De cati emo e necesar sa scrie un nihasa?

Trebuie sa o dau in emotisme din astea dupa ce am fost asaltat de emo kids astazi. Da urbanule ... au venit peste mine din toate partile. M`am simtit amenintat si m`am chircit ... inca putin si aveam sa incep a plange. Ajung in statia de autobuz si il vad pe el ... geaca din aia impermeabila, pufoasa si toate cele .... obor look alike dar probabil luata de la nush ce magazin de fite. Dar asta nu era tot.

Avea blugi cu niste modele pe care nu sunt in stare sa le descriu ... un fes negru pe care scria Angel Demon ... si care lasa sa iasa asa pe dedesupt niste smocuri negre si drepte de par care nu erau suficiente sa acopere tatuajul de pe gat. Arta domne ce naiba. El emo a fost primul ... din autobuz au mai coborat 2 cu ceva iz gay. Initial am avut senzatia ca erau un el si o ea (asa parea oke de ce al nostru Angel Demon s`a uitat prelung asa ) dar ulterior dupa ce au trecut pe langa mine am vazut ca ma inselasem. Angel Demon s`a uitat indelung incat a trebuit sa il ocolesc sa urc in autobuz ca deh el probabil se indragostise la prima vedere.

In autobuz la prima statie (eu merg 2 cu el) se urca 4xemo ... imi zic ... what the fuck? asta deja seamana a un post prost pe blog. Imparteau toti aceasi cafea de la mec sau ceva de genul. Adorabili ei asa cu fularele si ochelarii lor asortati (in grup) si cu hairstylingul de emu (nume predestinat nu?).

Sunt batran si gelos ... mai ales pe parul lor decand cu rasul in cap. Dar ma rog ... sa revenim la emotiile noastre profunde. Whats so cool in beeing emo? Cati urbani sunt emo? Sau cati emo sunt si urbani? Sunt intrebari la care nu am niciun raspuns.

Probabil ca e tot din categoria sfidatoare la cer " who the fuck? " ... alaturi de mandrul 999euro iphone la liber in germania ... oficial. Milioane de emo cred ca lacrimeaza in urma acestor cuvinte scrise ... ei nu sunt nici cool si nici trendy ... sunt doar neintelesi,depresivi si in multe situatii girlish lookalike.

M`am saturat sa scriu despre emo ... simt ca nu as putea aduce nou intregii miscari universale de badjocorire si facut caterinca de ei. Par imuni la toate astea sau pur si simplu le place ca asa au si ei un motiv serios de a plange. '

By the way ce doream sa va intreb pe voi ... emo sunt agresivi? Ca din cate am vazut eu asa astazi au tendinte feminine .... si cu totii stim ca femeile sunt agresive ca un biscuite sarat muiat in ceai negru.

Alt paradox de care m`am lovit acum ... daca emo o ard pe video blog si bloguri online .... de ce pe unghiile lor whoreish colorate in negru mai fac asta? Nu era faza ca nimeni nu ii intelege si de asta plang? Pana la urma totul e de show off. O tendinta de a fi oke cu sexualitatea lor dubioasa.

Eu zic doar ce vad ... nu am stat de vorba cu un emo get bedget.

M`am plictisit ... hai noapte buna si sa vina emoul sa va planga in vis.

Comentarii

  1. eu am o problema si mai profunda apropos de emo-looku-ul asta la baieti mici.. cand naiba au timp sa isi faca parul si sa se fardeze si imbrace cu totul gandit la milimetru??
    si imi aduc aminte de o discutie cam la fel de nesfarsita apropos de metrosexuali, si auzem femei care ziceau ca ele nu ar putea sa fie cu un barbat care se ingrijeste si cosmetizeaza mai mult decat ele..
    what about emo kiddies astia, care par sa piarda 2-3 ore inainte de a iesi din casa.. si rezultatul sa fie atat de dezamagitor :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu-s asa iesita in lume, ce-i un emo?

    RăspundețiȘtergere
  3. mama ce norocoasa esti ca nu ai dat de ei inca :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi plac "emo astia", bai sunt chiar cute nu inteleg ce te iei atata de ei. Hai sa spunem ca nu sunt de acord cu felul lor de a gandi insa fizic sunt foarte ok din punctul meu de vedere. Care e problema daca se ingrijesc? atata timp cat eu petrec 2 ore in fata oglinzii inainte sa ies din casa pot face si ei aceasi lucru ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. emoistii sunt o specie aparte de depresivi care-si deplang soarta mizerabila refuzand insa orice iesire din aceasta stare. in cazuri rare dar nu foarte isi taie delicat venele-n lung si-n lat- asa-numitii taipevenisti- infasurandu-si apoi incheitura in sifoane albe date cu un strop de ketchup ( pozitionat strategic si foarte subtil, e mare lucru). parul vopsit in nuante de la negru corb pana la negru albastrui este intins cu constinciozitate in fiecare zi cu placa furata de la sora mai mare sau cumparata la comun de 3-4 specimene, tragandu-se cateva suvite peste ochii cu cearcane ( nesomn, plans, gandit, plans, soarta cruda, no-one-understands-me, i-hate-everyone).
    umbla in haite, nu sunt agresivi nimic macar cand sunt provocati, il citesc pe cioran sau nietzsche (cer prea mult? merg prea departe?) , ah, gata, intru-n detalii pe care nu stiam ca le-am observat pan' acu. totusi, prezentarea asta pittis-like ar suna foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. si cam ce varsta au?
    daca-i citesc pe ciroan si nietzsche atunci inseamna ca-s foarte destepti; dar si inteleg?

    RăspundețiȘtergere
  7. incepand cu 14-15 ani (scuzabil, mici si usor influentabili) si terminand rusinos cu 18-19, la o varsta la care teribilismul specific pubertatii ar fi trebuit sa se duca de multicel.
    in legatura cu lecturile lor presupus "culte", trebuie si ei sa`si traga de undeva nihilismul, negativismul si depresivitatea asta, indicandu-i cu precadere pe acesti 2 filosofi, din ale caror opere (in cele mai bune cazuri) isi trag cate un citat- doua si le prezinta ca "favorite quote", fara a pricepe de fapt mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca te citesc de un an si asta e primul post super plitisitor ( pt mine ) Care e problema ta cu emo? Au sarit pe tine? Te au violat ? ( poate vizual :P dar poate si tu pe ei )
    Uite cum nu poate trai romanul de grija altuia

    RăspundețiȘtergere
  9. si chiar asa se numesc, emo? de la ce vine numele asta?

    RăspundețiȘtergere
  10. am uita sa ma semnez, la cooment ala cu intrebarea
    --tot elena surub--

    RăspundețiȘtergere
  11. ce nu intelegi este ca multi nu sunt emo get beget ci doar adopta stilul vestimentar si freza si accesoriile pt ca le place stilul emo..dar asta nu inseamna ca sunt emo.....adica un fel de emo wannabe

    RăspundețiȘtergere
  12. wizzou esti fix la sufletul meu.

    livero ... eu zic ca ignoranta e mai dezamagitoare dar asta e doar parerea mea.

    mystique ... fiecare cu ce gusturi are .. uite eu de exemplu (deja ma arcuiesc pe scaun la gandul ca o sa scriu asta) ... eu arat foarte bine cu sub 30 minute pe zi petrecute in baie (dus+pipi=love)

    elena ... esti norocoasa ... pufarinele astea umane nu merita cunoscute.

    una bucata anonim ... haina il face pe om ... eu am scris despre look atitudine si gesturi .. restul sa fie la ei acolo pe hartie.

    zuza ... doua puncte ics ... ti`ai asigurat cadou de craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  13. anonimus, deja o dai in greseli gramaticale de prima clasa. i mean..cum vine aia emo wannabe? asta-i un fel de pleonasm, emoistii sunt in esenta lor (aia asa, cea mai profunda din cate exista) un soi de wannabe. wannabe ce, e de discutat. wannabe depresivi, wannabe human, wannabe "eu ascult rock" (pacat de muzica aia indie buna si grungeu' ala cu care-i asociat uneori, ca-s dragute, chiar si pt o tanti ca mine care-apreciaza good old heavy)
    all in all, nihasa, emos are here to stay. and there's nothing we can do about it ( cat de cliche suna).

    RăspundețiȘtergere
  14. Haha, exista si emo loveri...

    RăspundețiȘtergere
  15. emo loveri..cand le iese sentimentu la iveala? cand se tin timid de manute si-si amesteca suvitele intre ei?
    bine c-o fac doar in cadrul speciei.

    RăspundețiȘtergere
  16. "We are not an army. We are individuals!" Respect my autoritah!

    RăspundețiȘtergere
  17. Care nu e emo, macar un pic, sa dea primul cu piatra! Nihasa sigur nu e in stare sa ridice vreuna, doar v-a spus ca are mana julita.

    RăspundețiȘtergere
  18. nici nu e nevoie sa ii lovesti ca se flageleaza singuri....

    RăspundețiȘtergere
  19. asta e problema romanului. barfeste prea mult. tinerii in special.

    fiecare cu varsta lui si cu dorintele proprii. eu ma amuz cand ii vad dar nu=mi bat joc. decat cocalari.. orice!

    macar au tupeul de a iesi asa pe strada. sa mai descreteasca fruntile si mintile cetatenilor crescuti de nea nicu.

    RăspundețiȘtergere
  20. doh...c aveti voi cu emo....nu pot sa pricep care e problema unora,dak nu va place c vedeti uitati-va in alta parte...:P

    RăspundețiȘtergere
  21. ce aveti voi ku emo sunteti cei mai ratati oameni..doamne... intr`adevar eu am ceva ku aia kre sunt gay..fapt ce mi se pare INFECT..eu unu am freaza de emo.din kte am vazut pe net..k nu stiam..mie imi place mai mult sa am freaza funky...orikum unii pur si simplu sunt ca mine isi lasa paru mai lung doar pentru k vor o schimbare. Am paru lung de 3 luni si ink nu m`am pliktisit..asa k ai tin vreun an si ma tund 3:D

    RăspundețiȘtergere
  22. ce mi se pare cel mai amuzant legat de emo e ca ei se cred atat de diferiti dar arata toti la fel!!!

    cateva desene cu ei - http://smokingcoolcat.blogspot.com/search/label/emo

    RăspundețiȘtergere
  23. ka bine zike asta de deasupra mea...:)))))))
    =))))))))))))
    un orar...:X:X:...get beget~1000%~:X:X: adevarat......:)))....unii doar...;)...:P

    RăspundețiȘtergere
  24. ce bn a zis-o cel de sus cu : "O zi din viatza unui manelar" LoL!!!
    =)))))) felicitari !:X:x:X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!