Toolbox

Ieri toata ziua am fost la Toolbox - online communications .... o conferinta despre pr online si bloguri. Scriu si eu mai tarziu ca la capitolul live blogging am stat cam prost cu wi fi`ul. Cum glumea si Bobby Voicu ... nu suntem la o conferinta de online .. de ce sa avem wifi? Aparent intreaga problema e ca oamenii de la Hotel Howard Johnson au propriul lor wireless (20 euro) si nu te lasa sa ti`l aduci pe al tau.

Cu toate acestea unii bloggeri au facut live blogging de la conferinta: zoso, clickio si scarlatescu. Personal voi incerca sa nu reiau ideile dezbatute la cald. Dintre toti vorbitorii .... cel mai mult mi`a placut de Gianni Catalfamo de la Pleon Italia ... care avea acel ceva de putea sa vanda absolut orice. A impresionat si restul oamenilor cel putin prin graficele prezentate (se tot vorbea prin pauza de cafea ca vai ce grafice misto a avut).

In rest ce a fost diferit fata de celalalte conferinte la care am participat? Probabil masa rotunda cu bloggeri in care s`au verbalizat niste lucruri stiute doar de un cerc restrans. Poate si din cauza asta domnisoarele de la pr, marketing sau research nu au inteles mare lucru si au avut senzatia ca a fost o agresivitate prezenta in aer.

Ceea ce s`a si intamplat ... mici rautati spuse mai in gluma mai in serios. Eu si cei care stateau pe langa mine ne`am amuzat ... in cunostinta de cauza. Trebuia sa se intample asa ceva la o conferinta? Probabil ca nu (sa ne lasam bagajele acasa). A fost cea mai interesanta parte din conferinta? Asta da. Otv stylish sells.

Bloggerii au fost prezenti in numar mare la conferinta. De exemplu de la Boo am aflat ca fabrica va continua in regim redus de functionare .... dar nu se va inchide. De la Ionut am aflat ca exista blogul ciococioco - confesiunile unei pasarici inteligente. Ulterior pe blogul lui Vali .... un comentariu de la un/o ciococioco imi apreciaza lipsa acuta de par din cap.


Poza via Vali Petcu (ca tot te plangeai ca ti`ai luat 3 zile sa ajungi primul pe numele asta).

In rest cred ca am vorbit despre invita.ro (proiectul la care lucrez) tuturor .... deh networking.

S`a mai plans lumea ca nu dau feedurile full .... imi cer scuze dar altfel ajung la pescurt.ro sau ceva de genul asta ... un mic agregator de feeduri romanesti care vrea sa creasca si sa isi faca trafic pe spinarea prostiilor mele.

Am aflat de la Cristi Manafu ca desi populatia de bloggerite s`a marit fata de anul trecut de la 25% la 35% eu si Radu Ionescu am scazut fata de anul trecut. Cred ca e din cauza ca m`am ras in cap acum ceva vreme. Eh ... mai bine asa.

Am obosit sa scriu .... asa ca voi concluziona ca a fost foarte misto si oamenii care au vorbit chiar au venit cu ceva cat de cat nou .... fata de alte conferinte care foloseau aceleasi exemple invechite.

Comentarii

  1. incearca sa dai o nota de la 1 la 10 pt eveniment. poate ca ar merge asa ceva la la invita.ro ):-

    RăspundețiȘtergere
  2. si te-ai tuns, asta ca sa ocolesc un feedback clar la ce ai scris :D

    RăspundețiȘtergere
  3. de fapt m`am ras ca aveam o promisiune/pariu :) deh om de cuvant.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!