Chat de taximetrist

Si uite cum am mai primit o leapsa despre ce vorbesti in taxi. Cel care mi`a servit`o asa la fileu a fost Greger ... asa ca trebuie sa onorez invitatia venita de la sexy blogger no 4 (sac ca sunt no3 :))) ) . Dar sa terminam glumita si sa intram serios in problema. Nu prea merg des cu taxiul. Nu prea vorbesc cu taximetristii ca si asa merg cate 10 minute max.

Imi pun centura de fiecare data si ma uit gingas la taximetru. Cateodata se intample sa imi povesteasca el cate ceva ... si eu ma prefac interesant. Mai vorbim despre fotbal ... scoruri clasamente sau in functie de cat de baut sunt si ora la care merg ... despre fete ... " Si si .. e draguta fata la care te duci? "

Sunt vizibil impresionat. Ce pot sa spun. Ultima oara ... am vorbit despre ...

Navigarea prin satelit. Surprinzator chiar am dat peste un taximetrist care avea gps. Un gps penibil cu Route 66 ... care fie nu stia sa il foloseasca fie nu arata numarul strazii la care vrei sa ajungi. Dar totul a fost bine si frumos ... m`a lasat in zona. Numarul l`am cautat din picioare dar am ajuns unde trebuia.

Ce pot sa zic mai mult? Nu am cele mai filozofice discutii in taxi si poate din cauza asta nu o sa pasez tagul mai departe. Poate ar fi misto sa auzim si varianta lor .. si cum stiam ca exista un blog de taximetrist ... tadaaaa! sa ne zica el despre ce e vorba in taxiuri. Sper ca asta e blogul .. pentru ca nu stiam adresa ci doar ca exista.

Comentarii

  1. cred ca toata lumea vorbeste cam aceleasi chestii in taxiuri, rar apare o disucutie mai interesanta sau iesita din comun..

    Poate daca auzi o discutie haioasa pe statie sau daca vezi ceva pe strada, atunci poate sa apara un chiat interesant cu soferul de taxi..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!