Tu ce faci de Revelion?

Eu probabil o sa fiu pe valea prahovei acolo la fite, aglomeratie si cocalareala .... ca asa e frumos. Sper sa ninga sa am zapada cum am avut weekendul trecut in Straja. Nici nu stiu ce as fi facut daca nu aveam chestia asta la dispozitie. Sa stau acasa sa ma uit la tv? Sa ies la o petrecere ceva? Afara in piata?

Nu mai stiu unde vazusem dar un blogger la un momentdat pusese niste preturi pentru noaptea de revelion. Wow ... foarte scump in umila mea parere. Cred ca fiecare barulet are ceva pregatit pentru Revelion ... aici aveti o lista restransa ce`i drept cu oameni care chiar au dat comunicate de presa.

Daca nu te`ai hotarat inca si mai ai 5 prieteni la fel de aiuriti ca tine poti sa participi la concursul invita.ro .... care iti ofera sansa sa castigi 6 invitatii la Revelion in Preoteasa (formatii invitate :Taxi, Tapinarii, Timpuri Noi, Mircea Vintila, Mircea Bodolan, MS, 15 grade ).


Oricum e mai bine dacat sa stai acasa sau sa mergi in piata.

Comentarii

  1. eu plec dreq din tzara de revelion :)) ma duc in Germania, ca e mai bine acolo, dar totusi nu ma duc degeaba, ci la niste prieteni si la mega evenimentul Sensation White !

    RăspundețiȘtergere
  2. straja baby :) tin zapada rece pentru cand mai vin bucurestenii in provincie :D

    distractie placuta tuturor pe unde va duceti ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca andressa facuse lista aia :)

    Eu sunt cu Budapesta this time - yeahbaby!!! Hungary FTW

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e studiu de marketing ca sa vedem pe unde se duc toti ca sa zica si ei ca au facut ceva si exista. Vai Doamne ce le pica rangul daca la intoarcerea la servici nu au ce povesti.
    Adica povesti din alea gen "si era unul atat de beat, dar atat de beat, mai intelegi, adica atat de beata ca..."

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!