sunt un sensibil si gigel stie asta

Deci e de mambo jambo asta sa ca pls dont bother ... dar sa revenim. Sunt vizibil impresionat de numarul redus de oameni care inteleg o glumita mica aruncata. Gigel ... daca ar fi om sunt sigur ca ar fi unul dintre ei. Gigel este un caine. Probabil ca nici macar unul dinamovist ... dar nu vad de ce ar fi asta o problema aici pe blog. Gigel e un maidanez alb murdar care da dovada de o intelegere cum rar gasesti in lumea asta.

Gigel are 3 prieteni : Vasile, Celalalt si he of whom we do not speak. Din gasca asta de prieteni doar Vasile e nitel mai destept asa. Celalalt este nebun ... alearga dupa masini noaptea pe Splai.

Cu toate astea primii doi si gigel m`au condus ieri vreo 2.4km. E misto sa ai cu cine sa vorbesti noaptea cand te intorci pe la 2 jumatate acasa. Gigel chiar ma intelegeam desi imi dadea emotii cateodata cand se mai punea in mijlocul bulevardului. Dar gigel raspunde la un anumit fel de fluieraturi. Cateodata si la baiatul dar am senzatia ca nu prea ii place. Vad asta in ochii lui. Surpriza majora ar fi ca gigel nici macar sa nu fie un gigel ci o gigi.

Gigel a dat din cap ascultator la auzul problemelor mele ...s`a abtinut de la sfaturi ca orice prieten adevarat care asteapta sa`i ceri parerea lui. A fost un bun ascultator. A fost politicos si ascultator ... chiar manierat. Il vadeam pe gigel ca pe o figura parentala ... un fel de doctor cox ascultator si fara replici acide.


Of of ... de l`ati fi cunoscut si voi pe gigel ....

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!