Bradul de craciun din piata unirii ... bucuresti

Am fost eu si restul de 100-120 000 de oameni la ora 19 in Piata Unirii sa ne minunam la bradul de craciun cel mai inalt din lume .... parca. A fost o aglomeratie de nedescris in cuvinte si doar de trait pe viu. Sincer nu stiu de ce toata lumea a dorit sa vada acum aici azi bradul. Eu am fost curios de artificii ... desi bradul il pot vedea lejer din sufragerie.

Oricum ...spre dezamagirea generala pot sa spun ca din 200 poze cam 90% sunt out of focus (oof) ca mana mea tremuranda a miscat nitel inelul de focus (manual focus) asa ca le`am sters direct cum am ajuns acasa. Ma voi rezuma la poze cu bradul si cam atat ca alea au iesit asa mai de doamne ajuta ...

Btw ... la ce naiba v`ati candit cand ati venit asa de multi sa vedeti bradul? Anyway ... presimt o mare avalansa de poze cu bradul aprins in spate care se vor uploada in seara asta pe hi5 ... pur si simplu toate pisiurile si cocalaurii erau cu telefoane sa isi traga cate o poza alaturi de brad. Pacat ca e vorba de senzor aici ... dar cum zicea o pisi langa mine dupa ce prietena ei ii spune ca e intunecata si nu se vede nimic ... " Lasa draga ca o editez in Photoshop " .... moment de amuzament total.

Ah da ... pozele sunt nitel mai jos .... si daca cititi si insemnarea precedenta vedeti si poze de la parada de ieri. P.S Nu judecati calitatea pozelor ... sunt doar declansari random ... nu e nimic artistic in ele.

Link catre albumul de pe picasa cu pozele astea aici


Comentarii

  1. te-ai prins?
    cam asa si tu cu "la ce naiba v`ati candit cand ati venit asa de multi sa vedeti bradul?"

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu am cam avut probleme cu pozele :) Articiile au fost mult prea tari. Am filmat la sfârşit ş-am pus şi pe blog.

    Am auzit că au fost aproape 1.200.000 de persoane în Piaţa Unirii...

    http://i241.photobucket.com/albums/ff198/ammadeuss/IMG_5832.jpg

    RăspundețiȘtergere
  3. am si scuza perfecta :))) eu m`am dus sa fac poze pentru voi ... termite nerecunoscatoare care incearca sa muste mana care le hraneste.

    RăspundețiȘtergere
  4. si pentru ca sunt sigur ca unii dintre voi nu or sa se prinda .... era o gluma ... GFK .. gizaz fucking krist

    RăspundețiȘtergere
  5. Nihasa devine comercial, numarul cititorilor scade, asa si cel al comentariilor.

    E pacat, era dragut la inceput.

    RIP.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahahaha... Chiar am trecut pe langa una aseara care zicea ca de abia asteapta sa puna pozele facute cu mobilu pe hi5.. =))

    Nici eu nu ma asteptam sa fie atatia oameni, trebuia sa ma intalnesc cu barbatul sa mergem dupa niste 'business shit', dar am intarziat vreo 30 de minute amandoi... Eu am facut alea 30 de minute de cand am coborat din metrou, pana sus la gura de metru, iar el le-a facut de la tribunal pana la unirii. Suuuupeeeer!

    Bradul e boring, artificiile au fost geniale, alea chiar au meritat... In special partea aia de la sfarsit cand nu se mai opreau :X

    RăspundețiȘtergere
  7. eu il vedeam de la ghena, nush dc m-a mancat undeva sa mingle, ca era sa am parte de o moarte foarte urbana, orbita de blitzuri, strivita de gloata si calcata de duba jandarmilor..si cand te gandesti ca mai sta o luna acolo... "sigh"

    RăspundețiȘtergere
  8. poupette .... de ce nu ai zis ca suntem vecini?

    RăspundețiȘtergere
  9. nu cred ca suntem, i have a feeling u r not a rahova boy :D

    RăspundețiȘtergere
  10. poze pe hi5 ca poze pe hi5, dar de ce sa faci poze cu blitz de ochi rosii la artificii asta nu o mai inteleg. oke ... faci poze cu tine in plin plan cu un blitz puternic pe fata ca sa te vada toti portoricani cat de smekera si fardata esti tu, dar pt. pozele cu bradul in spate ce scuza mai au ... "am fost sa vad bradul draga, ce daca nu se vede bine bradul, las' ca eu am iesit bine"

    L-)

    RăspundețiȘtergere
  11. era sa ajung si eu din greseala acolo si am multumit sfintilor ca am avut alta treaba mai buna de facut si am intarziat. am trecut pe la 11 pe zona cu masina si era coada incredibila

    RăspundețiȘtergere
  12. da' io ca vecina si prietena de ce nu mai am lumina acasa de cand s-a dat drumul la bradul asta?? :((

    ca-mi place, zau, e dragut
    da' vreau curent sa ajunga si la beculetele lui si la casa mea :))

    RăspundețiȘtergere
  13. super pozele,am indraznit sa trimit cateva unui prieten american.pacat ca nu ai si cu imbulzeala de pe strazi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum o saptamana m-am intors din Portugalia, mai precis, Porto! Ghici ce-am putut vedea acolo? ... Cel mai inalt brad din Europa. Si seamana exact cu al nostru. Asa ca.. s-ar putea ca Romania sa fie din nou tara pacalelilor, ca de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu o rugaminte. Il legatura cu artificiile :P m-ar interesa si pe mine niste poze. nexplo la yahoo este adresa mea

    RăspundețiȘtergere
  16. Cel mai inalt brad din Europa, a fost un EXPERIMENT-----practic acest brad a fost o mare ANTENA--prin care se manipula mentalul , psihicul oamenilor prezenti acolo.
    Cei care care ati fost prezenti acolo poate ati vazut starea de agitatie a oamenilor, copii pierduti, oameni irascibili....etc. !
    Organizatia....vrea sa ne manipuleze , (microcipuri etc ) TREZITI-VA !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!