aglomeratie+metrou+piata unirii .. love

I just felt like sharing cateva chestii care sunt pe net(si au ajuns si la mine pe mail sau pe y!) despre aglomeratia de 1 decembrie.

In primul rand o panorama de toata frumusetea din piata unirii.

Apoi un filmulet de la metrou de la piata unirii

Comentarii

  1. S-au pierdut copii, s-au calcat in picioare... Stie Videanu ce-i trebuie plebei. Nero omora crestini ca sa inchida gura populatiei, Videanu ne construieste brazi gigant ca s auitam de nivelul de trai. nu mai bine folosea banii aia pt un sistem de semaforizare mult mai eficient???

    RăspundețiȘtergere
  2. si presupun ca te gandesti la cati copii ai putea sa hranesti cu banii de pe berea aia de fiecare data cand comanzi una...nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. * Unu la mana: Iepurica nu pune ma problema asa. E un pic "trasa de par" ! Pentru ca ar trebui ca nici unul din noi sa nu mai consumama nimic gandindu-ne la soarta celor mai napastuiti ca noi !
    *Doi la mana: "Puisorule" banii au fost dati de o banca, nu de primarie !
    *Trei la mana (ca o concluzie) - da daca era desteptm Videanu putea face ceva misti din care sa ii iasa Bucurestiului ceva, insa vorba lu Antivideanu... E IN CONCEDIU !
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. eram si eu acolo azi la ora 9 fix, era la fel :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Bradul a fost sponsorizat de banca Milenium (n-am stat sa vad care sunt literele cre se repeta) aia cu logo roz. Este o banca din Grecia ce si-a facut de curand intrarea pe piata si care mai are bannere pe alte cateva constrctii, printre care si o noua cladire ce se ridica langa Tribunal, tot in zona Unirea (acolo or avea sediu?)

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate zecile alea de mii de romani s-au dus la Unirii sa vada o minciuna. Daca bradul ala are 70 si.. ceva de metri, eu imi pun bilutele in varf, in locul stelei. Vina cea mare o are mass-media, ca a facut atata tam-tam pe dracia aia de brad - probabil in ideea ca pot contrabalansa intr-un fel sau altul materialele politice.

    Nu mi-o luati in nume de rau, dar bag mana-n foc ca 99% dintre toti cei prezenti "sa vada bradu`" sunt cititori de "Libertatea", stiu dieta preferata a Alinei Plugaru si asculta manele cu huose. Sa nu mai zic de paginile cu sclipici de pe hi5 si despre blugii cu strasuri la mare cautare.

    Ma rog. Ideea lui nihasa, aia cu berea... Ce-am de comentat e doar atat> nu inteleg si nici nu vreau sa inteleg oamenii care se opresc din drum, pe strada, sa mangaie o jigodie de caine comunitar, dar stramba din nas cand la picioare le moare de foame o baba. E doar o paralela.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu sunt de acord cu tine ... e o traditie sa mergi sa vezi cand se aprind luminitele de craciun si spectacolul de artificii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!