Bem o bere pe la evenimente?

Cu apropierea weekendului incep sa imi bifez cate ceva pe lista what to do this weekend? Planuri pentru joi si vineri am de bine de rau ... dar inca ma gandesc ce sa fac de 1 Decembrie ... aceasta mirifica Zi Nationala. Dupa cum spuneam ... joi seara sigur ne vedem pe baricade ca doar se lanseaza Expose (confirmati si voi daca veniti) ... cel mai simpatic si in acelasi timp singurul (doar de asta sunt ei asa simpatici) grup fotografic pe care il cunosc.

Veniti la vernisaj ca e de o bere cu mine si de o maslina (pe care cred ca probabil eu o voi oferi) si ma astept si la multa voie buna. Astea fiind zise sa continuam cu seara de vineri care e oarecum asa in ceata. In principiu as vrea sa merg la YazeeLive sa vorbesc cu Jay si sa ma binedispun cu bere rece. E de recomandat si cred ca o sa fie tare desi eu personal am auzit doar de Aria Urbana. Tot asa pe confirmare si atingere ma astept sa mergem si aici.

Mai pe viitorul indepartat pot spune ca putem sa bem o bere la concertul Rammstein de la B`Estivalul din 2008 ... sau cine stie ... chiar la Arctic Monkeys sau Radiohead ca tot colegele de la metropotam au dat drumul unui proiect interesant: Bursa B`estival - tu cine crezi/ ai vrea sa vina la B`estival? Daca nimeresti ai sanse sa castigi invitatii si alte premii. Eu totusi mizez pe System Of A Down ... desi nu am voie sa particip din motevile lesne de inteles.

Comentarii

  1. hey bro, mersi pt promo ;) ne vedem vineri

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru soad ar trebui totusi o cota mai mare ca deh

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am fost la baricade pana pe la 6.15 si nimeni cunoscut, asa ca am taiat-o ca mai trebuia sa ajung undeva.
    (eu venisem pt sabina, pe care o stiu de mai demult, dar mi-a zis o tipa de acolo ca nu mai apare.)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiam ca soad sunt in pauza:-?

    RăspundețiȘtergere
  5. unde ai fost ma la Yazee ca eu nu te-am vazut :)

    a fost super tare mai putin Aria Urbana who sucked big time

    RăspundețiȘtergere
  6. ceva neprevazut m`a facut sa ma duc acasa si sa plang in perna pana cand am adormit (durata totala de plans 0.5secunde)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!