15 minute (max) de proiectie si apoi pa si pussy. Am petrecut mai mult timp pe drum de la munca la carturesti ... decat deschiderea in sine.

Au fost naspa si oamenii care venisera mai mult la o barfa mondena ... nu la un vernisaj de fotografie. In parte ii inteleg ca si eu am ars`o nitel aiurea. Am scuza am scuza! Proiectia in sine s`a realizat cam pe 1/5 din ecranul aflat la dispozitie si din cauza asta ... precum si a gastii oamenilor peste 1.85 care stau in fata la astfel de evenimente (btw va multumesc) ... nu cred ca am vazut mai mult de un sfert dintr`o singura poza.

Ce pot sa zic ... sper ca e pe net sa ii acord o vizionare cum trebuie.

M`am plans ca un copil ba ca a fost cald ... ba ca oamenii inalti m`au blocat cu mascota ... dar nu am zis mai nimic in legatura cu munca saracilor oameni care au stat cu emotii cele cateva minute sa vada cum reactioneaza oamenii. Initiativa a fost aplaudata la final ... si este aplaudata si in acest mic review de eveniment. Organizarea e o alta poveste la care mi`am permis sa critic.

Asa ca pana pe 12 noiembrie ... prin carturesti ... daca va uitati peste rafturi veti vedea niste fotografii apartinandu`le celor din gasca camera 80

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!