chiloti albi cu push up de la Botezatu

Surprinzator sunt al doilea pe cautarea asta. Hmm .. Si desi nu scriu insemnarea asta sa rad de saracul barbat care a cautat asa ceva .... of .. pe cine incerc sa pacalesc ... HA HA HA !!!!! ... ha!

La ce naiba folosesc chilotii albi cu push up de la Botezatu? Ma gandesc ca asa ... in general de la mama natura niste chestii din zona aia sunt facute sa atarne ... si doar sa ridice capul cand este nevoie. De ce ai vrea sa lasi alta impresie nefireasca?


Pe forumul de la softpedia (actualul feeling lucky) Highlander91 oferea sfatul urmator.
pentru barbati la interviu ar fi perfecti o pereche de chiloti albi cu push up de la Botezatu. Un inel nu-stiu-cum-ii-zice de la sex shop si pantaloni albi mulati sau bermude. fireste asta doar vara.
Initial mi`am zis ca sigur e la caterinca ... dar dupa ceva google pe numele lui ... sunt sigur ca era serios la cei 2008 -1991 ani ai lui. Of of ... ar trebui sa mai dau un intreaba`l pe nihasa raspund la puberi.

Comentarii

  1. =))))))))))))))))))))))))))))))))))
    OH my GoD !!! Nu pot sa cred =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa caacum ai ajuns pe primul loc la cautarea aia pe google... It's all about SEO huh? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu incerci tu sa vinzi asa ceva? Iti pui un banner pe prima pagina si le bagi pe piata, cu ocazia asta poate afli si care e schema cu push up eventual si cum reusesti sa nu te intepi in sarmele pe care probabil chilotii aia le au.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!