your mommy did not love you .... urbanule!

Va ofera inca o mostra de urban-ism aplicat ... asta venind iar din observatiile personale. Ati vazut cum urbanii (aceasta specie predominanta in capitala si nu numai) au un fetish pentru lucrurile vechi? De ce credeti ca se intampla asta? Simplu ... nu au fost iubiti de parinti cand erau mici. Muahhahaha! Urbanilor le plac lucrurile vechi ... pentru ca cica " vin cu o incarcarcatura emotionala " bla bla bla.

Cateva exemplare se agata cu precadere de lucruri demult uitate si devenite intre timp impractice ... pentru ca este cool sa ai ceva total inutil .. silly si invechit. Nu am vazut inca urban cu pager dar sunt sigur ca trebuie sa existe undeva p`acolo cel putin un exemplar cool.

Scriu insemnarea asta cu un ochi pe latrecut si cu o inima mica cat un purice .... de emotia dezvaluirii. Senzational extraordinar ... si totul in direct aici pe blog ... la mine in ograda.

Urbanii iubesc trecutul si in general lasa si impresia ca traiesc in el ... asa ca se imbraca ca atare .... de la cravata de pionier pe care o poarta cu o vizibila mandrie pana la tricoul cu cccp sau mai nou ... marele revolutionare che`.

Daca suntem la capitolul vestimentatie am putea sa vorbim mult si bine de impulsul care i`a facut sa dea iama in cufarul de zestre al buniici si sa ii imprumute all the vintage stuff ... gen brosa de nunta sau bentita de scolarita. Nici amintirea bunicului nu a fost data unitarii ... de la diferitele palarii ... pana la bretelele pantaloniilor. Unii dintre urbani care nu s`au inteles prea bine cu bunicii au ajuns sa poarte doar bretele desenate si bentite ... cititi cu atentie .. NOI cumparate.

E clar ca lumea se duce rapa cu urbanii astia. Momentan stau si imi scotocesc prin capusor fiecare amintire despre urbani doar doar imi mai aduc aminte ceva notabil .... ah da uitasem sa zic despre penarul cu micky mouse de care chiar si la peste 20 de ani unii urbani refuza sa se desparta. E adorabil ... dar totusi? un soarec? Ce s`a intamplat cu the cool urban bugs bunny? Eh sacrilegiul asta niciodata nu o sa il inteleg.

Referitor la modelele de pe haine care sunt adorate de urbani ... nu aveam cum sa uit faimosul craniu purtat cu mandrie. Asta e doar un inceput ... si eu sfatuiesc toti oamenii care ma citesc si sunt patroni la un cimitir (adica voi doi mah) sa isi pazeasca mormintele. Craniul desenat e doar inceputul ... in curand nici asta nu o sa mai fie suficient de cool pentru ei si or sa puna mana pe cazma si vor trece direct la the real shit.

Si cu asta am incheiat ... pentru ca pana la iminenta mea vizita in ota sau embryo ... nu stiu cum o sa mai scot eu facts despre urbani asa din palarie .... dar sunt optimist ca cineva aproape de mine (adica cam atat *nihasa gesticuleaza*) o sa`mi furnizeze noi si noi subiecte.

Pana data viitoare ... sa imbatraniti frumos ... cam ca hainele pe care le purtati. *pup*

Comentarii

  1. Te cheama Nihasa, asta e foarte urban. Iar sa te duci in Ota sau Embryo tine de cultura urbana, come on ...nu esti curios!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "un soarec?" :)) haios!

    sa stii ca si epurele este si el o soarec in felul lui. it;s branding, dude :P

    eu cred ca depinde cum te afisezi cu hainele respective. de obicei urbanii dau o groaza de bani pe toale scumpe si nu asta e mai deranjant, aceasta superficialitate, ci faptul ca nu simt.. trebuie doar sa fie vazuti.

    iar atitudinea de superioritate nu ii ajuta.. si cuvantul "vintage", care suna foarte frumos, a fost calcat in picioare pentru faptul ca astfel de persoane l-au folosit impropriu, exagerat, enervant etc.

    mie imi plac lucrurile vechi pentru ca nu sunt tocmai indragostita de lumea actuala, si cred ca nu m=am nascut cand trebuie. Tanjesc la finetea, raritatea, grija cu care se faceau inainte obiectele. La lucratura, la aspectul cu parfum de altceva decat plasticul de acum.

    Am multe obiecte noi prin camera care imita lucruri din trecut, iar acestea imi formeaza lumea. Si le simt si le ador.

    Pentur urbani nu e decat ceva ce TREBUIE sa aiba pentru a le afisa.

    hai c-am scris un post intreg..

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, da' daca ti-a fost lene sa-ti cumperi niste haine de cand ai terminat generala, poti zice ca esti urban? Ca de, si alea sunt tot un fel de vintage-uri, din alta era, cand eram cu totii tineri si inocenti...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!