My Systray

Din categoria "bloggerul este un guru in ale calculatoarelor" am primit un tag legat de ce am in system tray .. chestia aia din stanga langa ceas. Tagul a venit de la Oradeanul care este teribil de curios legat de procesele mele care lucreaza in spate (background) asa ca m`am hotarat sa ii raspund cat se poate de serios ce tin eu deschis pe rasnita mea de intrument care ma ajuta sa surfez pe net. Asa ca atasez o frantura de poza si apoi ma voi chinui sa spun ce sunt iconitele alea multicolore (nu sunt acasa si nu am nici cea mai vaga idee ce ruleaza p`acolo)

Prima iconita e de la miu torrent ... programul meu de torrente unde downloadez si uploadez doar distributii gratuite de linux .... evident respectand legea dreptului de autor.

Apoi vine clientul de multi messenger pidgin (ex gaim).

Continuam cu ppoeul de la RDS ... si apoi cu daemon tools - un program pe care il folosesc pentru imi pune in wmware dvd-urile cu linuxurile downloadate (serios!).

Dupa vine placa de retea. Apoi trecem la a 2a linie: chestia de muzica sunet si zgomote ciudate de windows. Winfast pvr + fm de la tv tuner.

Activsync`ul de la pda urmat de chestia cu sunete si zgomote de la placa de baza (nforce). Dupa cred ca vine avastul - anti virus si bla bla`uri care ma ajuta sa ma menti proaspat si frumos mirositor chiar si pe cele mai murdare site`uri de pe internet.

Apoi pe a 3a linie alta chestie de la avast .... care presupun eu ca e necesara sa fie si ea prezenta in systemtray ... eu ii cred pe cuvant. Urmeaza un program gratuit de eliberare a ramului (256x3) si programul pentru gestionarea celor 5 butoane de la uber mousul keymouse (?!? de nume nu sunt sigur pentru ca nu i`am acordat niciodata o importanta prea mare).

Ultima chestie cred ca e de la placa video cu chip nvidia (fx5200 donat pentru copii sinistrati din guild wars, company of heroes si ocazional solitaire).

Si asta afost tot dragii mei ... urmeaza sa dau virusul asta si altora:Nwradu, GoguKaizer si Mikutzu

Comentarii

  1. Mikutzu s-a achitat deja de treaba asta pe undeva pe aici: http://big.lazyadmin.ro/2007/09/25/tray-icons/

    Eu sugerez s-o dai şi unor bloggeriţe. Să vedem ce ţin fetele în tray-ul lor.

    (Damn blogger.com, nu ţine minte adresa şi nick-ul ca lumea :D).

    RăspundețiȘtergere
  2. "(nu sunt acasa si nu am nici cea mai vaga idee ce ruleaza p`acolo)" da unde erai?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca orice om serios era la muncă la ora aia (probabil)...

    RăspundețiȘtergere
  4. vmware stie de capu lui sa monteze imagini iso.

    RăspundețiȘtergere
  5. eram sigur ca se va gasi unul care sa zica asta :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!