Intreaba`l pe nihasa 11 - blonda de bucuresti

Ramasesem nitel dator cateva luni de cautari asa ca am ales sa o iau asa muncitoreste de august ... cu tricolor si toate cele. E primul intreaba`l pe care il scriu la munca sub atenta supraveghere a lu` tantii gina ... asa ca daca ceva iese cum n`ar trebui sa iasa e vina ei si eu sunt le fel de curat si genial ca pana acum. Fara sa mai prelungesc momentul publicitar hai sa ne aruncam in problema.

Cum deja sunteti obisnuiti urmeaza sa acord titlul cel mai cea cu mot si toate alifiile cautare din luna august. Cautarea care merita titlul asta e una de un asa paradox cum rar iti e dat sa vezi pe internet: sunt blonda si vreau sa fiu si mai blonda - blonda e un mod de viata care nu se atinge doar prin simpla culoare a parului. Sunt grade si grade de imblodzire si secretul trecerii de la unul inferior la altul superior este cunoscut doar catorva initiate. Parerea mea este sa incerci in continuare pe net ca sigur vei gasi un rezultat.

daca te saruti mult poti ramane insarcinata? - desigur ... chestia asta am observat`o si eu ... fetele care raman insarcinate sunt in general aceleasi fete care se si saruta cu baieti ... cele care nu se saruta sunt bine merci ... deci ai grija cu saruturile alea!!!!!!!!

daca nu o dezvirginezi de tot este posibil sa ramai insarcinata - dap ... cineva acolo sus te pedepseste pentru treaba lasata pe jumatate! Fata ... cand iti dezvirginezi prietena ... e bine sa o faci cum trebuie ca altfel tu ramai insarcinata. Stiu ca e comod sa o lasi asa ... doar jumatate dezvirginata ... si eu fac de cateva ori asta ... dar totusi chiar ai vrea sa o lasi cu rusinea asta ... de dezvirginata partial? juma de virgina? ... ca oamenii vorbesc multe prostii.

in ejaculare sperma cade nu sare cum ar fi normal - saraca sperma ... dupa atatea zdruncinaturi si miscari haotice ... la ejaculare pur si simplu se pravaleste jos lipsita de vlaga. Unii zic ca e lipsa de calciu ... ca o sperma sanatoasa sare de colo colo ca un iepuras asa. Ai incercat sa vorbesti cu ea sa vezi care e problema? (intotdeauna ajuta sa vorbesti cu ea...)

daca te saruta pe aparatul genital poti ramane insarcinata? - iar revenim la problema sarutului? Ce v`am spus? Fetele care nu se saruta sau nu sunt sarutate nu raman insarcinate. Cel mai simplu mod e sa nu te lasi sarutata nicaieri ... (in baie in parc sau la scoala)

curioasa virginitatea - da ... e foarte curioasa si pune multe intrebari. Zile intregi ma bate la cap cu intrebari ... dar in acelasi timp pe cat de curioasa este pe atat de interesante sunt lungile discutii pe care le purtam. Dar ai grija mare cu ea ... ca stii ce se spune " curiosii mor repede " ....si NU~L LASA SA TE SARUTE!!!!!

cand sarut scap sperma - exact ce spuneam.

in timpu actului sex sa uitat pe telefon sa vada cine suna - doar s`a uitat? ha! eu as fi si raspuns ... asa ca daca te consoleaza cumva ... se poate si mai rau. Dar oarecum se echilibreaza asta cumva ... tu stai lemn si el vorbeste la telefon ... ca deh sexul e asa sa mai cunosti oameni noi.

de ce rad femeile cand se fut? - de fapt sunt pur si simplu incantate ca au gasit in sfarsit unul care nu se uita la meci/film/tv sau raspunde la telefon cand au momentul ala de intimitate impreuna.

lenjerie de pat si intima ieftina - parerea mea e ca daca totusi te masturbezi in pat ... nu e cazul sa exageri atat de mult incat sa imbraci patul intr`o lenjerie intima ieftina .... are si el sentimente ... macar una asa de fite ce dracu.

iluminare prin sex - desi in general cand fac sex ma gandesc la problemele de ordin filozofic ale umanitatii care au ramas fara raspuns cu trecerea timpului ... inca nu ma pot lauda cu nicio epifanie avuta.

freza bob merge si la o fata cu un nas mai mare? - la o fata cu nasul mai mare cred ca ultima problema este ce freza are :)

sexul brutal e adorat de femei? - intotdeauna ... si mai ales daca nici macar nu vor sex.

pot sa fut cu un penis de 8 cm - bai putzulica (chiar pot sa te strig asa) ... daca e sa facem asa un mic joc de cuvinte ... cu un penis de x centimetri ... in care x reprezinta o cifra .... poti spune ca ceva ceva tot ai futut. Ti`ai futut sansa de a fute. Eh nu chiar total ... uita`te la mine de exemplu .. pot sa ma dau mare in fata ta ca eu de exemplu am degetul ala de aratat fuck you (habar n`am cum se numeste) cu incredibila valoare de 1 cm mai lung ca jucaria ta. Daca tu ai si degetele scurte chiar ca ratezi sansa de a face ceva. Ah si scuza`ma ... daca era o afirmatie si nu o intrebare ... tot ce pot sa spun e ca ma bucur pentru tine. Dar gaina ce zice?

cum iti dai seama ca un barbat are intentii serioase cu tine - cand are un penis de 8 cm si nu`si permite sa o dea in bara cu tine in niciun fel.

cum e pozitia cocos de pusca sex - e nitel dureroasa avand in vedere ca e vorba despre "Contracturi musculare: declansate prin reflexe viscerosomatice cu punct de plecare meningean" si apar in general in cadrul infectiei meningococica care fie e letala fie cauzeaza sechele serioase. Se face ceva sex daca lumea a ajuns sa caute pozitii din astea hardcore.

jocuri care sa-l imbracam pe basescu si sa-i dam boxerii jos - cauta pe la opozitie p`acolo ... ei sunt baietii cu highscoruri.

google iti iau morti la pula daca nu imi gasesti barbati care sa ma futa in cur - ceea ce este corect ... revoltarea si agresivitatea este o cracteristica a activilor. Cum ar fi sunat o cautare a unui pasiv? Eh ... pe cine naiba intereseaza ... activ / pasiv ... toti ajung sa ii zica .... sa ti fie rusine ca m-ai dezamagit o data dar mai rusine sa mi fie daca te las sa o mai faci a doua oara

Altii incearca chiar sa se imprieteneasca cu google asta ... am facut un look upgrade la profilul meu pe hi5, da un click si vezi ce-a iesit, daca iti place lasa un comment :) doar doar or primi mai multe comentarii la profilul lor de cocalari/pisicute prostute.

caut nr de telefon si id de messenger de la barbati bogati - am doar un id ... nihasa_xy @ yahoo . com

Ultimile 3 le trantesc asa ... fara sa comentez ceva .... unele sunt prea stupide ... altele prea triste.

ce nu gasesti pe net
cum determini sa te ceara d nevasta
sex companie » curve pentru futut in constanta » bicicleta

Si asta a fost luna august .... sa speram ca la un momentdat o sa ajung si eu la zi sa nu dezamagesc fanele care isi scrijelesc cu ruj pe sanii lor fermi: " cand scrii nihasa intreaba`l pe nihasa?"

Comentarii

  1. nu era ruj, era balsam cu aroma de pepene galben :P

    aia cu caut si eu o scapare din mersul cu dacia aka caut nr tel barbati bogati merita un comentariu cat de mic

    p.s. you lie, l-ai scris in confortul propriei locuinte deoarece la birou lucrezi din greu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. uite o recomandare pentru cautarea aia cu "cocos de pusca": incercati "opistotonus". that's the real stuff si e si mai usor abordabila :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca mi-era dor de chestiile asta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Se numeste degetul mijlociu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un mic "dr. Love", se pare.. Sau, spre binele tau, sper ca mai "mare" de 8 cm ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. pun pariu ca esti genul care se poate pupa singur :P

    RăspundețiȘtergere
  7. o fi avand vreo 3 kile de koaie si o pula bagata in ele:))

    RăspundețiȘtergere
  8. frate ce porcarie....
    cum plm sa ramai gravida k te saruti
    proasta mai eji
    doar ejti blonda;)

    RăspundețiȘtergere
  9. era un o statistica facuta de EU cum ca 50% din pusti nu inteleg textul pe care il citesc ... felicitari tocmai ai confirmat asta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. aia cu fututu-n cur chiar nu gaseste ca sunt atatia baieti care aud de cur si nu mai stau la discutie.poate vrea si ea sa se afirme. sunt baiat si-mi place sa fut o fata-n cur dar ce ar fi acum, sa caut fete pe net? multa bafta!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!