Intreaba`l pe nihasa 13 : insemnare sponsorizata

De la inceput vreau sa va spun ca aceasta este sponsorizata si mai ales ca e scrisa in foarte mare graba ca am un bagaj de facut ... fete de scos la cico si concursuri de cel mai sexy blogger de pierdut. In primul si in primul rand daca iti place insemnarea asta bagi un vot la nihasa - cel mai sexy blogger in alta viata. In al doilea rand ma bucur ca septembrie a fost asa o fluctuatie de trafic si ca am avut mai putine cautari si cu alte cuvinte mai putin timp de pierdut.

In mai putine cuvinte esti rugat sa NU pasezi insemnarea asta mai departe nu de alta dar imi faci trafic si batai de cap. Cum sunt sigur ca filosofia inversa e doar un fel de europarlamentar care arata ca ii pasa ... intram in problema. Acesta e episodul 13 ... mai ai 12 de citit asa ca spor la treaba pana ma intorc eu duminica candva.

Cea mai cea si speciala si devreme acasa si toate cele cautare pe luna septembrie a fost: are google fantezii sexuale cu gelu? - pai cum sa nu aiba cand il vezi toata ziulica cat e de lunga in uniforma aia sexy a lui ... Gelu is a catch si google stie asta ... acum sa revenim la alte probleme mai presante.

Incep cu categoria Cum Cum Cum?

cum sa scot banii de la piticu? - ramai insarcinata cu copilul lui si apoi sunt sigur ca te vei imbogati. Btw prin sex oral si anal nu ramai insarcinata ... sa te mai scutesc de o vizita pe blogul asta in urmatoarele luni.

cum aflu daca sunt ipotent? - nu`ti fa griji ... are ea grija sa iti zica .... dar nu inainte de a te face de doua trei ori de ras.

cum vor astrele sa ma comport? - they just dont give a fuck ... momentan stau si se caca pe ele de ras si fac misto de Pluto care a incetat sa mai fie o planeta pentru ca era prea mica.

cum iti dai seama ca esti virgin? - Asteapta si or sa`ti zica astrele u fucking idiot.

cum o omori o fata prin sex? - o arzi asa la modul ipotent si sigur o vei omora de ras sau de plictiseala

cum sa fi un alpha-male? - doamne sunt surprins de toti copii astia care au senzatia ca totul se poate invata de pe google. Te nasti cu asa ceva sau nu ... daca esti doar un loser care vrea sa faca asta pentru a atrage atentia unor fete atunci afla ca nu o sa fii niciodata un alpha male. Du`te pe siteuri din alea motivationale sa te invete cineva cum sa te prefaci ca esti.

Restul vin fara categorie ca sunt vizibil stresat si presat de timp.

sa nu atingi un bebelus la menstruatie - ... pentru ca esti predispusa sa il inghiti si sa il dai afara 9 luni mai tarziu? Ce dracu i se poate intampla unui bebelus daca il atingi la menstruatie? O sa`ti zica ca toti ceilalti fosti prieteni din viata ta ca ar merge un oral ca nu poti sa il lasi nesatisfacut si tu ... hmmm ... bine?

are ceva daca esti barbat si inghitit sperma? - doar daca esti emo ... provoaca o reactie urata numita : refuzul realitatii. Ce inseamna asta? Inghititul de sperma si sarutatul cu alti barbati te face gay ... nu o mai da la intors. Uite pe viitor poti sa iti cumperi de pe siteul asta o uniforma sperm proof si astfel ai rezolvat problema. Iti recomand ceva lenjerie sexy care va fermeca pe iubitul tau

ca sa ramai insarcinata trebuie sa faci se anal si oral? .... te`ai prins fata ... acum pot sa iti las si eu un numar de telefon? Im plac foarte mult tipele istete care reprezinta o provocare in a te culca cu ele.

nu am avut sex niciodata si vreau sa am sex cu cineva - teapa ... blonda de mai sus e a mea.

a cedat locul unei batrane in autobuz - tot mai rare cazurile astea ... nici google nu le mai gaseste

daca il exciti pe partener dar nu are loc contactul sexual e rau? - da ... cauzeaza afectiuni foarte grave ale sistemului de functionare sexual ... asa ca odata inceput actul ... trebuie terminat in orice mod posibil. Baieti eu asa le zic de obicei si cateodata primesc ceva din mila *loooool*

barbatilor le place fetele cu pilozitate - da ... si ii numim varcolaci. Ii gasesti de la casa lui Mos Craciun pe stanga spre Zana Maseluta. Cel care ti`a zis asta e un mic ciudatel care probabil acum se masturbeaza in covorul pufos de cisnadie/ persan cu gandul la tine. Gege freakozaurilor

pula mica cu par sau fara? - .... mai conteaza? Cum iti e tie mai usor la masturbare ... ca altcineva nu cred ca se va plange ca e cu sau fara par.

adsens gogle - deci ma jur ca daca au intrat baietasii si tiganii manca`ti`as in bani online google adsense si toate astea ... bula/dot com crash`ul de care se tot vorbeste e mai aproape decat credeati.

ce motive pot sa i dau ca nu vreau sa fac sex la prima intalnire? - cel mai simplu ar fi sa nu te mai duci la el acasa de la prima intalnire ... duh!

i love you ba coaie - cocalari gay? tricou gigolo italiano de firma? Samanta de import? who knows

ce mai este nou despre sani - acum am senzatia ca se poarta in pereche .... dar mai multe detalii nu pot sa iti furnizez

joc iepurele bionic - lol?

poze in care arata cum se tin iepurii in mana - cam asa * gesticulez *

Si acum unele care din graba sau lipsa de chef nu vreau sa le mai comentez. Sunt ale voastre de comentat daca vreti.

pisamas pe tactu ala milog si pe prietena aia a ta curva si care te face ca pe ultimu prost ...si pe totzi muisti care mai fac cu tine
cum ramai ipotent
cifre amuzante
cand ne cauta dupa sex
blonde doar cu sutien
atingerea baiatului la virgine
carne de sex

Comentarii

  1. carne de sex?:))

    si alta...dupa ce ca e iMpotent, nici ortografie nu stie...grav, se duce lumea de rapa:P

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare.. genial ..ce oameni 8-|. am ras cu lacrimi =))) ...

    "cum vor astrele sa ma comport? - they just dont give a fuck ... momentan stau si se caca pe ele de ras si fac misto de Pluto care a incetat sa mai fie o planeta pentru ca era prea mica." =))

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o intrebare... unde-i nihasa 12? am I missin' somethin'?

    RăspundețiȘtergere
  4. intreaba 12 nu a existat niciodata si nici nu va exista ... aduce ghinion.

    RăspundețiȘtergere
  5. are ceva daca esti barbat si inghitit sperma? Loool =))))

    ca sa ramai insarcinata trebuie sa faci se anal si oral? Sau CAT DE PROASTE POT FI UNELE...

    cifre amuzante - Amuzante?Cifre amuzante?Ah da stiu. Mi-a zis mie cineva ca cnp-ul (format din cifre) se scrie cu majuscule :)) Cum sa scrii cifre cu majuscule ? :))

    cum ramai IPOTENT- N-am auzit de cuvantul asta... dar impotent poate ramane in felul urmator...si-o taie si gata. Ce dornici sunt unii sa ramana impotenti :))

    RăspundețiȘtergere
  6. io caut o fata in baia sprie sa aive 114 ani si sa nu aive prieten daca vrea ceva fata sa ma contacteze pe id meu alex_boss788

    RăspundețiȘtergere
  7. alex boss nu poate gasi singur o fata? vai ce terminat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!