Treceți la conținutul principal

Ce-ţi doreşti de Crăciun de la muzica românească

Unii îşi pun dorinţe de Crăciun, hai să intrăm într-un joc şi să ne punem 5 dorinţe pe care muzica românească să ni le împlinească.
florin - hiq
In primul rand vreau doar sa zic .... lol. S`ar putea sa fiu cea mai neavizata persoana care raspunde la aceasta intrebare. In al doilea rand vreau sa zic ca o sa ma refer la industria muzicala romaneasca ... adica aia care apar la televizor ... nu diferiti dj obscuri care mixeaza in cluburi.

1.Va rog eu tare tare tare sa nu mai cantati in engleza. Sunteti cel putin penibili si se simte asta in melodie. E cool sa vorbesti engleza cu accent ... dar una e jamaica si alta e Ciorogarla sau whatever ur village name is .

...

2. Lasati`o mai moale cu vedetismele astea ca nu esti artist cu muzica furata si versuri retarde. Mai destept nitel pustilor ca se poate. Daca ati putea scapa si de snobismul omului care se vede vedeta peste noapte totul ar putea sa fie mai misto.

3. Esti blonda sani mari si ai multe "cantece" in care predominanta cu " la laaaa la la la la aaaaaaa "? Poate la anul te gandesti sa pui mana pe o carte (una din cele 52) si sa te lasi de muzica. Nu ma intereseaza cum ai ajuns sau cine te tine acolo ... sincer cred ca totusi ai putea sa gasesti ceva la care sa fii buna cu adevarat ... nu doar sa mimezi versurile si sa simulezi orgasmul pe bancheta din spate.

4. M`am saturat sa imi tot vorbiti de cartier si viata grea cand e clar ca nu ati mai trecut acolo de ceva vreme. Se poate face hip hop si mai pentru aia din primaverii sau chiar si pentru aia din pipera. Sunt depresiv de cat "keep it real" e la teve.

5. Va rog eu sa promovati manelele ..... sunt un produs muzical de export mai bune decat ceea ce vad pe la televizor.

Nu dau tagul mai departe ca imi iau si una peste cap ca nu am sepcuta.

Comentarii

  1. Esti cea mai potrivita persoana sa ceri. Pentru ca publicul este singurul care are dreptul (si obligatia?) sa ceara ceva artistilor lor.

    Multumesc pentru articol!

    Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place mie Customer Service-ul baietilor de la Hi-q. Ca intr-o carte de marketing din 1900 toamna. V-au aratat studiile ca daca-i periati pe bloggeri va cresc incasarile, or what? :)

    E stravezie rau chestia asta cu "publicul nostru, stapanul nostru". Suna a politici proaste de PR. Publicul e fidelizat cu muzica buna, nu cu laude la adresa lui pe blogguri. LOL!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine incercai sa prinzi un pestisor de aur sa-ti indeplineasca dorintele, talent in muzica romaneasca nu o sa gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Stash1972: Macar noi avem Customer Service :-)

    Nu periem pe nimeni, e de bun simt sa multumesti cuiva care te ajuta. Cel putin asa m-a invatat pe mine mama.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…