Prima julitura de sezon

In weekend am purces spre munte cu sufletul cat un purice pentru prima coborare din noul sezon de iarna. Am reusit sa o fac cu chiu cu vai tocmai in poiana ... de unde mi`am tras si o julitura la mana. Nu foarte mare .. nu foarte flashy ... suficient cat sa ma deranjeze. Cum a fost zapada? A fost oke pe niste portiuni .. si pe altele a fost cam ornata cu pietre.

In poiana brasov doar telecabina mare era deschisa pentru ca eram in extra sezon (de ieri a inceput oficial sezonul de ski / snowboarding ) si din cauza asta si preturile erau pe masura (13 lei urcarea). Dar la ce concluzie maiestoasa am ajuns eu in weekendul asta? Trebuie sa imi schimb placa ca deja nu mai fata fata talentului dezvoltat exponential pe orizontala. Asta asa ca o gluma pentru aia care mai certati cu umorul.

Nabadaiul mi`a picat pe un frumos burton elite si pe un burton malolo ... dar din pacate conversia 1$ = 1 euro chiar nu ma ajutat din punct de vedere financiar. In europa placile tind sa fie nitel cam peste cat sunt dispus sa cheltuiesc asa ca pana la urma s`ar parea ca trebuie sa ma reorientez catre ceva mai ieftin.

Cu alte cuvinte ... daca stiti pe cineva care vinde o placa/placi bune de freeride sau all terrain (162-165) ... cu tot cu legaturi (actualul burton are legaturi care merg doar pe burtonuri) la un pret rezonabil (lets say 10mil) poate dati un semn ceva p`aici. Nu am o problema daca e sh cu conditia sa fie intr`o stare buna.

Anyway .... in snow we trust.

Comentarii

  1. oh man...zapada. pune si tu ceva la borcan si trimite in blogosfera ca sunt sigura ca nu sunt singura care tanjeste dupa asa ceva. poate faci si niste poze data viitoare ca tot am vazut ca ai ochi format pt peisaje :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te dai cu placa si zici ca nu esh urban si faci misto de urbani :). M-am dat si io odata si m-am facut elice...
    Am ramas la skiuri...
    Da' o sa mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te dai cu placa nu inseamna sa fii urban. Sportul a aparut dinaintea celor batjocoriti aici pe blog cu succes. Problema este ca din ce in ce mai multi emo/urban punks au inceput sa-si indrepte atentia catre snowboarding. Poate de aici ai facut si legatura. In orice caz, relaxarea oferita de o coborare printr-o zapada pufoasa nu ar trebui sa ti-o suprimi de frica de a nu fi asociat cliseului . Cat despre ski/placa, le-am practicat pe amandoua destul cat sa-mi fac o parere. Personal snowboardingul imi ofera mai multa satisfactie. Asta nu inseamna ca skiul imi displace.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.siem.nl/index.php?id=15_29

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!